re-integratie kiezen logo

Re-integratiebedrijven in de regio Rotterdam

Vind een re-integratiebureau in Rotterdam voor begeleiding van uw re-integratietraject. U kunt re-integratiebureaus vergelijken op basis van heldere bedrijfspresentaties, specialiteiten, keurmerken, beoordelingen en LinkedIn-profielen.


Logo bedrijf
Eerste Spoor  Tweede Spoor  Derde Spoor  Jobcoaching  NAH  Autisme  Burn-Out  Re-integratie bij Kanker  Cardiale Problemen  Mentale Klachten  Arbeidsdeskundig Onderzoek  Haalbaarheidsonderzoek 2e Spoor  PICS/COVID-19 
Adres Olympiaweg 4 -14, kamer 3-4
Postcode 3077 AL Rotterdam
Werkgebied Landelijk
Telefoon 026-3397522
Website https://www.effectyf.nl
E-mail info@effectyf.nl
Beoordeling/ Keurmerk Blik op Werk Keurmerk, Noloc, OVAL
Contact opnemen

Re-integratiebureau Effectyf

Effectyf: succesvol re-integreren op maat

Effectyf verzorgt re-integratie- en coachingstrajecten op maat. Ieder persoon is anders en elke situatie vraagt om een unieke aanpak. Wij kiezen voor maatwerk. Persoonlijk, betrokken en klantgericht. Zo halen wij het beste uit mensen, in uw en hun eigen belang. Wij maken het verschil dankzij onze mensen en onze werkwijze.
 
Effectyf levert maatwerk voor:
1. Re-integreren in eigen of aangepast werk (1e spoor)
2. Uitstroom naar een andere organisatie (2e spoor)
3. Re-integratie ná de WIA-keuring, bijvoorbeeld in het kader van Eigen Risico Dragerschap WGA (3e spoor)
 
Onze specialismen
Onze ervaren coaches hebben zich gespecialiseerd in de begeleiding van mensen met:
Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH)
 • Autisme Spectrum Stoornis (ASS)
 • Kanker, of hersteld daarvan
 • Burn-out
 • Mentale klachten
 • Cardiale problemen
 • Post Intensive Care Syndroom (PICS)
 

 

De coach heeft uitgebreide kennis van deze ziektebeelden en de beperkingen die dit met zich mee kan brengen. Is tijdens het traject aanvullende, specialistische ondersteuning noodzakelijk, dan schakelen wij direct met diverse partners (o.a. revalidatieartsen, psychologen).
 
Onze mensen
Onze coaches zijn vakmensen. Betrokken specialisten met up-to-date kennis en brede ervaring. In staat snel het juiste traject op te starten. Doelgericht werken aan een succesvolle re-integratie. Wij laten niet los voordat u uw doel bereikt.
 
Onze werkwijze
In onze werkwijze draait het om een persoonlijke benadering en 'coaching on the job'. De coach stelt een maatwerktraject op met de werknemer én werkgever. Wij adviseren over de mogelijkheden en inventariseren de behoeften en wensen van de betrokken partijen. Dit vertalen wij in een maatwerk 'plan van aanpak'. Zo is direct duidelijk welke stappen wij nemen en hoe wij kunnen bijdragen aan een Poortwachter-proof resultaat. De coach begeleidt en observeert de werknemer op de werkplek. Dankzij 'coaching on the job' behalen wij sneller resultaat en realiseren wij duurzame re-integratie.
 
Landelijke organisatie
Effectyf is een landelijk opererende organisatie, tevens onderdeel van de Jobstap Groep, met vestigingen en werklocaties door heel Nederland. Meer weten over Effectyf? Lees dan ook het informatieve interview met coach Han Dijkslag
          

Logo bedrijf
Re-integratie UWV  Werkfit Maken  Naar Werk  Re-integratie Tweede Spoor  Re-integratie Eerste Spoor  Burn-Out 
Adres Touwslagersstraat 14 B
Postcode 3061 VX Rotterdam
Werkgebied Zuid-Holland en Brabant
Telefoon 0651602247 (Theo) of 0613395209 (John)
Website https://www.sustainingpeople.nl
E-mail info@sustainingpeople.nl
Contactpersoon Theo de Roon, John van der Meij
Beoordeling/ Keurmerk Klanttevredenheid: 8,4
Contact opnemen
Team Sustaining People
 
Sustaining People!, opgericht door John van der Meij (links op foto) en Theo de Roon MSc (rechts op foto), heeft een top 10 opgesteld met redenen waarom driekwart van de mensen het niet naar hun zin heeft op het werk en dat vaak ook naar de privésfeer meenemen: 

1) Niet in contact met eigen 'drives', weinig energie of burn-out, te weinig over hun eigen profiel, innerlijke biografie of wat nou echt de bedoeling van hun werk-leven is, weten.
2) Te weinig afwisseling in het werk.
3) Niet weten waar de echte eigen krachten liggen.
4) Angst om te falen.
5) Familieomstandigheden eist alle aandacht.
6) Targets worden niet gehaald, tegenvallers.
7) Slechte omgang met collega's.
8) Slecht ingewerkt, in het diepe gegooid of geen coaching.
9) Onzekerheid over de baan.
10) Verkeerde aansturing door gebrekkig management of reorganisatie.

Veel mensen die bij Sustaining People langskomen om te praten over hun persoonlijke en zakelijke carrière geven dezelfde twijfels aan:

 • Ik wil voorkomen dat situaties met werkgevers zich herhalen.
 • Ze zitten heus niet op mij te wachten.
 • Ik heb geen idee hoe ik het vinden van werk dat bij mij past nu efficiënt moet aanpakken.
 • Ik voel me niet vrij om te bewegen zoals ik dat graag wil.
 • Ik voel me daardoor onrustig, onzeker, opgebrand, gevangen, onbegrepen, niet zinvol bezig of zie geen uitweg.'

Wij zijn een re-integratiebureau maar wel net even anders dan je gewend bent. Sustainingpeople!, John en Theo, zijn loopbaanontwikkelaars met verstand van mens en organisatie, kunnen echt iets bemiddelen dat voor een ommekeer zorgt in kwaliteit van leven, jobcoach en re-integratie 2e spoor specialist. Wij zijn werkzaam voor UWV, 1e en 2e spoortrajecten en wij bieden UWV trajecten "Naar Werk" en "Werkfit maken".
 
Alles wat jij op dit moment nodig hebt!
 
Persoonlijke ontwikkeling, het werk waar jij van houdt en een leuk leven met plezier en voldoening dat bij jou past. Allemaal binnen één organisatie. Daardoor kennen we jouw casus, jouw (toekomstige) werkgever als geen ander. Ook zijn wij goed in starters-begeleiding en ZZP aanpak.

Feel better specialisten
 
 John heeft een traject ontwikkeld waardoor jij je structureel beter gaat voelen,  door beter keuzes te maken en je gaat weten en voelen wat je echt wil.
 
Burnout specialisten
 
We hebben speciaal traject voor effectief burnout-herstel, omdat Theo ook Jungiaans Analytisch Therapeut is. 
 
Omdat wij het belangrijk vinden dat het klikt tussen de klant en/of de re-integratie coach kunt u ter oriëntatie een afspraak maken met Theo ( of John voor een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek. Op basis hiervan kan jij beslissen of SustainingPeople! het re-integratiebureau is welke bij jou past en jou het beste kan begeleiden bij jouw re-integratietraject. 

Wil je meer weten over SustainingPeople? Bekijk dan onze website of neem telefonisch contact met John (0613395209) of Theo (0651602247).  

Logo bedrijf
Re-integratie Tweede Spoor  Re-integratie Derde Spoor  Wet Poortwachter  Outplacement  Re-integratie naar Ondernemerschap  Loopbaanbegeleiding  50-plus 
Adres Crooswijksesingel 50G
Postcode 3034 CJ Rotterdam
Werkgebied Gesprekken kunnen plaats vinden op andere locatie of bij de klant thuis
Telefoon 06-51608683
Website https://www.boscoaching.nl
E-mail erik@boscoaching.nl
Contactpersoon Erik Bos
LinkedinBekijk het profiel
Contact opnemen

Bos Coaching en Re-integratie: Gooi het roer om!

Erik Bos is oprichter van Bos Coaching (2005) en managing partner bij Het 2e Spoor Arbeidsmobiliteit (2013). Zijn klanten zijn vaak niet tevreden met hun huidige baan of staan buiten het arbeidsproces als gevolg van bijvoorbeeld ontslag of ziekte. Zij willen de tweede helft van hun carrière werk doen wat echt bij hen past. Zij willen kortom Het Roer Omgooien. Zij willen weer fluitend naar hun werk, meer voldoening en met energie thuiskomen.

In de loop van de tijd heeft Erik Bos honderden klanten begeleid naar een eigen bedrijf of een passende baan in loondienst. Zijn kernwaarden zijn plezier, voldoening en energie. Erik Bos houdt van inspireren en motiveren. Levensmotto: tegenspoed schudt talenten in je wakker, die bij voorspoed nooit zouden ontwaken.

Ruime ervaring met het begeleiden van zieke werknemers

 •  Begeleiden van langdurig zieke werknemers in trajecten re-integratie Tweede spoor naar andere passende baan bij andere werkgever rekening houdend met belastbaarheid.
 • Begeleiden van (ex-)werknemers in outplacement-trajecten naar juiste baan in loondienst of als startende ondernemer (ZZP).
 • Begeleiden van cliënten UWV - AG met WGA / WIA / Wajong - uitkering in trajecten gericht op sociale activering, naar eigen bedrijf (ZZP) of geschikte baan in loondienst.
 • Wet - en regelgeving Wet Verbetering Poortwachter.
 • Ruime kennis van wet - en regelgeving van het UWV.
   

Logo bedrijf
Burn-out  Tweede Spoor  Haalbaarheidsonderzoek 2e Spoor  Loopbaanbegeleiding  NAH  Outplacement  Re-integratie Gemeente  Verzuimbegeleiding  Wet Poortwachter  Arbeidsdeskundig Onderzoek 
Adres Heemraadssingel 167
Postcode 3022 CG Rotterdam
Werkgebied Rotterdam, Den Haag, Amsterdam, Utrecht en Tilburg
Telefoon 085-4018200
Website https://www.panthion.nl
E-mail info@panthion.nl
Beoordeling/ Keurmerk NOLOC, NOBCO
Contact opnemen

Waarom Panthion?

Ons team staat voor jou klaar. We hebben meer dan 20 jaar ervaring in HR, loopbaan en re-integratie begeleiding. Vanuit onze passie durven wij het aan om 100% tevredenheidsgarantie te bieden. Dit houdt in dat we ieder traject op maat vormgeven, de juiste professional matchen aan jouw traject, de intake binnen een week kunnen realiseren en de reisafstand kunnen beperken tot 15 minuten vanaf jouw werklocatie. Deze aanpak maakt dat wij een succespercentage van 92% weten te behalen. Voor ons staat plezier voorop en dat stralen wij ook uit naar onze opdrachtgevers, medewerkers en cliënten. Uiteindelijk hebben we maar één doel: onze cliënten en opdrachtgevers op eerlijke en transparante wijze een kwalitatief hoogwaardig resultaat bieden. Dit doen we met een super enthousiast team vanuit verschillende locaties in Nederland: Rotterdam (hoofdkantoor), Den Haag, Amsterdam, Utrecht en Tilburg.


Hoe we voor jou werken
Iedere aanleiding is anders. In onze werkwijze draait het om een persoonlijke benadering. Dit houdt in dat we bij iedere aanvraag / ieder traject een vrijblijvende en kosteloze intake inplannen. Op basis hiervan maken wij een maatwerk voorstel wat wordt afgestemd met de werknemer en de werkgever. Wij adviseren over de mogelijkheden en inventariseren de behoeften en persoonlijke wensen van de betrokken partijen. Na de start, tussentijds en aan het einde van ieder traject stemmen wij af. Vanzelfsprekend voeren we -in het geval van tweede spoor- de trajecten poortwachter-proof uit. Vanuit onze ervaring kunnen wij hierdoor ook een tevredenheidsgarantie bieden. Een keer afstemmen wat we voor jou kunnen betekenen? Mail ons dan op Hoekanikjehelpen@Panthion.nl

Wat we kunnen betekenen
Onze lijfspreuk is: "We zijn groot genoeg om veel te kunnen doen en klein genoeg om veel te kunnen betekenen". Dit houdt in dat -in welk traject dan ook- je altijd een vaste begeleider hebt en maximaal één contactpersoon. We werken met een AVG client volgsysteem, een kwaliteitsmanager en een casemanager. Doordat ons team uit verschillende disciplines bestaat (trainers, coaches, re-integratie adviseurs, loopbaanadviseurs, psychologen en HR-specialisten) kunnen wij snel schakelen en bijna overal een passende oplossing voor bieden.Logo bedrijf
Re-integratie UWV  Werkfit Maken  Naar Werk  Modulaire Re-integratiediensten  Trajecten met Baangarantie  Jobcoaching  Re-integratie Tweede Spoor 
Adres Hofplein 20
Postcode 3032 AC Rotterdam
Werkgebied Rijnmond
Telefoon 06-40083337
Website https://www.wrkzone.nl
E-mail info@wrkzone.nl
Contactpersoon Raïs Asgar-Ali
Beoordeling/ Keurmerk Blik op Werk keurmerk met een beoordeling van 8,9
Contact opnemen

WRKZONE - Re-integratie, Opleidingen & Ontwikkeltrajecten met baangarantie!

WRKZONE werkt als een verbinder tussen werkgevers, gemeenten/UWV en opleiders, zodat de werkzoekende alles onder één dak kan vinden. Hierdoor biedt WRKZONE naast re-integratiediensten en opleidingen ook maatgerichte en complete trajecten aan met een baangarantie!

In onze WRKHUB worden werkzoekenden klaargestoomd met erkende trainingen en werk gerelateerde cursussen. Wij bieden onze kandidaten opleidingen voor werknemersvaardigheden, mbo-opleidingen, erkende certificeringen, tot aan het digitaal vaardig maken van de werkzoekenden.

ONZE DIENSTEN

1. Re-integratie

Diensten:

 • Werkfit maken
 • Naar Werk
 • Modulaire re-integratiediensten
 • Jobcoaching

Onze bovenstaande reguliere diensten mogen natuurlijk niet ontbreken. Hierin helpen en leren wij kandidaten die opnieuw moeten re-integreren op de arbeidsmarkt fysiek en mentaal een arbeidsritme aan en worden zij klaargestoomd om weer aan de slag te gaan bij een nieuwe werkgever. De "Werkfit" en "Naar Werk" trajecten duren gemiddeld ook wat langer. Ook hier speelt maatwerk een belangrijke rol.

WRKZONE USP's

 • Alles onder 1 dak (Re-integratie, Opleidingen en Ontwikkeltrajecten).
 • Complete trajecten met baangarantie (duurzaam uitstroom).
 • Gecertificeerde (re-integratie) trainers met meer dan 35 jaar ervaring.
 • Gecertificeerde trainingen.
 • Vakopleidingen met certificaat/ diploma.
 • Netwerk met 25+ aangesloten werkgevers & partners.
 • Maatwerk, wij kunnen de meeste doelgroepen bedienen.
 • In het bezit van alle benodigde certificaten en een Blik op Werk certificaat!

WRKZONE Doelgroep

 • Deelnemers met problematiek, sociaal maatschappelijk, financieel en/of gebrek aan scholing.
 • Deelnemers met weinig tot voldoende werknemersvaardigheden.
 • Deelnemers met een grote afstand tot de arbeidsmarkt vanwege medische en fysieke beperkingen maar nog te ontwikkelen zijn.
 • Deelnemers uit het doelgroepenregister.
 • WW/WIA/WAJONG. 

2. WRKZONE Academy - (Opleidingen)

WRKZONE Academy is een gerenommeerde opleider die zich toelegt op het verstrekken van hoogwaardige trainingsprogramma's en professionele ontwikkeling. Met een sterke focus op het leveren van praktische vaardigheden en up-to-date kennis, streeft WRKZONE ernaar om uitkeringsgerechtigden te helpen hun potentieel te realiseren te excelleren in hun vakgebied en uit te plaatsen in de steeds veranderende wereld van werk. 

WRKZONE Academy biedt een breed scala aan opleidingen in verschillende disciplines, zoals zorg, beveiliging, beroepschauffeur (Taxipas), industrieel brandwacht en nog veel meer. Deze opleidingen worden gegeven door ervaren docenten en professionals uit de industrie, die hun expertise en praktische inzichten delen om de deelnemers te helpen groeien en hun carrièredoelen te bereiken.

3. WRKZONE SkillForce (Voortraject)

 Tijdens deze intensieve 10-daags traject zullen de deelnemers verder ontwikkeld worden. Zij zullen zichzelf beter leren kennen, o.a. door de modules zelfbeeld (Wie ben ik), competenties (Wat kan ik) en Assertiviteit (Wat wil ik). Daarbij komen het leren presenteren, verschillende assessments van pas en creëren wij een boost voor hun zelfvertrouwen. De module arbeidsoriëntatie en beroepskeuze is een belangrijk onderdeel. De deelnemers zijn hierna in staat om een richting te kiezen die in het verlengde ligt van hun talenten!

4. WRKZONE Compleet traject (SkillForce + Opleiding + begeleiding Naar Werk)

Het voortraject "SkillForce + een gekozen opleiding + begeleiding Naar Werk" noemen wij het WRKZONE Compleet traject. Deze bestaat ui 3 fases. In de laatste fase zullen onze jobcoaches de kandidaten voorstellen bij één van onze aangesloten werkgevers die bekend zijn met onze doelgroepen.Logo bedrijf
Re-integratie Tweede Spoor  Wet Poortwachter  UWV Re-integratie  Werkfit Maken  Outplacement  Modulaire Re-integratiediensten  Haalbaarheidsonderzoek 2e Spoor 
Werkgebied Noord-Holland, Zuid-Holland, Friesland
Telefoon 085-2221315
Mobiel 06-34956278
Website https://www.atarbo.nl
E-mail mark@atreintegratie.nl
Contactpersoon Mark Hendrikx
Contact opnemen

@arbo is gespecialiseerd in het uitvoeren van 2de spoor trajecten, outplacementtrajecten, werkfit trajecten en modulaire re-integratietrajecten. We doen er alles aan om de werknemer te helpen om weer energie en plezier terug te vinden in het werk en hem/haar weer fit aan het werk te krijgen in een functie die past bij de belastbaarheid, persoonlijke kwaliteiten en ambities van de werknemer. Door middel van persoonlijke gesprekken en testen brengen wij in kaart wie de werknemer is en wat hij/zij kan en wil. Met deze uitkomst helpen wij de werknemer bij het opstellen van een goed zoekprofiel wat in kaart brengt wat voor soort functies en bedrijven aansluiten bij de achtergrond en mogelijkheden. Onze begeleiding is persoonlijk, intensief en cliëntgericht. Vijf dagen per week staan we voor de werknemer klaar.

@arbo is een middelgroot kantoor met inmiddels drie vestigingen verspreid over Nederland. Wij hebben vestigingen in Haarlem, Rotterdam en Sneek.

Onze trajecten bestaan uit 4 fases. Elke fase leggen wij vast met een plan van aanpak en sluiten we af met een resultaat rapportage. Wij werken met een online cliënten volgsysteem. Hierin kunnen wij opdrachten geven aan de werknemer, berichten sturen en sollicitaties bijhouden. Het gehele dossier wordt in dit AVG-proof systeem vastgelegd. Ook geeft het toegang tot Jobport waarin de werknemer op eenvoudige wijze passende vacatures kan vinden. De werkgever en werknemer hebben 24/7 toegang tot dit online cliënten volgsysteem. Daarnaast rapporteert 2arbo de voortgang van cliënten maandelijks in seperate poortwachter-proof rapportages. 

Werkwijze @arbo

Fase 1: Intake

We starten met een intake van de werknemer. De intake heeft als doel om de werknemer te leren kennen, het wederzijds vertrouwen te winnen en het leren omgaan met de situatie waarin de werknemer momenteel verkeerd. Hierop volgend wordt een verslag gemaakt van de situatie. Er wordt niet alleen gekeken naar het ziektebeeld van de werknemer maar tevens naar het opleidingsniveau, ambities en de ervaring van de werknemer. 

Fase 2: Loopbaanscan

Fase 2 bestaat uit een loopbaanscan. Typische vragen die hierin gesteld worden zijn: 'Wat wil ik momenteel?', 'Wat zou ik nog meer kunnen?' of 'Wat voor werk past bij mij?'. Voor de loopbaanscan maken wij gebruik van een viertal testen:

 • Beroepskeuzetest: Wat voor werk en werkomgeving past bij jou?
 • Kerntyperingtest: Wat zijn jouw duidelijkste persoonlijkheidseigenschappen?
 • Werkwaardentest: Wat vind jij belangrijk in je werk en bedrijfscultuur?
 • Competentietest: Wat zijn jouw belangrijkste en beste competenties?

Fase 3: Solliciteren en jobhunten

In de derde fase gaat de werknemer solliciteren. Hierbij ondersteunt @arbo de werknemer. Dit gebeurt door middel van een aantal trainingen die wij 1 op 1 aan de werknemer zullen aanbieden.

 • Opstellen motivatiebrief en bouwen van het CV
 • Gespreks- en interviewtraining
 • Voorbereiding op sollicitatiegesprekken (wat voor vragen kan je verwachten, wat zijn goede en minder goede antwoorden, hoe stel je je op in het gesprek, etc.)
 • Training in alle vacatureplatforms (hoe vind je de beste relevante vacatures)
 • Netwerkcontacten benutten en uitbouwen
 • Het optimaliseren van een LinkedIn profiel

Hierna gaan we actief solliciteren. De werknemer gaat op zoek naar passende vacatures en gaat solliciteren. Dit natuurlijk weer met ondersteuning van @arbo dat ook meezoekt met de werknemer. @arbo heeft een groot netwerk aan potentiële werkgevers voor de werknemer. 

Fase 4: Doorlopende begeleiding

Het @arbo zorgt voor een doorlopende begeleiding van de werknemer. Hiervoor heeft de werknemer een vast contactpersoon. Deze is er om alle vragen van werknemers te beantwoorden (face-to-face, telefonisch, per mail of whatsapp) om hen op te weg te helpen naar nieuw ander werk, rekening houden met zijn/haar beperkingen. Dat de werknemer in energiebalans blijft is voor ons van groot belang. De begeleiding is niet alleen om de kandidaat weer actief te krijgen op de arbeidsmarkt maar ook om deze de nieuwe baan te laten behouden. Mocht binnen de termijn van 6 maanden die aangehouden wordt voor het traject de nieuwe baan toch weer afgebroken worden (bijvoorbeeld in de proeftijd), dan is er de mogelijkheid om de dienstverlening van @arbo opnieuw te starten.


Logo bedrijf
Re-integratie Eerste Spoor  Re-integratie Tweede Spoor  Re-integratie Derde Spoor  Jobcoaching  Arbeidsdeskundig Onderzoek  Haalbaarheidsonderzoek 2e Spoor  Subsidies 
Adres Stadionweg 43F
Postcode 3077 AS Rotterdam
Werkgebied Landelijk
Telefoon 078-6111048
Website https://www.cereo.nl
E-mail info@cereo.nl
Beoordeling/ Keurmerk Blik op Werk, OVAL
Contact opnemen
CEREO is een landelijk samenwerkingsverband van lokale en regionale ondernemers. We richten ons op loopbaanbegeleiding, re-integratie en outplacement. Daarnaast bieden wij ter ondersteuning van die trajecten arbeidsdeskundig advies en een breed pakket aan trainingen.
 
Wat kunt u van ons verwachten?

- Landelijke dekking
- Lokaal/regionaal ondernemerschap
- Centraal aanspreekpunt
- Eenduidige kwaliteit en werkwijze
- Deskundige coaches en trainers
- Specialisten in elke branche
 
Wij bewegen werknemers naar een nieuwe passende baan
 
Wij ondersteunen uw werknemer bij het vinden van de juiste baan met een pro-actief re-integratietraject. Hierbij werken wij nauw samen met arbeidsdeskundigen en bedrijfsartsen. Onze coaches & trainers zijn op de hoogte van alle actuele wet- en regelgeving, inclusief Wet Verbetering Poortwachter. Wij ondersteunen niet alleen bij tweede spoor trajecten. Ook bij derde spoor trajecten* zijn wij u van dienst, zodat de schadelasten zoveel mogelijk beperkt blijven. Werkt u al samen met APG en heeft u werknemers met een bovenwettelijke uitkering? Als er een intensief re-integratietraject nodig is, dan zijn wij de gemandateerde opdrachtgever voor deze loopbaantrajecten.
 
*Een (oud-)werknemer is uitgevallen en ontvangt een uitkering en werkgever is  Eigen Risicodrager (ERD)
 
Globale werkwijze re-integratietraject
 
 • Kennismaking/intake;
 • Inventarisatie situatie;
 • Maatwerk re-integratieplan;
 • Begeleiding door vaste coach;
 • Tussentijdse rapportage;
 • Eindrapportage.
 
Binnen het maatwerktraject bieden wij tal van mogelijkheden die wij samen met werkgever en werknemer afstemmen:
 
 • Persoonlijke coaching
 • Persoonlijke counseling
 • Loopbaan- en carrièrecheck
 • Loopbaanoriëntatie
 • Werkervaringsplek
 • Jobhunting
 • Trainingen & workshops 

Logo bedrijf
Tweede Spoor Re-integratie  Hoger Opgeleiden  Managers  Outplacement 
Adres Elektroweg 11z
Postcode 3051 NB Rotterdam
Werkgebied Den-Haag, Utrecht, Amsterdam, Rotterdam, Haarlem
Telefoon 070-2011555
Website https://www.careersolution.nl/
E-mail info@careersolution.nl
Beoordeling/ Keurmerk NOLOC, NOBCO, CMI
Contact opnemen

CareerSolution
loopbaanbegeleiding voor hoger opgeleiden

Hoger opgeleiden die op zoek zijn naar een outplacement of re-integratiebureau zijn bij CareerSolution aan het goede adres! U kunt rekenen op hoogwaardige dienstverlening die passend is voor hoger opgeleiden. Individuele begeleiding door een vaste coach, de modernste tools ter ondersteuning en een netwerk dat thuis is op de arbeidsmarkt voor hoger opgeleiden.  

CareerSolution is een middelgroot bureau met 6 vestigingen. Door de ruime ervaring in het succesvol begeleiden van ervaren hoog opgeleide kandidaten is CareerSolution een van de meest toonaangevende loopbaanadviesbureaus van Nederland. Voor hoger opgeleiden de ideale partner bij het realiseren van een passend loopbaanvervolg. 
 
Opdrachtgevers zijn zowel organisaties als individuele kandidaten. Wij verzorgen zowel outplacement als re-integratie (2e spoor) trajecten.

De arbeidsmarkt voor hoger opgeleiden kenmerkt zich onder andere door een grotere diversiteit aan functies, hogere eisen aan het profiel van een sollicitant en een hogere mate van complexiteit inzake de match tussen sollicitant en organisatie. Doordat bij CareerSolution deze zaken integraal deel uitmaken van de loopbaanbegeleiding is zij bij uitstek het bureau waar hoger opgeleiden op een succesvol loopbaantraject kunnen rekenen.
 
Contact met CareerSolution

Onze loopbaantrajecten zijn altijd maatwerk waarbij zowel met opdrachtgever als met kandidaat heldere afspraken worden gemaakt over het in te zetten traject. Uiteraard zijn wij graag bereid om in een vrijblijvend gesprek de wensen met betrekking tot het gewenste traject te bespreken.

Voor een afspraak op een van onze vestigingen, belt u naar ons centrale telefoonnummer 070- 2011555 of stuurt u een e-mail naar info@careersolution.nl
 

Logo bedrijf
Tweede Spoor  Re-integratie  Outplacement  Beroepskeuze  Loopbaanbegeleiding  50-plus  Re-integratie UWV 
Adres Wijnhaven 42
Postcode 3011 WS Rotterdam
Telefoon 088-0333008
Website https://www.outplacementverzekering.nl
E-mail info@werkcontact.nl
Beoordeling/ Keurmerk OVAL lid
Contact opnemen
Werkgevers en werknemers bij elkaar brengen, dat is wat wij doen.

Werkcontact Re-integratie & Outplacement heeft vestigingen in Zuid-Holland, Noord-Holland, Noord- Brabant en Zeeland. In Oud-Beijerland zijn wij gevestigd aan de Wijnhaven 42.
 
Een hoge klant- en cliënttevredenheid is kenmerkend voor onze dienstverlening en van onze cliënten stroomt ruim 87% uit naar de gewenste baan.

Wij zijn gespecialiseerd in:
• Beroepskeuze en beroepskeuzetesten
• Om- en bijscholing
• Outplacement en re-integratie voor 40 en 50-plussers
• Verborgen vacatures (interne en/of nog niet gepubliceerde vacatures)

Oriënterend kennismakingsgesprek
Omdat wij het belangrijk vinden dat het klikt tussen de cliënt en de outplacement- of re-integratiecoach van Werkcontact, kunt u ter oriëntatie een afspraak maken voor een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek. Op basis van dit gesprek kunt u beslissen of Werkcontact het bureau is dat u het beste kan begeleiden bij uw outplacement- of re-integratietraject. Werkcontact is een UWV-erkend re-integratie- en outplacementbureau en OVAL lid.