re-integratie kiezen logo

Re-integratiebedrijven in de regio Eindhoven

Vind een re-integratiebureau in Eindhoven voor begeleiding van uw re-integratietraject. U kunt re-integratiebureaus vergelijken op basis van heldere bedrijfspresentaties, specialiteiten, keurmerken, beoordelingen en LinkedIn-profielen.


Logo bedrijf
Re-integratie Tweede Spoor   Re-integratie UWV   Werkfit Maken   Naar Werk   Outplacement   Loopbaanbegeleiding  
Adres Fellenoord 130
Postcode 5611 ZB Eindhoven
Telefoon 088-0223888
Website http://www.amplooi.nl
E-mail info@amplooi.nl
Contactpersoon Leo van Gent
LinkedinBekijk het profiel
Beoordeling/ Keurmerk Blik op Werk Keurmerk
Contact opnemen

Amplooi

Amplooi - de kortste weg naar duurzaam werk


Amplooi is een landelijke specialist in arbeidsmobiliteit. Met ruim 35 enthousiaste mobiliteitsexperts en arbeidsmakelaars helpen wij werknemers op het gebied van re-integratie, outplacement en loopbaancoaching. Dit doen we zowel voor werknemers met een loopbaanvraagstuk alsvoor werknemers die langdurig verzuimen of onverhoopt boventallig zijn geworden.

Amplooi gaat uit van een balans tussen maatschappelijk bewustzijn en zakelijke effectiviteit. We kijken daarom niet alleen naar de menselijke kant van het verhaal, maar houden ook het eindresultaat scherp voor ogen. Naar onze klanten zijn we transparant over de voortgang en de resultaten. Via een goed beveiligde online portal kunnen dossiers te allen tijde worden bekeken.

Ons plaatsingspercentage is bovengemiddeld hoog (48% bij re-integratie en 68% bij outplacement). Daarnaast helpt Amplooi ook loonsancties van het UWV in 2e spoortrajecten te voorkómen door deskundige en hoogwaardige rapportages. Ook bij loopbaancoaching staat de mens centraal en zorgen we altijd voor individueel maatwerk en persoonlijke begeleiding door een coach uit de regio. Mede hierdoor wordt onze kwaliteit met 3 sterren beoordeeld bij het Blik Op Werk-keurmerk.
 
 
 

Logo bedrijf
NAH   Re-integratie   Tweede Spoor   Eerste Spoor   Wet Poortwachter   Verzuimbegeleiding   Werkplekonderzoek   Jobcoaching  
Adres Bosruiter 44
Postcode 5658 CM Eindhoven
Telefoon 06-27131597
Website http://www.breinperspectief.nl
E-mail info@breinperspectief.nl
Contactpersoon Caroline Peters
LinkedinBekijk het profiel
Contact opnemen

Breinperspectief

Coaching voor mensen met NAH

 
Brein Perspectief in Eindhoven

Als je getroffen wordt door Niet Aangeboren Hersenletsel krijgt je leven een andere wending. Het hebben van minder energie en het krijgen van concentratieproblemen zijn bekende symptonen. Ook kan het zijn dat je minder snel informatie verwerkt of overgevoelig bent voor prikkels.  Breinperspectief coacht je op de punten waar je extra ondersteuning nodig hebt en leert je omgaan met NAH.
 

Jarenlange ervaring met NAH

De NAH Coach van Breinperspectief heeft veel ervaring met het coachen en begeleiden van mensen met NAH. Als professional biedt de NAH coach persoonlijke aandacht en begrip. De NAH Coach kan zich goed inleven in je situatie en zorgt ervoor dat je je serieus genomen voelt. Door de juiste vragen te stellen helpt je coach met het vinden van een goede weg in uw nieuwe leven. 
 

Win-win voor werknemer en werkgever

De NAH Coach streeft naar een win-win situatie voor je familie, werkgever en collega’s. NAH coaching begeleidt je niet alleen met het vinden van een nieuwe balans in je leven maar helpt ook met het begeleiden en voorkomen van fysieke en mentale beperkingen. Indien nodig schakelt je NAH Coach externe partijen met de juiste expertise in. 
 
Breinperspectief kan je helpen omgaan met NAH. Een coach die je begrijpt en die weet hoe het is om met deze klachten een nieuwe weg te moeten vinden - dat scheelt veel energie. 

Caroline Peters van re-integratiebureau van Breinperspectief

Meer weten over Breinperspectief? Lees dan ook het interview met NAH-specialist Caroline Peters.  

Logo bedrijf
Re-integratie Tweede Spoor   Re-integratie UWV   Assessment   Hoger Opgeleiden   50-plus   Outplacement   Burnout   Re-integratie Gemeente  
Adres Fellenoord 200-240, Frits 2.16
Postcode 5611 ZC Eindhoven
Telefoon 040-2466002
Website https://www.styxcareerconsult.nl
E-mail ruud@styxcareerconsult.nl
Contactpersoon Ruud Op den Kamp
LinkedinBekijk het profiel
Beoordeling/ Keurmerk Klanttevredenheid 2014-2015: 9 (Panteia)
Contact opnemen

Styx Career Consult

Styx Career Consult is sparringpartner voor hoogopgeleiden

Hoogopgeleid? Zoek je ander, beter passend werk? Onze overtuiging is dat jij als hoog opgeleide professional echt wel weet wat jij wilt en kunt. Af en toe heb je een externe en vaak andere kijk nodig om je hiervan bewust te worden. Styx wil graag die sparringpartner zijn; we zijn ervan overtuigd dat jij hierdoor effectiever wordt en dat is fijn voor jou en je omgeving.

Career Consult: begeleidingstrajecten die jou als hoogopgeleide ondersteunen in jouw ontwikkeling. Denk aan outplacement met resultaatverplichting, reïntegratie tweede spoor, loopbaanbegeleiding, executive coaching en sollicitatietraining. Altijd maatwerk; jouw behoefte als uitgangspunt. Trajecten van een paar weken tot meerdere maanden. Vragen die we veel tegenkomen zijn: Wat past echt bij mij? Hoe pak ik het solliciteren aan? Hoe kan ik mijn ervaring omzetten naar een andere baan? Waar moet ik zoeken?

Styx Career Consult in Eindhoven is partner van hoogopgeleiden: professionals en managers. We zorgen er voor dat jij (weer) focus krijgt en die passende baan vindt! Je netwerk wordt groter. Jouw profilering wordt effectiever. Jouw zelfvertrouwen neemt toe. Bel voor een gratis sparring: 040-2466002.


 

 


Logo bedrijf
Re-integratie   Tweede Spoor   Eerste Spoor   Wet Poortwachter   Outplacement   Verzuimbegeleiding   Transitievergoeding   Personeelsadvies   Loopbaanbegeleiding  
Adres Ruysdaelbaan 3/C
Postcode 5642 JJ Eindhoven
Telefoon 06-51510538
Website http://www.reintegratiepor.nl
E-mail info@reintegratiepor.nl
Beoordeling/ Keurmerk Keurmerk Blik op Werk met klanttevredenheid 8,5
Contact opnemen

P.O.R.

P.O.R. kan bogen op 25 jaar ervaring in arbeidsbemiddeling en personeelsdiensten in de regio’s Midden- en Oost-Brabant en Zuid-Gelderland. Er is een ruim netwerk aan contacten in het bedrijfsleven in diverse sectoren, overheid- en andere non profit instellingen. We beschikken over goede kennis en ervaring betreffende personeelszaken, (her)plaatsen van medewerkers in het kader van Spoor 1 of Spoor 2 trajecten (bij ziekte) en outplacement (van werk naar werk). Wij bieden personeelsadvies, no risk scan personeel en training om zelf spoor 2 uit te voeren. Voor werkzoekenden (werkloos of werkend) bieden we loopbaanadvies, beroepskeuze, sollicitatietraining, jobcoaching en jobhunting. Ook voor conflictbemiddeling tussen werkgever en werknemer kunt u bij ons terecht. Daarnaast geven wij advies bij ziekteprocedures en ontslag.

Ons motto is constante kwaliteit en betaalbaarheid!

Voor meer informatie over onze heldere aanpak of een vrijblijvend kennismakingsgesprek kunt u contact opnemen via mail info@reintegratiepor.nl of telefonisch 06 51510538 - we staan voor u klaar. 
 
Blik op Werk Keurmerk met 4 sterren
Onze klanttevredenheid voor 2014 / 2015: 8.5
Klanttevredenheid opdrachtgevers: 8
Klanttevredenheid werkzoekenden: 9
Uitstroom werkloos werkzoekenden:  70%
Uitstroom  werkend werkzoekende:  85%

 

Logo bedrijf
Re-integratie Tweede Spoor   Wet Poortwachter   Arbeidsdeskundig Onderzoek   Outplacement   Loopbaanbegeleiding   50+   Burnout   Re-integratie Verzekeraar  
Adres Fransebaan 590 a-c
Postcode 5627 JM Eindhoven
Telefoon 06–4570271
Website http://www.happelcompany.nl
E-mail info@happelcompany.nl
Contactpersoon Stijn Happel
LinkedinBekijk het profiel
Beoordeling/ Keurmerk 8,4 voor re-integratie 2e spoor (Blik op Werk 2015)
Contact opnemen

Happel Company

Happel Company: experts in re-integratie, outplacement en loopbaanadvies

Werknemer
Ben je uitgevallen door ziekte, (gedeeltelijk) arbeidsongeschikt of wordt je binnenkort ontslagen? Heb je een Ziektewet- of WIA-uitkering, of krijg je een transitievergoeding van je werkgever? 
 
Werkgever
Heeft u een (uitgevallen) medewerker voor wie geen plaats meer is binnen uw bedrijf of organisatie? Happel Company helpt bij terugkeer naar werk of het vinden van nieuw werk vanuit ziekte (re-integratie 1e en 2e spoor) of vanuit ontslag (outplacement).
 
Expertise en resultaat
Re-integratiecoaches van Happel Company bieden individuele, betrokken en resultaatgerichte begeleiding aan uitgevallen medewerkers, bij psychische belemmeringen en burnout. Altijd één-op-één, maatwerk, afgestemd op wat jij nodig hebt om passend aan het werk te komen. Vanaf 2005 zijn tientallen cliënten met succes begeleid naar nieuw werk in opdracht van grote en kleine werkgevers, UWV en verzekeraars. 
 
Tevredenheid 
Re-integratiecliënten waarderen onze dienstverlening met een 8,4 (Blik op Werk 2015). Werkgevers waarderen niet alleen de dienstverlening, zij zijn ook tevreden over Happel Company als adviseur in de wet- en regelgeving rond uitval en re-integratie. Ons netwerk telt arbeidsdeskundigen en specialisten in de juridische aspecten van ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid. 
 
Goed om te weten 
Happel Company is houder van het Keurmerk Blik op Werk. Coaches zijn geregistreerd en erkend door NOLOC, beroepsvereniging van loopbaanprofessionals. Directeur Stijn Happel is gecertificeerd als Register Loopbaanprofessional door CMI (Career Management Institute).
 
Meer weten?
Bekijk het stappenplan re-integratie op Happelcompany re-integratie stappenplan. Bel 06 - 45 702 715 of 070 - 220 22 99 voor meer informatie, een oriënterend gesprek of voor een coach bij jou in de buurt. Informatie over begeleiding vanuit ontslag vind je op Happelcompany outplacement.   

      

 


Logo bedrijf
Tweede Spoor   Wet Poortwachter   Re-integratie UWV   Werkfit maken   Naar Werk   Re-integratie Gemeente   Outplacement   Loopbaanbegeleiding  
Adres Paradijslaan 36
Postcode 5611 KN Eindhoven
Telefoon 040-2129542
Website http://www.actiefinwerk.nl
E-mail info@actiefinwerk.nl
Beoordeling/ Keurmerk 8,6 (Blik op Werk)
Contact opnemen

Actief in Werk

Actief in Werk is een gespecialiseerd bureau actief op het gebied van re-integratie, outplacement en loopbaancoaching. Sinds 2005 werken wij succesvol samen met diverse opdrachtgevers, waaronder bedrijven, instellingen, brancheorganisaties, overheid/gemeenten en UWV. Wij werken met een team van ervaren consulenten en coaches aan een optimaal resultaat voor werknemers, werkgevers en opdrachtgevers.
 
Een traject bij Actief in Werk is altijd een persoonlijk en individueel maatwerktraject. Bij Actief in Werk kunt u rekenen op een persoonlijke en deskundige één-op-één begeleiding van een vaste consulent. Onze consulenten en coaches zijn betrokken, goed opgeleide vakmensen met ruime ervaring binnen het vakgebied. Zij kennen de plaatselijke arbeidsmarkt; zij wonen en werken in de regio en beschikken over een uitgebreid regionaal netwerk van werkgevers.
 
Kwaliteit is voor Actief in Werk een vanzelfsprekendheid. Om die reden zijn wij in het bezit van het Blik op Werk keurmerk. Dit onafhankelijk keurmerk garandeert dat u zaken doet met een betrouwbaar bedrijf dat aantoonbare resultaten boekt. Blik op Werk beschikt over een openbaar kwaliteitsregister (Blik op Werk). 
 
Jaarlijks wordt de tevredenheid van de cliënten en opdrachtgevers van Actief in Werk onderzocht door het externe bureau TüV Nederland. In de meetperiode 2016/2017 waardeerden cliënten de dienstverlening van Actief in Werk met een 8,6 (marktgemiddelde 7,6). Opdrachtgevers waardeerden de dienstverlening van Actief in Werk met een 8,6.
 
Wilt u meer weten over re-integratie/re-integratie 2e spoor, outplacement of loopbaancoaching? Voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek kunt u contact met ons opnemen op telefoonnummer: 040-2129542 of per e-mail: info@actiefinwerk.nl. Meer informatie vindt u ook terug op onze website: Actief in Werk