re-integratie kiezen logo

Re-integratiebedrijven in de regio Zwolle

Vind een re-integratiebureau in Zwolle voor begeleiding van uw re-integratietraject. U kunt re-integratiebureaus vergelijken op basis van heldere bedrijfspresentaties, specialiteiten, keurmerken, beoordelingen en LinkedIn-profielen.


Logo bedrijf
NAH  Arbeidsdeskundig Onderzoek  Re-integratie Eerste Spoor  Re-integratie Tweede Spoor  Re-integratie Derde Spoor  Re-integratie bij Kanker  Werkfit Maken  Naar Werk  Re-integratie UWV  Long Covid  
Adres Postbus 30115
Postcode 8003 CC Zwolle
Werkgebied Landelijk
Telefoon +318 5060 9016
Website https://wij-doen.com
E-mail info@wij-doen.com
Contact opnemen
De coaches van WijDoen komen bij jou thuis, op de werkplek, of naar een coachruimte in jouw omgeving. Zo houden we rekening met de belastbaarheid van onze cliënten. 

WijDoen: re-integreren doe je samen 

Als je geconfronteerd wordt met lichamelijke en/of psychische beperkingen waardoor je leven en je toekomst er ineens heel anders uit zien,  dan komt er veel op je af. Je moet leren omgaan met de beperkingen en je leven daarop aanpassen. Je omgeving moet wennen aan een andere situatie. En hoe zit het met je werk? Ben je in staat om goed te functioneren? Zijn er mogelijkheden voor vervangend werk? Heb je recht op een uitkering? Allemaal vragen waar je met niet-aangeboren hersenletsel (NAH), chronische (pijn) klachten, Long Covid, of na kanker mee te maken krijgt. En dan is er ook nog de emotionele rollercoaster, die deze ingrijpende verandering met zich meebrengt. 

WijDoen is een gespecialiseerd re-integratiebureau op het gebied van NAH, chronische (pijn) klachten, Long COVID, of bij de diagnose kanker. 

Samenwerking neuropsycholoog met re-integratiecoach 

Wanneer er sprake is van hersenletsel of Long Covid start het traject met een intake bij één van onze neuropsychologen. Door middel van dit gesprek wordt in kaart gebracht wat iemands huidig functioneren is, en wat de invloed van de veranderingen is op je dagelijks leven. Aan de hand hiervan wordt een verslag geschreven, waarin handvatten en tips voor het re-integratietraject naar voren komen. Dit is belangrijk, omdat elke persoon en situatie anders is. Eén van onze NAH?coaches?begeleidt vervolgens het re-integratieproces, waarbij de neuropsycholoog gedurende het hele traject betrokken blijft.

Verder kan er ook een neuropsychologisch onderzoek (NPO) of mentaal duurbelastbaarheidsonderzoek (MDBO) uitgevoerd worden. 

WijDoen ziet de mens achter de cliënt

Ieders persoonlijke situatie is ons uitgangspunt. Elk mens is uniek en onze trajecten zijn dan ook altijd op maat gemaakt. Wij helpen de grip op je leven terug te vinden, zodat je weer zelfkennis en zingeving ervaart, met een goede balans tussen uitdaging en ontspanning. Tijdens het trajecten vinden wij het belangrijk om met alle betrokkenen samen te werken: de partner/kinderen, collega's, werkgever, bedrijfsarts, medische specialisten, etc. 

De trajecten die wij uitvoeren zijn: 

  • Spoor 1, 2, en 3 voor werkgevers en verzekeringen 
  • Werkfit trajecten en modulaire diensten voor het UWV 

Neem voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of vragen contact met ons op via 0850609016 of info@wij-doen.com. Of kijk voor meer informatie en ons team op onze website

Ons werkgebied ligt verspreid over heel Nederland en op dit moment zijn onze coaches werkzaam in: Zuid-Holland (Alphen aan den Rijn, Delft, Den-Haag, Kaag en Braassem, Leiden, Zoetermeer, Noordwijk), Utrecht (Amersfoort, Soest, Baarn, Nieuwegein, Woerden, Utrecht, Overijssel (Almelo, Borne, Zwolle, Raalte, Haaksbergen, Hardenberg, Deventer, Hengelo, Enschede, Oldenzaal, Zwartsluis, Meppel), Noord-Holland (Haarlem, Amstelveen, Amsterdam, Hilversum), Groningen (Groningen en omgeving), Friesland (Leeuwarden en omgeving) en Flevoland (Almere, Lelystad). Drenthe (Assen, Emmen, Hoogeveen).


Logo bedrijf
Re-integratie  Tweede Spoor  Eerste Spoor  Verzuimbegeleiding  Conflictverzuim  Wet Poortwachter  Arbeidsmediation  Loopbaanbegeleiding 
Adres Dr.van Deenweg 108
Postcode 8025 BK Zwolle
Werkgebied Regio Zwolle
Telefoon 06-57543385
Website https://www.manyways.nl
E-mail info@manyways.nl
Contactpersoon Bert Huisman
LinkedinBekijk het profiel
Beoordeling/ Keurmerk NOBCO, register mediatior
Contact opnemen

Manyways - Re-integratie Mediation bij Ziekteverzuim door Conflicten

Re-integratiecoach Bert Huisman

Manyways Mediation & Coaching vindt het belangrijk dat mensen op de werkplek lekker in hun vel zitten, waardoor ze het beste uit zichzelf kunnen halen. Arbeidsconflicten en/of een niet goed passende baan zetten het welbevinden van werknemers onder druk. Het gevolg is dan vaak verminderde productiviteit (onderpresteren), ziekteverzuim of verlies van goede werknemers doordat ze vertrekken naar een andere werkgever. 

Re-integratie

Bij ziekteverzuim door een arbeidsconflict (ook wel conflictverzuim genoemd) lossen we met de partijen eerst het conflict op. Zo ontstaat er ruimte voor goede afspraken over de re-integratie na conflictverzuim. Die afspraken leggen we vast in een plan van aanpak. Manyways Mediation & Coaching helpt werkzoekenden en werkgevers vervolgens verder met een effectief coachingstraject. 

Arbeidsmediation

Arbeidsconflicten verstoren niet alleen de balans, ze leiden ook tot ziekteverzuim. Met Manyways Mediation & Coaching bieden we duidelijkheid in conflictsituaties. Daardoor kun je samen werken aan creatieve en soms verrassende oplossingen. Lees op onze website verder over mediation bij arbeidsconflict.   

 
 

Logo bedrijf
Eerste Spoor  Tweede Spoor  Derde Spoor  Jobcoaching  NAH  Autisme  Burn-Out  Re-integratie bij Kanker  Cardiale Problemen  Mentale Klachten  Arbeidsdeskundig Onderzoek  Haalbaarheidsonderzoek 2e Spoor  PICS/COVID-19 
Adres Wipstrikkerallee 95
Postcode 8023 DW Zwolle
Telefoon 026-3397522
Website https://www.effectyf.nl
E-mail info@effectyf.nl
Beoordeling/ Keurmerk Blik op Werk Keurmerk, Noloc, OVAL
Contact opnemen

Re-integratiebureau Effectyf

Effectyf: succesvol re-integreren op maat

Effectyf verzorgt re-integratie- en coachingstrajecten op maat. Ieder persoon is anders en elke situatie vraagt om een unieke aanpak. Wij kiezen voor maatwerk. Persoonlijk, betrokken en klantgericht. Zo halen wij het beste uit mensen, in uw en hun eigen belang. Wij maken het verschil dankzij onze mensen en onze werkwijze.
 
Effectyf levert maatwerk voor:
1. Re-integreren in eigen of aangepast werk (1e spoor)
2. Uitstroom naar een andere organisatie (2e spoor)
3. Re-integratie ná de WIA-keuring, bijvoorbeeld in het kader van Eigen Risico Dragerschap WGA (3e spoor)
 
Onze specialismen
Onze ervaren coaches hebben zich gespecialiseerd in de begeleiding van mensen met:
? Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH)
? Autisme Spectrum Stoornis (ASS)
? Kanker, of hersteld daarvan
? Burn-out
? Mentale klachten
? Cardiale problemen
? Post Intensive Care Syndroom (PICS)
 

 

De coach heeft uitgebreide kennis van deze ziektebeelden en de beperkingen die dit met zich mee kan brengen. Is tijdens het traject aanvullende, specialistische ondersteuning noodzakelijk, dan schakelen wij direct met diverse partners (o.a. revalidatieartsen, psychologen).
 
Onze mensen
Onze coaches zijn vakmensen. Betrokken specialisten met up-to-date kennis en brede ervaring. In staat snel het juiste traject op te starten. Doelgericht werken aan een succesvolle re-integratie. Wij laten niet los voordat u uw doel bereikt.
 
Onze werkwijze
In onze werkwijze draait het om een persoonlijke benadering en 'coaching on the job'. De coach stelt een maatwerktraject op met de werknemer én werkgever. Wij adviseren over de mogelijkheden en inventariseren de behoeften en wensen van de betrokken partijen. Dit vertalen wij in een maatwerk 'plan van aanpak'. Zo is direct duidelijk welke stappen wij nemen en hoe wij kunnen bijdragen aan een Poortwachter-proof resultaat. De coach begeleidt en observeert de werknemer op de werkplek. Dankzij 'coaching on the job' behalen wij sneller resultaat en realiseren wij duurzame re-integratie.
 
Landelijke organisatie
Effectyf is een landelijk opererende organisatie, tevens onderdeel van de Jobstap Groep, met vestigingen en werklocaties door heel Nederland. Meer weten over Effectyf? Lees dan ook het informatieve interview met coach Han Dijkslag