re-integratie kiezen logo

Re-integratiebedrijven in de regio Zwolle

Vind een re-integratiebureau in Zwolle voor begeleiding van uw re-integratietraject. U kunt re-integratiebureaus vergelijken op basis van heldere bedrijfspresentaties, specialiteiten, keurmerken, beoordelingen en LinkedIn-profielen.


Logo bedrijf
Re-integratie   Tweede Spoor   Wet Poortwachter   Arbeidsdeskundig Onderzoek   Outplacement   Loopbaanbegeleiding  
Adres Willemskade 30
Postcode 8011 AD Zwolle
Telefoon 038-4268551
Website http://www.jennix.nl
E-mail info@jennix.nl
LinkedinBekijk het profiel
Beoordeling/ Keurmerk Lid van OVAL
Contact opnemen

Jennix

 Zo snel mogelijk een nieuwe baan voor uw werknemer.

Heldere tarieven en zorgvuldige begeleiding.
 
Outplacement en re-integratie 2de spoor
 
Als werkgever heeft u belang bij een professioneel, efficiënt en resultaatgericht outplacement- of 2de spoor re-integratietraject. Jennix heeft zich hierin gespecialiseerd. Uw en ons doel is een nieuwe, passende werkkring voor uw werknemer. 

Jennix Re-integratie en Outplacement
 
Outplacement
Jennix verzorgt outplacementtrajecten voor werknemers in organisaties in bedrijfsleven, publieke sector en gezondheidszorg. Omdat de trajectplannen individueel worden opgesteld, variëren de kosten per werknemer. Na de intake ontvangt de opdrachtgever een gespecificeerde offerte en plan van aanpak. Daarin zijn alle kosten van het gehele traject transparant en inzichtelijk weergegeven. 
 
Re-integratie 2de spoor
Is een medewerker langdurig ziek, dan eist de Wet Verbetering Poortwachter van de werkgever een reintegratie inspanning. Eerst wordt bekeken of de zieke medewerker zijn werk kan hervatten binnen zijn eigen functie. Kan dat niet en is er binnen de organisatie geen passende functie beschikbaar, dan eist de Wet Verbetering Poortwachter dat u deze medewerker helpt aan een andere passende baan buiten uw organisatie. 
 
Jennix is gespecialiseerd in re-integratie 2de spoor voor middelbaar en hoger opgeleiden. Wij gaan niet uit van de beperkingen van uw medewerkers, wij kijken naar hun mogelijkheden, competenties en toekomstplannen.
 
Duurzaam perspectief  
Ons outplacement- en re-integratieprogramma gaat verder dan het vinden van een goed betaalde baan. Bewuste keuzes voor persoonlijke groei, werk/privé balans en carrièredoelen zijn essentieel voor het slagen van een traject. Het voor de lange termijn ontwikkelen en bepalen van de loopbaan van uw medewerkers vormt de kern van onze methode. Hun opleiding, kennis, ervaring en competenties vormen de basis. Bij Jennix verbreden ze hun focus: niet alleen het oriënteren op een nieuwe baan, maar ook op een duurzaam perspectief.

Logo bedrijf
Re-integratie Tweede Spoor   Re-integratie UWV   Werkfit Maken   Naar Werk   Outplacement   Loopbaanbegeleiding  
Adres Dokter van Deenweg 13
Postcode 8025 BP Zwolle
Telefoon 088-0223888
Website https://www.amplooi.nl/vestigingen/zwolle-2connext/
E-mail info@amplooi.nl
Contactpersoon Laura Sijm
LinkedinBekijk het profiel
Beoordeling/ Keurmerk Blik op Werk Keurmerk
Contact opnemen

Amplooi

De kortste weg naar duurzaam werk in Zwolle


Amplooi is een landelijke specialist in arbeidsmobiliteit. Met ruim 35 enthousiaste mobiliteitsexperts en arbeidsmakelaars helpen wij werknemers op het gebied van re-integratie, outplacement en loopbaancoaching. Dit doen we zowel voor werknemers met een loopbaanvraagstuk alsvoor werknemers die langdurig verzuimen of onverhoopt boventallig zijn geworden.

Amplooi gaat uit van een balans tussen maatschappelijk bewustzijn en zakelijke effectiviteit. We kijken daarom niet alleen naar de menselijke kant van het verhaal, maar houden ook het eindresultaat scherp voor ogen. Naar onze klanten zijn we transparant over de voortgang en de resultaten. Via een goed beveiligde online portal kunnen dossiers te allen tijde worden bekeken.

Ons plaatsingspercentage is bovengemiddeld hoog (48% bij re-integratie en 68% bij outplacement). Daarnaast helpt Amplooi ook loonsancties van het UWV in 2e spoortrajecten te voorkómen door deskundige en hoogwaardige rapportages. Ook bij loopbaancoaching staat de mens centraal en zorgen we altijd voor individueel maatwerk en persoonlijke begeleiding door een coach uit de regio. Mede hierdoor wordt onze kwaliteit met 3 sterren beoordeeld bij het Blik Op Werk-keurmerk.
 
 
 

Logo bedrijf
Re-integratie   Tweede Spoor   Eerste Spoor   Verzuimbegeleiding   Conflictverzuim   Wet Poortwachter   Arbeidsmediation   Loopbaanbegeleiding  
Adres Dr.van Deenweg 108 - unit 112
Postcode 8025 BK Zwolle
Telefoon 06-57543385
Website http://www.manyways.nl
E-mail info@manyways.nl
Contactpersoon Bert Huisman
LinkedinBekijk het profiel
Beoordeling/ Keurmerk NOBCO
Contact opnemen

Manyways

Manyways - Re-integratie Mediation bij Ziekteverzuim door Conflicten

Re-integratiecoach Bert Huisman

Manyways Mediation & Coaching vindt het belangrijk dat mensen op de werkplek lekker in hun vel zitten, waardoor ze het beste uit zichzelf kunnen halen. Arbeidsconflicten en of een niet goed passende baan zetten het welbevinden van werknemers onder druk. Het gevolg is dan vaak verrminderde productiviteit (onderpresteren), ziekteverzuim, of verlies van goede werknemers doordat ze vertrekken naar een andere werkgever. 

Re-integratie
Bij ziekteverzuim door een arbeidsconflict, ook wel conflictverzuim genoemd, wordt samen met partijen eerst het conflict opgelost, zodat er ruimte ontsaat voor goede afspraken over de re-intgratie na conflictverzuim. Die afspraken worden vastgelegd in een plan van aanpak. Werkzoekenden worden geholpen door een effectief coachingstraject. 
 
Arbeidsmediation
Met Manyways arbeidsmediation krijg je duidelijkheid in conflictsituaties. Daardoor kun je samen werken aan creatieve en soms verrassende oplossingen. Als je hier meer over wilt weten lees dan verder bij mediation bij arbeidsconflict.   

 
 

Logo bedrijf
Eerste Spoor   Tweede Spoor   Derde Spoor   Jobcoaching   NAH   Autisme   Burnout   Kanker   Cardiale Problemen   Mentale Klachten  
Adres Wipstrikkerallee 95
Postcode 8023 DW Zwolle
Telefoon 026-3397522
Website http://www.effectyf.nl
E-mail info@effectyf.nl
Beoordeling/ Keurmerk Blik op Werk Keurmerk, Noloc, OVAL
Contact opnemen

Effectyf

Re-integratiebureau Effectyf

Effectyf: succesvol re-integreren op maat

Effectyf verzorgt re-integratie- en coachingstrajecten op maat. Ieder persoon is anders en elke situatie vraagt om een unieke aanpak. Wij kiezen voor maatwerk. Persoonlijk, betrokken en klantgericht. Zo halen wij het beste uit mensen in uw en hun eigen belang. Wij maken het verschil dankzij onze mensen en onze werkwijze.
 
Effectyf levert maatwerk voor:
1. Re-integreren in eigen of aangepast werk (1e spoor)
2. Uitstroom naar een andere organisatie (2e spoor)
3. Re-integratie ná de WIA-keuring, bijvoorbeeld in het kader van Eigen Risico Dragerschap WGA (3e spoor)
 
Onze specialismen
Onze ervaren coaches hebben zich gespecialiseerd in de begeleiding van mensen met:
• Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH)
• Autisme Spectrum Stoornis (ASS)
• Kanker, of hersteld daarvan
• Burn-out
• Mentale klachten
• Cardiale problemen
 

 

De coach heeft uitgebreide kennis van deze ziektebeelden en de beperkingen die dit met zich mee kan brengen. Is tijdens het traject aanvullende, specialistische ondersteuning noodzakelijk, dan schakelen wij direct met diverse partners (o.a. revalidatieartsen, psychologen).
 
Onze mensen
Onze coaches zijn vakmensen. Betrokken specialisten met up-to-date kennis en brede ervaring. In staat snel het juiste traject op te starten. Doelgericht werken aan een succesvolle re-integratie. Wij laten niet los voordat u uw doel bereikt.
 
Onze werkwijze
In onze werkwijze draait het om een persoonlijke benadering en ‘coaching on the job’. De coach stelt een maatwerktraject op met de werknemer én werkgever. Wij adviseren over de mogelijkheden en inventariseren de behoeften en wensen van de betrokken partijen. Dit vertalen wij in een maatwerk ‘plan van aanpak’. Zo is direct duidelijk welke stappen wij nemen en hoe wij kunnen bijdragen aan een Poortwachter-proof resultaat. De coach begeleidt en observeert de werknemer op de werkplek. Dankzij ‘coaching on the job’ behalen wij sneller resultaat en realiseren wij duurzame re-integratie.
 
Landelijke organisatie
Effectyf is een landelijk opererende organisatie, tevens onderdeel van de Jobstap Groep. Wij hebben vestigingen en werklocaties in Alphen a/d Rijn, Amersfoort, Amsterdam (Diemen), Apeldoorn, Arnhem, Den Haag, Delft, Den Bosch, Deventer, Doetinchem, Dordrecht, Drachten, Ede, Eindhoven, Groningen, Heerlen, Leek, Leeuwarden, Leiden, Nijmegen, Pesse, Rotterdam, Tiel, Utrecht, Venlo, Zutphen en Zwolle. Ook Zeeland behoort tot ons werkgebied, onze coaches komen immers graag naar u toe. Meer over Effectyf? Lees dan ook het interview met coach Han Dijkslag