re-integratie kiezen logo

Re-integratiebedrijven in de regio Groningen

Vind een re-integratiebureau in Groningen voor begeleiding van uw re-integratietraject. U kunt re-integratiebureaus vergelijken op basis van heldere bedrijfspresentaties, specialiteiten, keurmerken, beoordelingen en LinkedIn-profielen.


Logo bedrijf
Re-integratie UWV   Werkfit Maken   Naar Werk   Tweede Spoor   Outplacement  
Adres Isebrandtheerd 49
Postcode 9737 LH Groningen
Telefoon 06-27381699
Website http://www.volkerinkenpartners.nl
E-mail info@volkerinkenpartners.nl
Contactpersoon Clariska Volkerink
LinkedinBekijk het profiel
Beoordeling/ Keurmerk Klanttevredenheid 2017: 8,7; Blik op Werk Keurmerk
Contact opnemen

Volkerink & Partners

Op zoek gaan naar het beste van jezelf

Volkerink & Partners Re-integratie

Re-integratie is vaak complex. Volkering & Partners stippelt samen met jou en je werkgever een traject uit dat is afgestemd op jouw specifieke situatie. Doel daarbij is terugkeren in je oude functie of het verwerven van een nieuwe functie die past bij je ambitie, ervaring en belastbaarheid. De kern is individuele coaching. Onze professionele coaches zijn gecertificeerd.

 Kom je vanuit het UWV bij ons, dan kom je in aanmerking voor 'Naar Werk' of 'Werkfit Maken". Het doel van Naar Werk is om de klant die het werk kan hervatten, te plaatsen. En hem te helpen om aan het werk te blijven of een eigen bedrijf te starten. Werkfit Maken is voor klanten die het werk nog niet kunnen hervatten en helpt de klant om geschikt te worden voor het werk of voor het volgen van een opleiding. 

Logo bedrijf
Re-integratie Tweede Spoor   Re-integratie Derde Spoor   Wet Poortwachter   Outplacement   Onderwijs   Zorg   Arbeidsdeskundig Onderzoek   Werkervaringsplaats   50-plus  
Adres Helperpark 304
Postcode 9723 ZA Groningen
Telefoon 06-20689972
Telefoon 050–2112496
Website http://www.job-x-change.nl
E-mail info@jxcloopbaan.nl
Contactpersoon Robert Dijkstra
LinkedinBekijk het profiel
Beoordeling/ Keurmerk Klanttevredenheid 2016: 8,8; Noloc erkend loopbaanprofessional; LANN
Contact opnemen

JobXchange

JobXchange: Succesvol op weg naar werk

De werkwijze van JobXchange is praktisch, persoonlijk, betrokken en resultaatgericht en afgestemd op uw specifieke situatie. Wij hebben oprechte interesse in de mens met als gezamenlijke doel het vinden van een nieuwe richting en het vinden passend en duurzaam werk. JobXchange heeft meer dan 15 jaar ervaring met re-integratie 2e en 3e spoor en begeleiden naar nieuw, passend en duurzaam werk. Wij verzorgen al jaren succesvol opdrachten voor het bedrijfsleven, zorg- en welzijnsinstellingen, gemeenten en het onderwijs.

Robert Dijkstra van re-integratiebureau Jobxchange

 
Het gevarieerde team van JobXchange bestaat uit zéér ervaren, betrokken en resultaatgerichte professionals; een re-integratie- en loopbaanadviseur, een vitaliteitscoach, een werkcoach en een testconsultant. Toch zouden we ons zelf willen omschrijven als een klein en persoonlijk loopbaanbedrijf met een sterke focus op de regio. Verder werken wij ook met externe professionals waaronder een onafhankelijk en gecertificeerd arbeidsdeskundige en een psycholoog NIP. 
 
Onze klanttevredenheid is bovengemiddeld; het afgelopen jaar nog een beoordeling van 8,7.  Daarnaast zijn we aangesloten bij de Noloc (Nederlandse orde voor loopbaanadviseurs en outplacementconsulenten). Wij wonen en werken in de regio, spreken de taal van de regio, kennen de regionale arbeidsmarkt en beschikken over een groot en actief netwerk in de profit en non-profit sector. Wij zijn gevestigd in Groningen-Zuid en zijn goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer.
 
Neem gerust contact met ons op voor het maken van een vrijblijvend oriënterend gesprek. Wij helpen u graag verder! 
 

Logo bedrijf
Re-integratie Tweede Spoor   Re-integratie UWV   Werkfit Maken   Naar Werk   Outplacement   Loopbaanbegeleiding  
Adres Expositielaan 7
Postcode 9727 KA Groningen
Telefoon 088-0223888
Website http://www.amplooi.nl
E-mail info@amplooi.nl
Beoordeling/ Keurmerk Blik op Werk Keurmerk
Contact opnemen

Amplooi

Amplooi - de kortste weg naar duurzaam werk


Amplooi is een landelijke specialist in arbeidsmobiliteit. Met ruim 35 enthousiaste mobiliteitsexperts en arbeidsmakelaars helpen wij werknemers op het gebied van re-integratie, outplacement en loopbaancoaching. Dit doen we zowel voor werknemers met een loopbaanvraagstuk alsvoor werknemers die langdurig verzuimen of onverhoopt boventallig zijn geworden.

Amplooi gaat uit van een balans tussen maatschappelijk bewustzijn en zakelijke effectiviteit. We kijken daarom niet alleen naar de menselijke kant van het verhaal, maar houden ook het eindresultaat scherp voor ogen. Naar onze klanten zijn we transparant over de voortgang en de resultaten. Via een goed beveiligde online portal kunnen dossiers te allen tijde worden bekeken.

Ons plaatsingspercentage is bovengemiddeld hoog (48% bij re-integratie en 68% bij outplacement). Daarnaast helpt Amplooi ook loonsancties van het UWV in 2e spoortrajecten te voorkómen door deskundige en hoogwaardige rapportages. Ook bij loopbaancoaching staat de mens centraal en zorgen we altijd voor individueel maatwerk en persoonlijke begeleiding door een coach uit de regio. Mede hierdoor wordt onze kwaliteit met 3 sterren beoordeeld bij het Blik Op Werk-keurmerk.