re-integratie kiezen logo

Re-integratiebedrijven in de regio Amersfoort

Vind een re-integratiebureau in Amersfoort voor begeleiding van uw re-integratietraject. U kunt re-integratiebureaus vergelijken op basis van heldere bedrijfspresentaties, specialiteiten, keurmerken, beoordelingen en LinkedIn-profielen.


Logo bedrijf
Re-integratie Tweede Spoor 
Adres Arnhemsweweg 6
Postcode 3817 CH Amersfoort
Telefoon 035-5880487
Website https://www.nextjob.nl
E-mail info@nextjob.nl
Beoordeling/ Keurmerk Cedeo erkend
Contact opnemen

Werkwijze NextJob: UWV proof 

NextJob start elk re-integratie traject 2e spoor met een intake. De mogelijkheden en beperkingen van de werknemer worden besproken hetgeen resulteert in een Plan van Aanpak. Dit is maatwerk, want elke kandidaat is anders. U ontvangt van ons een offerte. Als u akkoord gaat, gaan wij van start met de begeleiding. U ontvangt maandelijks een rapportage. De begeleiding bestaat uit:

  • Opstellen persoonsprofiel + zoekprofiel
  • Opstellen brief en CV
  • Ondersteuning bij het solliciteren naar passende functies
  • Doorlopende coaching 
  • Jobhunting (wekelijks passende vacatures)

Wij voeren nauw overleg met u als werkgever, de bedrijfsarts, casemanager en UWV. Onze dienstverlening is UWV proof. Wij voeren het 2e spoor traject uit conform Wet Verbetering Poortwachter. U voldoet daarmee aan uw re-integratieverplichtingen als werkgever.   

NextJob coaches: betrokken en resultaatgericht
Bij NextJob wordt uw werknemer begeleid door één coach en één jobhunter. Onze coaches zijn volledig gespecialiseerd in 2e spoor trajecten en hebben veel ervaring met de begeleiding van zieke medewerkers. Onze jobhunter levert wekelijks passende vacatures aan, hetgeen een vereiste is van UWV. Onze coaches handelen in uw belang, onder andere waar het gaat om de UWV vereisten. 

Juridische vraagbaak 
Via NextJob kunt u een beroep doen op onze juristen die gespecialiseerd zijn in arbeidsrecht en Sociale Zekerheid. Tijdens een 2e spoor is het belangrijk de regels en procedures van het UWV exact te volgen. Onze juristen zijn uw vraagbaak en kunnen u helpen als er vragen zijn of eventueel problemen met een werknemer (bijvoorbeeld als de werknemer zich niet houdt aan de re-integratieverplichtingen).    
Zeer hoge klanttevredenheid: 14 jaar Cedeo erkend 
Onze opdrachtgevers zijn zeer tevreden over onze dienstverlening. Wij mogen inmiddels 14 jaar op rij het Cedeo keurmerk voeren. Maatwerk, persoonlijke coaching, goede prijs/ kwaliteit verhouding, deskundige en prettige coaches zijn veel genoemde reacties van opdrachtgevers. 

Wij informeren u graag
Wilt u meer weten over onze aanpak ? Neem contact met NextJob op voor een telefoonafspraak via contactformulier. Of bel 088 20 50 888 en stel uw vragen direct aan een van onze coaches.  


Logo bedrijf
Eerste Spoor  Tweede Spoor  Derde Spoor  Jobcoaching  NAH  Autisme  Burn-Out  Re-integratie bij Kanker  Cardiale Problemen  Mentale Klachten  Arbeidsdeskundig Onderzoek  Haalbaarheidsonderzoek 2e Spoor  PICS/COVID-19 
Adres Databankweg 12
Postcode 3821 AL Amersfoort
Telefoon 026-3397522
Website https://www.effectyf.nl
E-mail info@effectyf.nl
Beoordeling/ Keurmerk Blik op Werk Keurmerk, Noloc, OVAL
Contact opnemen

Re-integratiebureau Effectyf

Effectyf: succesvol re-integreren op maat

Effectyf verzorgt re-integratie- en coachingstrajecten op maat. Ieder persoon is anders en elke situatie vraagt om een unieke aanpak. Wij kiezen voor maatwerk. Persoonlijk, betrokken en klantgericht. Zo halen wij het beste uit mensen, in uw en hun eigen belang. Wij maken het verschil dankzij onze mensen en onze werkwijze.
 
Effectyf levert maatwerk voor:
1. Re-integreren in eigen of aangepast werk (1e spoor)
2. Uitstroom naar een andere organisatie (2e spoor)
3. Re-integratie ná de WIA-keuring, bijvoorbeeld in het kader van Eigen Risico Dragerschap WGA (3e spoor)
 
Onze specialismen
Onze ervaren coaches hebben zich gespecialiseerd in de begeleiding van mensen met:
• Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH)
• Autisme Spectrum Stoornis (ASS)
• Kanker, of hersteld daarvan
• Burn-out
• Mentale klachten
• Cardiale problemen
• Post Intensive Care Syndroom (PICS)
 

 

De coach heeft uitgebreide kennis van deze ziektebeelden en de beperkingen die dit met zich mee kan brengen. Is tijdens het traject aanvullende, specialistische ondersteuning noodzakelijk, dan schakelen wij direct met diverse partners (o.a. revalidatieartsen, psychologen).
 
Onze mensen
Onze coaches zijn vakmensen. Betrokken specialisten met up-to-date kennis en brede ervaring. In staat snel het juiste traject op te starten. Doelgericht werken aan een succesvolle re-integratie. Wij laten niet los voordat u uw doel bereikt.
 
Onze werkwijze
In onze werkwijze draait het om een persoonlijke benadering en ‘coaching on the job’. De coach stelt een maatwerktraject op met de werknemer én werkgever. Wij adviseren over de mogelijkheden en inventariseren de behoeften en wensen van de betrokken partijen. Dit vertalen wij in een maatwerk ‘plan van aanpak’. Zo is direct duidelijk welke stappen wij nemen en hoe wij kunnen bijdragen aan een Poortwachter-proof resultaat. De coach begeleidt en observeert de werknemer op de werkplek. Dankzij ‘coaching on the job’ behalen wij sneller resultaat en realiseren wij duurzame re-integratie.
 
Landelijke organisatie
Effectyf is een landelijk opererende organisatie, tevens onderdeel van de Jobstap Groep, met vestigingen en werklocaties door heel Nederland. Meer weten over Effectyf? Lees dan ook het informatieve interview met coach Han Dijkslag
          

Logo bedrijf
Re-integratie Tweede Spoor  Re-integratie UWV  Werkfit Maken  Naar Werk  Outplacement  Loopbaanbegeleiding  Haalbaarheidsonderzoek 2e Spoor 
Adres Piet Mondriaanplein 13
Postcode 3812 GZ Amersfoort
Telefoon 088-0223888
Website https://www.amplooi.nl
E-mail info@amplooi.nl
Contactpersoon Martine Thomassen
Beoordeling/ Keurmerk Blik op Werk Keurmerk
Contact opnemen

Amplooi - de kortste weg naar duurzaam werk


Amplooi is een landelijke specialist in arbeidsmobiliteit. Met ruim 35 enthousiaste mobiliteitsexperts en arbeidsmakelaars helpen wij werknemers op het gebied van re-integratie, outplacement en loopbaancoaching. Dit doen we zowel voor werknemers met een loopbaanvraagstuk alsvoor werknemers die langdurig verzuimen of onverhoopt boventallig zijn geworden.

Amplooi gaat uit van een balans tussen maatschappelijk bewustzijn en zakelijke effectiviteit. We kijken daarom niet alleen naar de menselijke kant van het verhaal, maar houden ook het eindresultaat scherp voor ogen. Naar onze klanten zijn we transparant over de voortgang en de resultaten. Via een goed beveiligde online portal kunnen dossiers te allen tijde worden bekeken.

Ons plaatsingspercentage is bovengemiddeld hoog (48% bij re-integratie en 68% bij outplacement). Daarnaast helpt Amplooi ook loonsancties van het UWV in 2e spoortrajecten te voorkómen door deskundige en hoogwaardige rapportages. Ook bij loopbaancoaching staat de mens centraal en zorgen we altijd voor individueel maatwerk en persoonlijke begeleiding door een coach uit de regio. Mede hierdoor wordt onze kwaliteit met 3 sterren beoordeeld bij het Blik Op Werk-keurmerk.