re-integratie kiezen logo

Re-integratiebedrijven in de regio Nijmegen

Vind een re-integratiebureau in Nijmegen voor begeleiding van uw re-integratietraject. U kunt re-integratiebureaus vergelijken op basis van heldere bedrijfspresentaties, specialiteiten, keurmerken, beoordelingen en LinkedIn-profielen.


Logo bedrijf
Re-integratie Tweede Spoor  Wet Poortwachter  Re-integratie UWV  Re-integratie Gemeente  Outplacement  Jobhunting  Wajong  Sociale Activering  Autisme 
Adres Oranjesingel 2A
Postcode 6511 NS Nijmegen
Werkgebied Nijmegen
Telefoon 06-36491059
Website https://re-integratie.nu
E-mail Schoonenberg@re-integratie.nu
Contactpersoon Maria Schoonenberg
LinkedinBekijk het profiel
Beoordeling/ Keurmerk 8,7 klanttevredenheid Werkfit Maken; 9,3 klanttevredenheid Naar Werk; 8,6 klanttevredenheid Modulaire Diensten
Contact opnemen

Ruim 25 jaar ervaring met het begeleiden van mensen naar werk

Dienstverlening op maat staat centraal bij Schoonenberg Re-integratie. Elke cliënt verdient zijn/haar eigen persoonlijke benadering. Samen met u kijken we waar u zich fijn bij voelt en wat u terug wilt vinden binnen uw (nieuwe) werkplek. Waar moet uw werkomgeving aan voldoen zodat u zich er prettig kunt voelen? 

Als u dus nu voor een keuze staat; "hoe nu verder?", laat mij u dan inspireren om bewuste keuzes te maken op basis van de juiste argumenten. Uw wensen, kwaliteiten en vaardigheden worden in beeld gebracht om zo de juiste baan te vinden die u op het lijf geschreven is. 

Maria Schoonenberg van Schoonenberg Re-integratie

Na plaatsing bij een werkgever blijft Schoonenberg Re-integratie u nog zes maanden volgen. Wij vinden het belangrijk dat u met uw vragen of twijfels ook dan nog steeds bij ons terecht kunt. Onze cliënten waarderen dit enorm en de kans op uitval wordt zo ook nog eens aanzienlijk kleiner. Goed om te weten, Schoonenberg Re-integratie heeft ruim 25 jaar ervaring met het begeleiden van mensen naar werk. Op een enthousiaste wijze en met ontzettend veel plezier in het werk vinden we waarschijnlijk ook voor u de juiste werkplek!

  Keurmerk Schoonenberg Re-integratie


Logo bedrijf
Re-integratie Tweede Spoor  Re-integratie UWV  Re-integratie Psychische Klachten  Re-integratie Gemeente  Loopbaanbegeleiding  Outplacement  
Adres Oranjesingel 24
Postcode 6511 NV Nijmegen
Werkgebied Nijmegen
Telefoon 024-3237503
Website https://www.loopbaanbegeleiding.nu
E-mail info@artemisloopbaan.nl
Contactpersoon Loopbaanpsycholoog Ingrid J.M. Neve
Beoordeling/ Keurmerk NOLOC erkend loopbaanprofessional, NIP, Register BKA Keurmerk
Contact opnemen

Met de keuze voor een opleiding, beroep of nieuwe werksituatie kiest u voor een verandering van uw eigen toekomst. Voordat u hierover beslist, kunt u behoefte hebben aan een onafhankelijk advies. Bureau Artemis kan u helpen bij het in kaart brengen van de verschillende mogelijkheden in uw situatie. Het kan u ook begeleiden bij het maken van een heldere keuze. Artemis werkt voor jongeren en volwassenen, voor werkenden en werkzoekenden, voor mensen met uiteenlopende achtergrond en opleiding. Al die mensen hebben minstens één ding gemeen: ze hebben behoefte aan begeleiding bij het maken van een keuze op het gebied van opleiding, werk of loopbaan.

Bij Artemis werken psychologen en loopbaanadviseurs. Ons bureau wordt ingeschakeld om uiteenlopende redenen: plotseling ontslag, behoefte aan ander werk, studiekeuze, carrièreplanning en veel meer. Bij Artemis hechten we waarde aan een individuele benadering en het procesmatig werken. Een keuze maken zien wij dan ook als een proces waarbij verschillende aspecten aan bod moeten komen. We werken onder meer voor werkgevers, particulieren, onderwijsinstellingen, UWV en gemeenten. Zoek vooral contact met ons voor een onderzoek of een vrijblijvend kennismakingsgesprek. 


Logo bedrijf
Eerste Spoor  Tweede Spoor  Derde Spoor  Jobcoaching  NAH  Autisme  Burn-Out  Re-integratie bij Kanker  Cardiale Problemen  Mentale Klachten  Arbeidsdeskundig Onderzoek  Haalbaarheidsonderzoek 2e Spoor  PICS/COVID-19 
Adres Bedrijvencentrum Groenestraat 294
Postcode 6531 JC Nijmegen
Werkgebied Landelijk
Telefoon 026-3397522
Website https://www.effectyf.nl
E-mail info@effectyf.nl
Beoordeling/ Keurmerk Blik op Werk Keurmerk, Noloc, OVAL
Contact opnemen

Re-integratiebureau Effectyf

Effectyf: succesvol re-integreren op maat

Effectyf verzorgt re-integratie- en coachingstrajecten op maat. Ieder persoon is anders en elke situatie vraagt om een unieke aanpak. Wij kiezen voor maatwerk. Persoonlijk, betrokken en klantgericht. Zo halen wij het beste uit mensen, in uw en hun eigen belang. Wij maken het verschil dankzij onze mensen en onze werkwijze.
 
Effectyf levert maatwerk voor:
1. Re-integreren in eigen of aangepast werk (1e spoor)
2. Uitstroom naar een andere organisatie (2e spoor)
3. Re-integratie ná de WIA-keuring, bijvoorbeeld in het kader van Eigen Risico Dragerschap WGA (3e spoor)
 
Onze specialismen
Onze ervaren coaches hebben zich gespecialiseerd in de begeleiding van mensen met:
? Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH)
? Autisme Spectrum Stoornis (ASS)
? Kanker, of hersteld daarvan
? Burn-out
? Mentale klachten
? Cardiale problemen
? Post Intensive Care Syndroom (PICS)

 

De coach heeft uitgebreide kennis van deze ziektebeelden en de beperkingen die dit met zich mee kan brengen. Is tijdens het traject aanvullende, specialistische ondersteuning noodzakelijk, dan schakelen wij direct met diverse partners (o.a. revalidatieartsen, psychologen).
 
Onze mensen
Onze coaches zijn vakmensen. Betrokken specialisten met up-to-date kennis en brede ervaring. In staat snel het juiste traject op te starten. Doelgericht werken aan een succesvolle re-integratie. Wij laten niet los voordat u uw doel bereikt.
 
Onze werkwijze
In onze werkwijze draait het om een persoonlijke benadering en 'coaching on the job'. De coach stelt een maatwerktraject op met de werknemer én werkgever. Wij adviseren over de mogelijkheden en inventariseren de behoeften en wensen van de betrokken partijen. Dit vertalen wij in een maatwerk 'plan van aanpak'. Zo is direct duidelijk welke stappen wij nemen en hoe wij kunnen bijdragen aan een Poortwachter-proof resultaat. De coach begeleidt en observeert de werknemer op de werkplek. Dankzij 'coaching on the job' behalen wij sneller resultaat en realiseren wij duurzame re-integratie.
 
Landelijke organisatie
Effectyf is een landelijk opererende organisatie, tevens onderdeel van de Jobstap Groep, met vestigingen en werklocaties door heel Nederland. Meer weten over Effectyf? Lees dan ook het informatieve interview met coach Han Dijkslag