re-integratie kiezen logo

Re-integratiebedrijven in de regio Venlo

Vind een re-integratiebureau in Venlo voor begeleiding van uw re-integratietraject. U kunt re-integratiebureaus vergelijken op basis van heldere bedrijfspresentaties, specialiteiten, keurmerken, beoordelingen en LinkedIn-profielen.


Logo bedrijf
Re-integratie  Tweede Spoor  Eerste Spoor  Verzuimbegeleiding  Re-integratie naar Ondernemerschap  Burnout 
Adres van Cleefstraat 6
Postcode 5911 BG Venlo
Telefoon 06-26092427
Telefoon 077-3510989
Website http://www.joselenders.nl
E-mail info@joselenders.nl
Contactpersoon José Lenders
LinkedinBekijk het profiel
Beoordeling/ Keurmerk Tevredenheid 8,9 via Blik op Werk
Contact opnemen

José Lenders Re-integratie

José Lenders - van werkstress naar passie!

Wat heb jij nodig? Waarin wil jij professioneel ondersteund worden?
 
José Lenders re-integratie biedt jou begeleiding op maat bij het zoeken naar werk. Ieder mens is uniek en uniek zijn vraagt persoonlijke aandacht. Waar liggen jouw kwaliteiten? Welke banen passen daarbij? Hoe creëer je kansen om aan de slag te gaan? Maatwerk begeleiding betekent dat je leert hoe jij je eigen wijsheid weer kunt aanspreken. De coaching van dit traject is gebaseerd op betrokkenheid en een positieve levensvisie.  

 
Kiezen voor José Lenders re-integratie betekent kiezen voor een re-integratie-traject met thema’s als:
• Waar ben je goed in?
• Wat heb je (nog) nodig?
• Waar is jouw baan te vinden?
• Hoe wil jij je presenteren?
• Hoe behoud jij je baan?
 
In het op maat geschreven re-integratie stappenplan is speciale aandacht voor:
• Persoonlijke ontwikkeling, waarbij je het beeld over jezelf aanscherpt en nieuwe uitdagingen vindt. Vind jij jezelf onzeker, maak je moeilijk contact of is er iets anders dat je belemmert om werk te vinden? Dan gaan we daar op een vernieuwende en creatieve manier mee om.
•  Sollicitatievoorbereiding, waarbij het vinden van vacaturebronnen, analyseren van advertenties en benutten van netwerken centraal staat.
•  Presentatievaardigheden bij sollicitatie, met aandacht voor de juiste uitstraling en houding, in een uitnodigende stijl met gepaste onbescheidenheid.
•  Begeleiding in de eerste maanden van je nieuwe baan.
 
Gesprekken kunnen plaatsvinden op het praktijkadres in Venlo of bij jou thuis. 

Logo bedrijf
Re-integratie  Tweede Spoor  Eerste Spoor  Wet Poortwachter  Werkfit Maken  Naar Werk  Outplacement  Verzuimbegeleiding  Arbeidsdeskundig Onderzoek  Re-integratie Verzekeraar 
Adres Grotestraat 63
Postbus Riviersingel 51, 5931 SJ Tegelen
Postcode 5931 CT Tegelen
Telefoon 077-7504517
Website https://betervenlo.nl
E-mail info@betervenlo.nl
Contactpersoon Wim Ambaum
LinkedinBekijk het profiel
Beoordeling/ Keurmerk Klanttevredenheid 8,8
Contact opnemen

Ambaum Arbeids Analyse

 

Ambaum Arbeids Analyse is een bedrijf dat opgezet is vanuit de filosofie dat de mens een mens moet zijn. 

 
Re-integratiebedrijf Ambaum in Venlo

Alles onder een dak
Wij verzorgen uitsluitend maatwerk: de persoon en zijn welzijn staan altijd centraal. Wij willen geen grote logge organisatie zijn, maar snel en efficiënt kunnen werken en daar ligt onze kracht. Natuurlijk is het uitgangspunt snelle terugkeer naar de werkplek (eventueel met aanpassingen) en verbetering van het welzijn. Ook diverse opleidingen ter bevordering van het persoonlijk welzijn behoren tot de mogelijkheden. Hiervoor werken we samen met fysiotherapeuten,HBO psychologen, verzuimconsulenten, bedrijfsartsen, mediators en zelfs budgetcoaches. Daar waar terugkeer niet mogelijk is door bijvoorbeeld een arbeidsconflict kunnen wij optreden als adviserende partij intermediair. Alle kwalificaties onder één dak en één aanspreekpunt maakt de communicatie helder, transparant en duidelijk naar alle partijen. Ambaum Arbeids Analyse heeft een eigen bedrijfsarts, meerdere psychologen en verpleegkundigen in huis om problemen in een vroeg stadium te kunnen oplossen.
 
Begeleiding Poortwachter Re-integratie
Bij boventalligheid van werknemers door een re-organisatie of wijziging van uw bedrijfsactiviteiten. Uitvoering Wet Poortwachter.
 
Coaching
Persoonlijke begeleiding, coaching, mediation, diverse opleidingen ter verbetering van het persoonlijk welzijn behoren tot de mogelijkheden. Geen lange wachttijden voor persoonlijke begeleiding maar per direct hulp.

Arbo en Verzuim
Wij beheren de administratie van uw personeel met betrekking tot ziekte en signaleren daar waar nodig is tijdig naar de werkgever. Direct contact, snelle interventies, gesprekken met Hobeon gecertificeerde verzuimconsulenten werken kostenbesparend op uw verzuimbudget. Korte lijnen naar bedrijven en geen 'even in de wacht' staan bij een ziekmelding van een van uw medewerkers. Geen duur consult bij de arts, maar gewoon een eerlijke prijs berekenen voor een consult werkt al kostenbesparend tot 50 %!
 
Mediation
Voor situaties met problematiek op het personele vlak, arbeidsconflicten op de werkvloer hebben wij ervaren mediators in huis. Het streven is dat er voor alle betrokken partijen een goede sociale oplossing komt. 
 
Selectie
Verder verzorgen wij de werving en selectie van nieuwe medewerkers voor uw bedrijf.
 
Keuringen
(Her)keuring voor taxipas, vrachtwagen rijbewijs, bus - touringcar rijbewijs en vaarbewijs. 
 
Healthchecks
Complete healthchecks voor uw werknemers zoals het meten van BMI, Glucose, Cholesterol, Longfunctie, Bloeddruk, Hartfilmpje, enz. Passend advies geven aan uw werknemers door middel van voorlichtingsessies. 
 
Arbeidsdeskundig onderzoek
U kunt bij ons terecht voor een arbeidsdeskundig onderzoek. 
 

 


Logo bedrijf
Eerste Spoor  Tweede Spoor  Derde Spoor  Jobcoaching  NAH  Autisme  Burnout  Kanker  Cardiale Problemen  Mentale Klachten 
Adres Drie Decembersingel 48c
Postcode 5921 AC Venlo
Telefoon 026-3397522
Website https://www.effectyf.nl
E-mail info@effectyf.nl
Beoordeling/ Keurmerk Blik op Werk Keurmerk, Noloc, OVAL
Contact opnemen

Effectyf

Re-integratiebureau Effectyf

Effectyf: succesvol re-integreren op maat

Effectyf verzorgt re-integratie- en coachingstrajecten op maat. Ieder persoon is anders en elke situatie vraagt om een unieke aanpak. Wij kiezen voor maatwerk. Persoonlijk, betrokken en klantgericht. Zo halen wij het beste uit mensen in uw en hun eigen belang. Wij maken het verschil dankzij onze mensen en onze werkwijze.
 
Effectyf levert maatwerk voor:
1. Re-integreren in eigen of aangepast werk (1e spoor)
2. Uitstroom naar een andere organisatie (2e spoor)
3. Re-integratie ná de WIA-keuring, bijvoorbeeld in het kader van Eigen Risico Dragerschap WGA (3e spoor)
 
Onze specialismen
Onze ervaren coaches hebben zich gespecialiseerd in de begeleiding van mensen met:
• Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH)
• Autisme Spectrum Stoornis (ASS)
• Kanker, of hersteld daarvan
• Burn-out
• Mentale klachten
• Cardiale problemen
 

 

De coach heeft uitgebreide kennis van deze ziektebeelden en de beperkingen die dit met zich mee kan brengen. Is tijdens het traject aanvullende, specialistische ondersteuning noodzakelijk, dan schakelen wij direct met diverse partners (o.a. revalidatieartsen, psychologen).
 
Onze mensen
Onze coaches zijn vakmensen. Betrokken specialisten met up-to-date kennis en brede ervaring. In staat snel het juiste traject op te starten. Doelgericht werken aan een succesvolle re-integratie. Wij laten niet los voordat u uw doel bereikt.
 
Onze werkwijze
In onze werkwijze draait het om een persoonlijke benadering en ‘coaching on the job’. De coach stelt een maatwerktraject op met de werknemer én werkgever. Wij adviseren over de mogelijkheden en inventariseren de behoeften en wensen van de betrokken partijen. Dit vertalen wij in een maatwerk ‘plan van aanpak’. Zo is direct duidelijk welke stappen wij nemen en hoe wij kunnen bijdragen aan een Poortwachter-proof resultaat. De coach begeleidt en observeert de werknemer op de werkplek. Dankzij ‘coaching on the job’ behalen wij sneller resultaat en realiseren wij duurzame re-integratie.
 
Landelijke organisatie
Effectyf is een landelijk opererende organisatie, tevens onderdeel van de Jobstap Groep. Wij hebben vestigingen en werklocaties in Alphen a/d Rijn, Amersfoort, Amsterdam (Diemen), Apeldoorn, Arnhem, Den Haag, Delft, Den Bosch, Deventer, Doetinchem, Dordrecht, Drachten, Ede, Eindhoven, Groningen, Heerlen, Leek, Leeuwarden, Leiden, Nijmegen, Pesse, Rotterdam, Tiel, Utrecht, Venlo, Zutphen en Zwolle. Ook Zeeland behoort tot ons werkgebied, onze coaches komen immers graag naar u toe. Meer over Effectyf? Lees dan ook het interview met coach Han Dijkslag
          

Logo bedrijf
Re-integratie Tweede Spoor  Re-integratie UWV  Werkfit Maken  Naar Werk  Outplacement  Loopbaanbegeleiding 
Adres Kaldenkerkerweg 50
Postcode 5913 AE Venlo
Telefoon 088-0223888
Website https://www.amplooi.nl/vestigingen/venlo/
E-mail info@amplooi.nl
Contactpersoon Nancy Wostyn
Beoordeling/ Keurmerk Blik op Werk Keurmerk
Contact opnemen

Amplooi

De kortste weg naar duurzaam werk in Venlo


Amplooi is een landelijke specialist in arbeidsmobiliteit. Met ruim 35 enthousiaste mobiliteitsexperts en arbeidsmakelaars helpen wij werknemers op het gebied van re-integratie, outplacement en loopbaancoaching. Dit doen we zowel voor werknemers met een loopbaanvraagstuk alsvoor werknemers die langdurig verzuimen of onverhoopt boventallig zijn geworden.

Amplooi gaat uit van een balans tussen maatschappelijk bewustzijn en zakelijke effectiviteit. We kijken daarom niet alleen naar de menselijke kant van het verhaal, maar houden ook het eindresultaat scherp voor ogen. Naar onze klanten zijn we transparant over de voortgang en de resultaten. Via een goed beveiligde online portal kunnen dossiers te allen tijde worden bekeken.

Ons plaatsingspercentage is bovengemiddeld hoog (48% bij re-integratie en 68% bij outplacement). Daarnaast helpt Amplooi ook loonsancties van het UWV in 2e spoortrajecten te voorkómen door deskundige en hoogwaardige rapportages. Ook bij loopbaancoaching staat de mens centraal en zorgen we altijd voor individueel maatwerk en persoonlijke begeleiding door een coach uit de regio. Mede hierdoor wordt onze kwaliteit met 3 sterren beoordeeld bij het Blik Op Werk-keurmerk.