re-integratie kiezen logo

Re-integratiebedrijven in de regio Amersfoort

Vind een re-integratiebureau in Amersfoort voor begeleiding van uw re-integratietraject. U kunt re-integratiebureaus vergelijken op basis van heldere bedrijfspresentaties, specialiteiten, keurmerken, beoordelingen en LinkedIn-profielen.


Logo bedrijf
Re-integratie Tweede Spoor  Re-integratie UWV  Werkfit Maken  Naar Werk  Outplacement  Loopbaanbegeleiding  Haalbaarheidsonderzoek 2e Spoor 
Adres Piet Mondriaanplein 13
Postcode 3812 GZ Amersfoort
Telefoon 088-0223888
Website https://www.amplooi.nl
E-mail info@amplooi.nl
Contactpersoon Martine Thomassen
Beoordeling/ Keurmerk Blik op Werk Keurmerk
Contact opnemen

Amplooi - de kortste weg naar duurzaam werk


Amplooi is een landelijke specialist in arbeidsmobiliteit. Met ruim 35 enthousiaste mobiliteitsexperts en arbeidsmakelaars helpen wij werknemers op het gebied van re-integratie, outplacement en loopbaancoaching. Dit doen we zowel voor werknemers met een loopbaanvraagstuk alsvoor werknemers die langdurig verzuimen of onverhoopt boventallig zijn geworden.

Amplooi gaat uit van een balans tussen maatschappelijk bewustzijn en zakelijke effectiviteit. We kijken daarom niet alleen naar de menselijke kant van het verhaal, maar houden ook het eindresultaat scherp voor ogen. Naar onze klanten zijn we transparant over de voortgang en de resultaten. Via een goed beveiligde online portal kunnen dossiers te allen tijde worden bekeken.

Ons plaatsingspercentage is bovengemiddeld hoog (48% bij re-integratie en 68% bij outplacement). Daarnaast helpt Amplooi ook loonsancties van het UWV in 2e spoortrajecten te voorkómen door deskundige en hoogwaardige rapportages. Ook bij loopbaancoaching staat de mens centraal en zorgen we altijd voor individueel maatwerk en persoonlijke begeleiding door een coach uit de regio. Mede hierdoor wordt onze kwaliteit met 3 sterren beoordeeld bij het Blik Op Werk-keurmerk.
 
 
 

Logo bedrijf
Eerste Spoor  Tweede Spoor  Derde Spoor  Naar Werk  Arbodienstverlening  Vitaliteit  Werkfit Maken  Loopbaanbegeleiding  Outplacement 
Telefoon 088-2460455
Website https://www.everybodygroep.nl
E-mail contact@everybodygroep.nl
Contact opnemen

Bij Everybody Groep staat het werkgeluk van de medewerker op nummer één.


Everybody Groep is een paraplu organisatie en totaalaanbieder op het gebied van Zorg, Werk en Welzijn: alle expertises voor een vitale organisatie onder één dak! Samen met u werken we aan uw vitale organisatie door ons te richten op gezondheidsoptimalisatie tot re-integratie en contractovername van uw medewerkers.

Nu van Werk naar Werk

Nu van Werk naar Werk is een unieke formule! Everybody Groep vindt namelijk dat elke medewerker waardigheid en perspectief in het werk moet ervaren en vanuit deze gedachte is Nu van Werk naar Werk ontstaan. 

Wanneer er sprake is van een mismatch tussen werkgever en medewerker, bijvoorbeeld door arbeidsongeschiktheid, een arbeidsconflict of door het ontbreken van motivatie in de huidige functie, kan overname van arbeidscontracten een goede oplossing zijn.

Nu van Werk naar Werk is erop gericht dat de medewerker bij Everybody Groep onder contract komt voor hetzelfde salaris en zoveel mogelijk dezelfde arbeidsvoorwaarden als bij de voormalige werkgever. Samen met de medewerker onderzoekt Nu van Werk naar Werk de mogelijkheden op de arbeidsmarkt, zodat de medewerker weer met werkplezier en perspectief zijn of haar loopbaan kan vervolgen.

Tevens bieden wij re-integratie spoor 2 

Onze tweede spoorbegeleiders begeleiden uw medewerkers met persoonlijke aandacht. De trajecten voldoen aan de gestelde eisen vanuit de Wet verbetering poortwachter en bestaan onder andere uit; 

 • Een intakegesprek
 • Opstellen persoonsprofiel
 • Opstellen zoekprofiel
 • Coaching in werkfitheid
 • Begeleiding bij het vinden van werk en het solliciteren in passende functies

Onze overige specialismen

 • Arbodienstverlening
 • Detachering bedrijfsartsen
 • Arbeidsdeskundig advies
 • Gezondheidsoptimalisatie
 • Lifestyle Centers
 • Beroepskeuringen
 • Personeelsmanagement
 • Outplacement

Landelijke organisatie

Everybody Groep is een landelijk opererende organisatie. Met een team van specialisten en coaches verspreid over heel Nederland profiteert u van korte lijnen, korte wachttijden, optimale transparantie en een oplossingsgerichte aanpak. Bovendien kunt u altijd bij ons terecht voor advies over de vaak complexe wet- en regelgeving.

Informatie over alle trajectmogelijkheden vindt u op www.everybodygroep.nl

Ook kunt u ons bereiken via 088-2460455 of contact@everybodygroep.nl


Logo bedrijf
Re-integratie Tweede Spoor 
Adres Arnhemsweweg 6
Postcode 3817 CH Amersfoort
Telefoon 035-5880487
Website https://www.nextjob.nl
E-mail info@nextjob.nl
Contact opnemen

Werkwijze NextJob: UWV proof 

NextJob start elk re-integratie traject 2e spoor met een intake. De mogelijkheden en beperkingen van de werknemer worden besproken hetgeen resulteert in een Plan van Aanpak. Dit is maatwerk, want elke kandidaat is anders. U ontvangt van ons een offerte. Als u akkoord gaat, gaan wij van start met de begeleiding. U ontvangt maandelijks een rapportage. De begeleiding bestaat uit:

 • Opstellen persoonsprofiel + zoekprofiel
 • Opstellen brief en CV
 • Ondersteuning bij het solliciteren naar passende functies
 • Doorlopende coaching 
 • Jobhunting (wekelijks passende vacatures)

Wij voeren nauw overleg met u als werkgever, de bedrijfsarts, casemanager en UWV. Onze dienstverlening is UWV proof. Wij voeren het 2e spoor traject uit conform Wet Verbetering Poortwachter. U voldoet daarmee aan uw re-integratieverplichtingen als werkgever.   

NextJob coaches: betrokken en resultaatgericht
Bij NextJob wordt uw werknemer begeleid door één coach en één jobhunter. Onze coaches zijn volledig gespecialiseerd in 2e spoor trajecten en hebben veel ervaring met de begeleiding van zieke medewerkers. Onze jobhunter levert wekelijks passende vacatures aan, hetgeen een vereiste is van UWV. Onze coaches handelen in uw belang, onder andere waar het gaat om de UWV vereisten. 

Juridische vraagbaak 
Via NextJob kunt u een beroep doen op onze juristen die gespecialiseerd zijn in arbeidsrecht en Sociale Zekerheid. Tijdens een 2e spoor is het belangrijk de regels en procedures van het UWV exact te volgen. Onze juristen zijn uw vraagbaak en kunnen u helpen als er vragen zijn of eventueel problemen met een werknemer (bijvoorbeeld als de werknemer zich niet houdt aan de re-integratieverplichtingen).    
Zeer hoge klanttevredenheid: 14 jaar Cedeo erkend 
Onze opdrachtgevers zijn zeer tevreden over onze dienstverlening. Wij mogen inmiddels 14 jaar op rij het Cedeo keurmerk voeren. Maatwerk, persoonlijke coaching, goede prijs/ kwaliteit verhouding, deskundige en prettige coaches zijn veel genoemde reacties van opdrachtgevers. 

Wij informeren u graag
Wilt u meer weten over onze aanpak ? Neem contact met NextJob op voor een telefoonafspraak via contactformulier. Of bel 088 20 50 888 en stel uw vragen direct aan een van onze coaches.  


Logo bedrijf
Eerste Spoor  Tweede Spoor  Derde Spoor  Jobcoaching  NAH  Autisme  Burn-Out  Re-integratie bij Kanker  Cardiale Problemen  Mentale Klachten  Arbeidsdeskundig Onderzoek  Haalbaarheidsonderzoek 2e Spoor  PICS/COVID-19 
Adres Databankweg 12
Postcode 3821 AL Amersfoort
Telefoon 026-3397522
Website https://www.effectyf.nl
E-mail info@effectyf.nl
Beoordeling/ Keurmerk Blik op Werk Keurmerk, Noloc, OVAL
Contact opnemen

Re-integratiebureau Effectyf

Effectyf: succesvol re-integreren op maat

Effectyf verzorgt re-integratie- en coachingstrajecten op maat. Ieder persoon is anders en elke situatie vraagt om een unieke aanpak. Wij kiezen voor maatwerk. Persoonlijk, betrokken en klantgericht. Zo halen wij het beste uit mensen, in uw en hun eigen belang. Wij maken het verschil dankzij onze mensen en onze werkwijze.
 
Effectyf levert maatwerk voor:
1. Re-integreren in eigen of aangepast werk (1e spoor)
2. Uitstroom naar een andere organisatie (2e spoor)
3. Re-integratie ná de WIA-keuring, bijvoorbeeld in het kader van Eigen Risico Dragerschap WGA (3e spoor)
 
Onze specialismen
Onze ervaren coaches hebben zich gespecialiseerd in de begeleiding van mensen met:
• Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH)
• Autisme Spectrum Stoornis (ASS)
• Kanker, of hersteld daarvan
• Burn-out
• Mentale klachten
• Cardiale problemen
• Post Intensive Care Syndroom (PICS)
 

 

De coach heeft uitgebreide kennis van deze ziektebeelden en de beperkingen die dit met zich mee kan brengen. Is tijdens het traject aanvullende, specialistische ondersteuning noodzakelijk, dan schakelen wij direct met diverse partners (o.a. revalidatieartsen, psychologen).
 
Onze mensen
Onze coaches zijn vakmensen. Betrokken specialisten met up-to-date kennis en brede ervaring. In staat snel het juiste traject op te starten. Doelgericht werken aan een succesvolle re-integratie. Wij laten niet los voordat u uw doel bereikt.
 
Onze werkwijze
In onze werkwijze draait het om een persoonlijke benadering en ‘coaching on the job’. De coach stelt een maatwerktraject op met de werknemer én werkgever. Wij adviseren over de mogelijkheden en inventariseren de behoeften en wensen van de betrokken partijen. Dit vertalen wij in een maatwerk ‘plan van aanpak’. Zo is direct duidelijk welke stappen wij nemen en hoe wij kunnen bijdragen aan een Poortwachter-proof resultaat. De coach begeleidt en observeert de werknemer op de werkplek. Dankzij ‘coaching on the job’ behalen wij sneller resultaat en realiseren wij duurzame re-integratie.
 
Landelijke organisatie
Effectyf is een landelijk opererende organisatie, tevens onderdeel van de Jobstap Groep, met vestigingen en werklocaties door heel Nederland. Meer weten over Effectyf? Lees dan ook het informatieve interview met coach Han Dijkslag
          

Logo bedrijf
Re-integratie UWV  Werkfit Maken  Naar Werk  Loopbaanbegeleiding  Outplacement  Tweede Spoor  Derde Spoor  Re-integratie Verzekeraars 
Adres Didopad 14
Postcode 3813 BT Amersfoort
Telefoon 06-13451917
Website https://www.oogvoorwerk.nl
E-mail info@oogvoorwerk.nl
Contactpersoon Hans Meyer
LinkedinBekijk het profiel
Beoordeling/ Keurmerk NOLOC Register Loopbaanprofessional. In 2020 heeft onderzoeksbureau Veldwerk Optimaal een klanttevredenheidsonderzoek uitgevoerd. Het gemiddeld rapportcijfer is 7,9. Op onze website kunt u het hele rapport inzien.
Contact opnemen

Persoonlijke re-integratiebegeleiding met Oog voor werK

Het dreigende verlies van je baan is voor veel mensen beangstigend. Daarom begint het re-integratie 2e spoor bij Oog voor werK met een uitgebreid intake-/kennismakingsgesprek. In dit gesprek wordt de tijd genomen om goed inzicht te krijgen in uw (persoonlijke) situatie. Dit gesprek is de basis voor een op maat geschreven Werkplan. In het Werkplan wordt beschreven wat u als kandidaat aan ondersteuning nodig heeft. Indien noodzakelijk zal er periodiek overleg zijn met de verschillende partijen die betrokken zijn bij het re-integratie 2e spoor.

Oog voor werK kiest bewust voor:
 • persoonlijke begeleiding, op maat, met iedere twee weken gesprekken
 • denken in mogelijkheden, niet in beperkingen
 • zoeken naar werk dat past bij uw talenten en kwaliteiten


Oog voor werK 
Bij Oog voor werK begeleidt één coach de re-integratiekandidaat die om de twee weken individuele gesprekken voert met de kandidaat. Samen onderzoeken we de mogelijkheden, sterktes en kansen. Het uitgangspunt is altijd werk dat bij de talenten en mogelijkheden van de re-integratiekandidaat past. Wij zijn mensgericht maar zonder het resultaat uit het oog te verliezen. Professioneel en betrokken zijn de kernwoorden waarmee onze kandidaten Oog voor werK typeren. Oog voor werK heeft een overeenkomst met het UWV voor het uitvoeren van de re-integratie diensten Werkfit Maken en Naar Werk.

Klanttevredenheid 
We zijn trots op ons klanttevredenheidscijfer van 7,9. Op de website van Oog voor werK kunt u het Tevredenheidsonderzoek 2020 in zijn geheel bekijken. Spreekt het bovenstaande u aan of heeft u misschien vragen? Neem dan vooral contact met ons op voor een afspraak, bijvoorbeeld via het contactformulier op deze pagina. In het kennismakingsgesprek is alle gelegenheid uw re-integratievragen specifiek en concreet te beantwoorden. 

Logo Noloc Register Loopbaan Professional