re-integratie kiezen logo

Re-integratiebedrijven in de regio Leeuwarden

Vind een re-integratiebureau in Leeuwarden voor begeleiding van uw re-integratietraject. U kunt re-integratiebureaus vergelijken op basis van heldere bedrijfspresentaties, specialiteiten, keurmerken, beoordelingen en LinkedIn-profielen.


Logo bedrijf
Eerste Spoor  Tweede Spoor  Derde Spoor  Jobcoaching  NAH  Autisme  Burn-Out  Re-integratie bij Kanker  Cardiale Problemen  Mentale Klachten  Arbeidsdeskundig Onderzoek  Haalbaarheidsonderzoek 2e Spoor  PICS/COVID-19 
Adres Legedyk 4
Postcode 8935 DG Leeuwarden
Telefoon 026-3397522
Website https://www.effectyf.nl
E-mail info@effectyf.nl
Beoordeling/ Keurmerk Blik op Werk Keurmerk, Noloc, OVAL
Contact opnemen

Re-integratiebureau Effectyf

Effectyf: succesvol re-integreren op maat

Effectyf verzorgt re-integratie- en coachingstrajecten op maat. Ieder persoon is anders en elke situatie vraagt om een unieke aanpak. Wij kiezen voor maatwerk. Persoonlijk, betrokken en klantgericht. Zo halen wij het beste uit mensen, in uw en hun eigen belang. Wij maken het verschil dankzij onze mensen en onze werkwijze.
 
Effectyf levert maatwerk voor:
1. Re-integreren in eigen of aangepast werk (1e spoor)
2. Uitstroom naar een andere organisatie (2e spoor)
3. Re-integratie ná de WIA-keuring, bijvoorbeeld in het kader van Eigen Risico Dragerschap WGA (3e spoor)
 
Onze specialismen
Onze ervaren coaches hebben zich gespecialiseerd in de begeleiding van mensen met:
• Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH)
• Autisme Spectrum Stoornis (ASS)
• Kanker, of hersteld daarvan
• Burn-out
• Mentale klachten
• Cardiale problemen
• Post Intensive Care Syndroom (PICS)
 

 

De coach heeft uitgebreide kennis van deze ziektebeelden en de beperkingen die dit met zich mee kan brengen. Is tijdens het traject aanvullende, specialistische ondersteuning noodzakelijk, dan schakelen wij direct met diverse partners (o.a. revalidatieartsen, psychologen).
 
Onze mensen
Onze coaches zijn vakmensen. Betrokken specialisten met up-to-date kennis en brede ervaring. In staat snel het juiste traject op te starten. Doelgericht werken aan een succesvolle re-integratie. Wij laten niet los voordat u uw doel bereikt.
 
Onze werkwijze
In onze werkwijze draait het om een persoonlijke benadering en ‘coaching on the job’. De coach stelt een maatwerktraject op met de werknemer én werkgever. Wij adviseren over de mogelijkheden en inventariseren de behoeften en wensen van de betrokken partijen. Dit vertalen wij in een maatwerk ‘plan van aanpak’. Zo is direct duidelijk welke stappen wij nemen en hoe wij kunnen bijdragen aan een Poortwachter-proof resultaat. De coach begeleidt en observeert de werknemer op de werkplek. Dankzij ‘coaching on the job’ behalen wij sneller resultaat en realiseren wij duurzame re-integratie.
 
Landelijke organisatie
Effectyf is een landelijk opererende organisatie, tevens onderdeel van de Jobstap Groep, met vestigingen en werklocaties door heel Nederland. Meer weten over Effectyf? Lees dan ook het informatieve interview met coach Han Dijkslag
          

Logo bedrijf
Re-integratie Tweede Spoor  Re-integratie UWV  Werkfit Maken  Naar Werk  Haalbaarheidsonderzoek 2e Spoor 
Adres James Wattstraat 4
Postcode 8912 AR Leeuwarden
Website https://www.amplooi.nl/vestigingen/leeuwarden
E-mail info@amplooi.nl
Beoordeling/ Keurmerk Blik op Werk Keurmerk
Contact opnemen

De kortste weg naar duurzaam werk in Leeuwarden


Amplooi is een landelijke specialist in arbeidsmobiliteit. Met ruim 35 enthousiaste mobiliteitsexperts en arbeidsmakelaars helpen wij werknemers op het gebied van re-integratie, outplacement en loopbaancoaching. Dit doen we zowel voor werknemers met een loopbaanvraagstuk alsvoor werknemers die langdurig verzuimen of onverhoopt boventallig zijn geworden.

Amplooi gaat uit van een balans tussen maatschappelijk bewustzijn en zakelijke effectiviteit. We kijken daarom niet alleen naar de menselijke kant van het verhaal, maar houden ook het eindresultaat scherp voor ogen. Naar onze klanten zijn we transparant over de voortgang en de resultaten. Via een goed beveiligde online portal kunnen dossiers te allen tijde worden bekeken.

Ons plaatsingspercentage is bovengemiddeld hoog (48% bij re-integratie en 68% bij outplacement). Daarnaast helpt Amplooi ook loonsancties van het UWV in 2e spoortrajecten te voorkómen door deskundige en hoogwaardige rapportages. Ook bij loopbaancoaching staat de mens centraal en zorgen we altijd voor individueel maatwerk en persoonlijke begeleiding door een coach uit de regio. Mede hierdoor wordt onze kwaliteit met 3 sterren beoordeeld bij het Blik Op Werk-keurmerk.
 
 
 

 


Logo bedrijf
Re-integratie Tweede Spoor  Eerste Spoor  Arbeidsdeskundig Onderzoek  Verzuimbegeleiding  Arbodienstverlening  Wet Poortwachter  PRI 
Telefoon 06-31589366
Website https://www.essentiereintegratie.nl
E-mail info@essentiereintegratie.nl
Contactpersoon Anina Mulder
LinkedinBekijk het profiel
Beoordeling/ Keurmerk Gedragscode RNCV
Contact opnemen
Essentie re-integratie is een landelijk opererend kleinschalig re-integratiebureau uit Friesland met veel aandacht voor persoonlijk maatwerk en bemiddelingskracht. Essentie re-integratie richt zich op dienstverlening voor organisaties en individuen op het gebied van re-integratie, arbeidsdeskundig advies, verzuim, duurzame inzetbaarheid en coaching.

Re-integratiecoach Essentie Re-integratie

Re-integratie 2e Spoor

Essentie Re-integratie is sterk in het juiste voortraject: kandidaten helemaal klaarstomen en daarna duurzaam te bemiddelen naar potentiële werkgevers. Wij ondersteunen uw medewerker naar het zoeken van vacatures buiten uw organisatie. Essentatie Re-integratie werkt met een re-integratieprogramma dat inspireert, doeltreffend en altijd resultaatgericht is. Door rekening te houden met ervaring, opleiding, leeftijd en persoonlijke omstandigheden kunnen we veel maatwerk bieden. Wij zijn bijzonder trots op ons plaatsingspercentage van 50% voor onze 2e spoortrajecten.

Werkgebied Essentie Re-integratie

Wij zijn ervaren re-integratiespecialisten die kijk hebben op mensen gecombineerd met een gedegen kennis van re-integratie wet- en regelgeving en de nodige creativiteit. De re-integratie werkzaamheden van Essentie Re-integratie concentreren zich in het gebied tussen Leeuwarden, Lemmer, Bussum, Breda, Tilburg, Lelystad en Zwolle. We zijn goed op de hoogte van de mogelijkheden op deze regionale arbeidsmarkt en van uw regionale sociale kaart. Daarmee kunnen we u een realistisch beeld geven hoe snel we uw re-integratiekandidaat kunnen helpen met het vinden van een baan.