re-integratie kiezen logo

Re-integratiebureaus kiezen op specialisme

Bent u op zoek naar een re-integratiedienst of een re-integratietraject voor een specifieke doelgroep? Vind dan hier re-integratietrajecten voor 50-plussers, burn-out, werkfit, 3e spoor en andere re-integratiespecialisaties.

Alle specialisaties


Tweede Spoor Re-integratie

Het doel van 2e spoor is het vinden van een nieuwe baan wanneer een werknemer niet meer kan terugkeren bij de werkgever na langdurige ziekte. Tweede spoor is een wettelijke verplichting en kan serieuze sancties met zich meebrengen.


Bekijk Tweede Spoor

UWV Werkfit Maken

Werkfit Maken is er voor mensen met een Arbeidsongeschiktheidsuitkering of een Ziektewetuitkering van het UWV. Het traject versterkt de werknemersvaardigheden en verbetert de persoonlijke vaardigheden van de kandidaat. 


Bekijk Werkfit Maken

Re-integratie 50-Plussers

Een hardnekkig probleem, een grote groep 50-plussers die maar moeilijk aan het werk komt, zelfs in tijden van krapte. Een re-integratietraject toegespitst op 50-plussers kan veel verschil maken. 


Bekijk 50-plus

Re-integratie bij Burnout

Een burn-out is een veel voorkomende reden voor langdurig uitval van werknemers. Een re-integratietraject waarbij de werknemer in een gepast tempo terugkeert kan zowel voor de werknemer als werkgever veel schade voorkomen.



Bekijk Burn-Out

Arbeidsdeskundig Onderzoek

Met een arbeidsdeskundig onderzoek worden de re-integratiemogelijkheden van de zieke werknemer in kaart gebracht. Welke mogelijkheden liggen er binnen en eventueel buiten het bedrijf?


Bekijk Arbeidsdeskundig Onderzoek

Derde Spoor Re-integratie

Het begeleiden van een werknemer met een WGA-uitkering noemen we 3e spoor re-integratie. Voor zowel werknemer als werkgever staat er veel op het spel. 


Bekijk Derde Spoor