re-integratie kiezen logo

Re-integratiebedrijven in de regio Heerlen

Vind een re-integratiebureau in Heerlen voor begeleiding van uw re-integratietraject. U kunt re-integratiebureaus vergelijken op basis van heldere bedrijfspresentaties, specialiteiten, keurmerken, beoordelingen en LinkedIn-profielen.


Logo bedrijf
Eerste Spoor  Tweede Spoor  Derde Spoor  Jobcoaching  NAH  Autisme  Burn-Out  Re-integratie bij Kanker  Cardiale Problemen  Mentale Klachten  Arbeidsdeskundig Onderzoek  Haalbaarheidsonderzoek 2e Spoor  PICS/COVID-19 
Adres Jan Campertstraat 5
Postcode 6416 SG Heerlen
Werkgebied Vestigingen door heel Nederland
Telefoon 026-3397522
Website https://www.effectyf.nl
E-mail info@effectyf.nl
Beoordeling/ Keurmerk Blik op Werk Keurmerk, Noloc, OVAL
Contact opnemen

Re-integratiebureau Effectyf

Effectyf: succesvol re-integreren op maat

Effectyf verzorgt re-integratie- en coachingstrajecten op maat. Ieder persoon is anders en elke situatie vraagt om een unieke aanpak. Wij kiezen voor maatwerk. Persoonlijk, betrokken en klantgericht. Zo halen wij het beste uit mensen, in uw en hun eigen belang. Wij maken het verschil dankzij onze mensen en onze werkwijze.
 
Effectyf levert maatwerk voor:
1. Re-integreren in eigen of aangepast werk (1e spoor)
2. Uitstroom naar een andere organisatie (2e spoor)
3. Re-integratie ná de WIA-keuring, bijvoorbeeld in het kader van Eigen Risico Dragerschap WGA (3e spoor)
 
Onze specialismen
Onze ervaren coaches hebben zich gespecialiseerd in de begeleiding van mensen met:
• Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH)
• Autisme Spectrum Stoornis (ASS)
• Kanker, of hersteld daarvan
• Burn-out
• Mentale klachten
• Cardiale problemen
• Post Intensive Care Syndroom (PICS)

 

De coach heeft uitgebreide kennis van deze ziektebeelden en de beperkingen die dit met zich mee kan brengen. Is tijdens het traject aanvullende, specialistische ondersteuning noodzakelijk, dan schakelen wij direct met diverse partners (o.a. revalidatieartsen, psychologen).
 
Onze mensen
Onze coaches zijn vakmensen. Betrokken specialisten met up-to-date kennis en brede ervaring. In staat snel het juiste traject op te starten. Doelgericht werken aan een succesvolle re-integratie. Wij laten niet los voordat u uw doel bereikt.
 
Onze werkwijze
In onze werkwijze draait het om een persoonlijke benadering en 'coaching on the job'. De coach stelt een maatwerktraject op met de werknemer én werkgever. Wij adviseren over de mogelijkheden en inventariseren de behoeften en wensen van de betrokken partijen. Dit vertalen wij in een maatwerk 'plan van aanpak'. Zo is direct duidelijk welke stappen wij nemen en hoe wij kunnen bijdragen aan een Poortwachter-proof resultaat. De coach begeleidt en observeert de werknemer op de werkplek. Dankzij 'coaching on the job' behalen wij sneller resultaat en realiseren wij duurzame re-integratie.
 
Landelijke organisatie
Effectyf is een landelijk opererende organisatie, tevens onderdeel van de Jobstap Groep, met vestigingen en werklocaties door heel Nederland. Meer weten over Effectyf? Lees dan ook het informatieve interview met coach Han Dijkslag
          

Logo bedrijf
Re-integratie Tweede Spoor  Eerste Spoor  Derde Spoor  Arbeidsdeskundig Onderzoek  Arbodiensten  Verzuimbegeleiding  Wet Poortwachter  Jobcoaching 
Adres Putgraaf 3
Postcode 6411 GT Heerlen
Werkgebied Limburg
Telefoon 045-5722243
Website https://profcare.nl
E-mail info@profcare.nl
Contactpersoon Andy Kramer-Simons
Beoordeling/ Keurmerk gecertificeerde arbodienst
Contact opnemen

ProfCare ondersteunt organisaties met re-integratie, arbodienstverlening en arbeidsmobiliteit. Onze opdrachtgevers zijn mkb-bedrijven, middelgrote bedrijven en intermediairs, zoals verzekeraars. We houden ons bezig met re-integratie- en verzuimbeleid in de ruimste zin van het woord en dat doen we met een team van o.m. casemanagers, arbeidsdeskundigen, bedrijfsartsen en loopbaancoaches.  

Opgericht in 2005 door Andy Kramer-Simons bestaat ons bedrijf uit twee units: ProfCare en ProfCare Career. Voor beide units verzorgen gecertificeerde professionals uiteenlopende diensten op het gebied van re-integratie, arbo, mobiliteit en personeel en organisatie. U kunt ons inschakelen voor de volgende diensten:

 • Re-integratiebegeleiding
 • Verzuimbegeleiding
 • Arbodienstverlening
 • Casemanagement
 • Arbeidsdeskundig advies
 • Jobcoaching
 • HR advies
 • Werving en selectie  

Logo bedrijf
Re-integratie UWV  Werkfit Maken  Naar Werk  Re-integratie naar Ondernemerschap  Eerste Spoor  Tweede Spoor  Outplacement  Verzuimbegeleiding  Autisme 
Adres Oliemolenstraat 60
Postcode 6416 CB Heerlen
Werkgebied Limburg en Oost-Brabant
Telefoon 045 5352772
Website https://www.viawmo.nl
E-mail info@viawmo.nl
Contactpersoon Gwen Fleuren
LinkedinBekijk het profiel
Beoordeling/ Keurmerk Blik op Werk Keurmerk (8,2)
Contact opnemen

viaWMO is een onafhankelijk bureau dat organisaties en/of particuliere cliënten begeleidt en ondersteunt bij Werk, Re-integratie, Ondernemerschap en Psychosociale behandeling. De kracht van viaWMO zit in de kwalitatieve en kwantitatieve persoonlijke aandacht voor de opdrachtgever en/of cliënt. Deze kracht bestaat uit het toepassen van professionele methodieken, de actieve samenwerking met diverse partners en de concurrerende tarieven. Kortom, bij viaWMO is uw hulpvraag in uitstekende handen. Daar zijn wij trots op!

viaWMO is werkzaam in Limburg en Noord-Brabant 
 
Werk en re-integratie
Vragen die je duidelijk wil hebben voor jezelf of je werknemer kunnen onder andere gaan over:
 
 • Loopbaan: welke baan past bij mij? Past mijn huidige functie bij mij? Ik wil hogerop en is dat realistisch?
 • Outplacement: mijn baan komt te vervallen en ik krijg ontslag.
 • Ziek zijn: wegens fysieke en/of psychische problemen kan ik mijn functie niet meer uitvoeren en krijg ontslag.
Met viaWMO ben je zeker van goede ondersteuning en begeleiding en gaan we samen met jou voor het beste resultaat. via WMO begeleidt jou, vanuit jouw situatie naar een baan.
 
Ondernemerschap
Volg je droom en maak het werkelijkheid. Lang genoeg gewerkt voor een werkgever? Een briljant idee voor een product of dienst? Dromen van vrijheid? Dan is het starten van een eigen onderneming wellicht een goede keuze voor jou. Dat is spannend, uitdagend en kan een boost geven aan je ontwikkeling. viaWMO heeft veel ervaring en kennis in huis om samen met jou aan een goede startpositie te werken. Ook als je ZZP 'er bent of al een small business hebt en wil doorgroeien, vragen hebt over personeel, PR, balans werk en privé, ben je aan het juiste adres bij viaWMO.
 
Psychosociale behandeling
Zie je door de bomen het bos niet meer. Heb je het gevoel dat jou van alles overkomt, waar je zelf geen grip op hebt? Voor deze en nog veel meer vragen op het gebied van psychische, sociale en praktische problemen kun je als particuliere cliënt terecht bij viaWMO. Ook intermediairs (bedrijven) kunnen een beroep op ons in het bieden van ondersteuning van medewerkers.
 
Voor wie allemaal
 • Particulieren
 • Bedrijven (MKB, eenmanszaak, zzp-er)
 • Arbo diensten
 • Verzekeringen
 • UWV
 • Afdelingen Personeelszaken, HRM
 • Gemeenten 
Contact opnemen met viaWMO 
Voor meer informatie bekijk ook het interview met Gwen Fleuren, bezoek de website van viaWMO of zoek direct contact met formulier op deze pagina!