re-integratie kiezen logo

Re-integratiebedrijven in de regio Venlo

Vind een re-integratiebureau in Venlo voor begeleiding van uw re-integratietraject. U kunt re-integratiebureaus vergelijken op basis van heldere bedrijfspresentaties, specialiteiten, keurmerken, beoordelingen en LinkedIn-profielen.


Logo bedrijf
Eerste Spoor  Tweede Spoor  Derde Spoor  Jobcoaching  NAH  Autisme  Burn-Out  Re-integratie bij Kanker  Cardiale Problemen  Mentale Klachten  Arbeidsdeskundig Onderzoek  Haalbaarheidsonderzoek 2e Spoor  PICS/COVID-19 
Adres Kaldenkerkerweg 20
Postcode 5913 AE Venlo
Werkgebied Landelijk
Telefoon 026-3397522
Website https://www.effectyf.nl
E-mail info@effectyf.nl
Beoordeling/ Keurmerk Blik op Werk Keurmerk, Noloc, OVAL
Contact opnemen

Re-integratiebureau Effectyf

Effectyf: succesvol re-integreren op maat

Effectyf verzorgt re-integratie- en coachingstrajecten op maat. Ieder persoon is anders en elke situatie vraagt om een unieke aanpak. Wij kiezen voor maatwerk. Persoonlijk, betrokken en klantgericht. Zo halen wij het beste uit mensen, in uw en hun eigen belang. Wij maken het verschil dankzij onze mensen en onze werkwijze.
 
Effectyf levert maatwerk voor:
1. Re-integreren in eigen of aangepast werk (1e spoor)
2. Uitstroom naar een andere organisatie (2e spoor)
3. Re-integratie ná de WIA-keuring, bijvoorbeeld in het kader van Eigen Risico Dragerschap WGA (3e spoor)
 
Onze specialismen
Onze ervaren coaches hebben zich gespecialiseerd in de begeleiding van mensen met:
 • Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH)
 • Autisme Spectrum Stoornis (ASS)
 • Kanker, of hersteld daarvan
 • Burn-out
 • Mentale klachten
 • Cardiale problemen
 • Post Intensive Care Syndroom (PICS)

 

De coach heeft uitgebreide kennis van deze ziektebeelden en de beperkingen die dit met zich mee kan brengen. Is tijdens het traject aanvullende, specialistische ondersteuning noodzakelijk, dan schakelen wij direct met diverse partners (o.a. revalidatieartsen, psychologen).
 
Onze mensen
Onze coaches zijn vakmensen. Betrokken specialisten met up-to-date kennis en brede ervaring. In staat snel het juiste traject op te starten. Doelgericht werken aan een succesvolle re-integratie. Wij laten niet los voordat u uw doel bereikt.
 
Onze werkwijze
In onze werkwijze draait het om een persoonlijke benadering en 'coaching on the job'. De coach stelt een maatwerktraject op met de werknemer én werkgever. Wij adviseren over de mogelijkheden en inventariseren de behoeften en wensen van de betrokken partijen. Dit vertalen wij in een maatwerk 'plan van aanpak'. Zo is direct duidelijk welke stappen wij nemen en hoe wij kunnen bijdragen aan een Poortwachter-proof resultaat. De coach begeleidt en observeert de werknemer op de werkplek. Dankzij 'coaching on the job' behalen wij sneller resultaat en realiseren wij duurzame re-integratie.
 
Landelijke organisatie
Effectyf is een landelijk opererende organisatie, tevens onderdeel van de Jobstap Groep, met vestigingen en werklocaties door heel Nederland. Meer weten over Effectyf? Lees dan ook het informatieve interview met coach Han Dijkslag
          

Logo bedrijf
Re-integratie Tweede Spoor  Re-integratie Eerste Spoor  Verzuimbegeleiding  Re-integratie naar Ondernemerschap  Burn-Out 
Adres van Cleefstraat 6
Postcode 5911 BG Venlo
Werkgebied Venlo, Venray
Telefoon 077-3510989
Mobiel 06-26092427
Website https://passie-protocol.nl
E-mail jose@passie-protocol.nl
Contactpersoon Jose Lenders
LinkedinBekijk het profiel
Beoordeling/ Keurmerk Tevredenheid 8,9 via Blik op Werk
Contact opnemen

PASSIE Protocol - van werkstress naar passie!

Wat heb jij nodig? Waarin wil jij professioneel ondersteund worden?
 
PASSIE Protocol biedt jou begeleiding op maat bij het zoeken naar werk. Ieder mens is uniek en uniek zijn vraagt persoonlijke aandacht. Waar liggen jouw kwaliteiten? Welke banen passen daarbij? Hoe creëer je kansen om aan de slag te gaan? Maatwerk begeleiding betekent dat je leert hoe jij je eigen wijsheid weer kunt aanspreken. De coaching van dit traject is gebaseerd op betrokkenheid en een positieve levensvisie.  

 
Thema's in een re-integratietraject van José Lenders

 • Waar ben je goed in?
 • Wat heb je (nog) nodig?
 • Waar is jouw baan te vinden?
 • Hoe wil jij je presenteren?
 • Hoe behoud jij je baan?
Maatwerk re-integratie stappenplan 
 
 •  Persoonlijke ontwikkeling, waarbij je het beeld over jezelf aanscherpt en nieuwe uitdagingen vindt. Vind jij jezelf onzeker, maak je moeilijk contact of is er iets anders dat je belemmert om werk te vinden? Dan gaan we daar op een vernieuwende en creatieve manier mee om.
 • Sollicitatievoorbereiding, waarbij het vinden van vacaturebronnen, analyseren van advertenties en benutten van netwerken centraal staat.
 • Presentatievaardigheden bij sollicitatie, met aandacht voor de juiste uitstraling en houding, in een uitnodigende stijl met gepaste onbescheidenheid.
 • Begeleiding in de eerste maanden van je nieuwe baan.
 
Gesprekken kunnen plaatsvinden op het praktijkadres in Venlo of bij jou thuis. Kom direct in contact met José Lenders.