re-integratie kiezen logo

Naar Werk specialisten in de regio Zwolle

Naar Werk wordt ingezet als een re-integratiekandidaat klaar is voor de arbeidsmarkt. Ontvang je een ziektewet of WIA uitkering, dan kom je in aanmerking voor een UWV Naar Werk re-integratietraject. Vind hier re-integratiebureaus voor Naar Werk trajecten richting een passende baan.


Logo bedrijf
Re-integratie Tweede Spoor  Re-integratie UWV  Werkfit Maken  Naar Werk  Outplacement  Loopbaanbegeleiding 
Adres Dokter van Deenweg 13
Postcode 8025 BP Zwolle
Telefoon 088-0223888
Website https://www.amplooi.nl/vestigingen/zwolle
E-mail info@amplooi.nl
LinkedinBekijk het profiel
Beoordeling/ Keurmerk Blik op Werk Keurmerk
Contact opnemen

De kortste weg naar duurzaam werk in Zwolle


Amplooi is een landelijke specialist in arbeidsmobiliteit. Met ruim 35 enthousiaste mobiliteitsexperts en arbeidsmakelaars helpen wij werknemers op het gebied van re-integratie, outplacement en loopbaancoaching. Dit doen we zowel voor werknemers met een loopbaanvraagstuk alsvoor werknemers die langdurig verzuimen of onverhoopt boventallig zijn geworden.

Amplooi gaat uit van een balans tussen maatschappelijk bewustzijn en zakelijke effectiviteit. We kijken daarom niet alleen naar de menselijke kant van het verhaal, maar houden ook het eindresultaat scherp voor ogen. Naar onze klanten zijn we transparant over de voortgang en de resultaten. Via een goed beveiligde online portal kunnen dossiers te allen tijde worden bekeken.

Ons plaatsingspercentage is bovengemiddeld hoog (48% bij re-integratie en 68% bij outplacement). Daarnaast helpt Amplooi ook loonsancties van het UWV in 2e spoortrajecten te voorkómen door deskundige en hoogwaardige rapportages. Ook bij loopbaancoaching staat de mens centraal en zorgen we altijd voor individueel maatwerk en persoonlijke begeleiding door een coach uit de regio. Mede hierdoor wordt onze kwaliteit met 3 sterren beoordeeld bij het Blik Op Werk-keurmerk.
 
 
 

Logo bedrijf
NAH  Arbeidsdeskundig Onderzoek  Re-integratie Eerste Spoor  Re-integratie Tweede Spoor  Re-integratie Derde Spoor  Re-integratie bij Kanker  Werkfit Maken  Naar Werk  Re-integratie Verzekeraars 
Adres Postbus 30115
Postcode 8003 CC Zwolle
Telefoon +318 5060 9016
Website https://wij-doen.com/
E-mail info@wij-doen.com
Contact opnemen

WijDoen: re-integreren doe je samen 

Als je geconfronteerd wordt met lichamelijke en/of psychische beperkingen waardoor je leven en je toekomst er ineens heel anders uit zien. Dan komt er veel op je af. Je moet leren omgaan met de beperkingen en je leven daarop aanpassen. Je omgeving moet wennen aan een andere situatie. En hoe zit het met je werk? Ben je in staat om goed te functioneren? Zijn er mogelijkheden voor vervangend werk? Heb je recht op een uitkering? Allemaal vragen waar je met niet-aangeboren hersenletsel (NAH), chronische (pijn) klachten, Long Covid, of na kanker mee te maken krijgt. En dan is er ook nog de emotionele rollercoaster, die deze ingrijpende verandering met zich meebrengt. 

WijDoen is een gespecialiseerd re-integratiebureau op het gebied van NAH, chronische (pijn) klachten, Long COVID, of bij de diagnose kanker. 

Samenwerking neuropsycholoog met re-integratiecoach 

Wanneer er sprake is van hersenletsel of Long Covid start het traject met een intake bij één van onze neuropsychologen. Door middel van dit gesprek wordt in kaart gebracht wat iemands huidig functioneren is, en wat de invloed van de veranderingen is op je dagelijks leven. Aan de hand hiervan wordt een verslag geschreven, waarin handvatten en tips voor het re-integratietraject naar voren komen. Dit is belangrijk, omdat elke persoon en situatie anders is. Eén van onze NAH?coaches?begeleidt vervolgens het re-integratieproces, waarbij de neuropsycholoog gedurende het hele traject betrokken blijft.

Verder kan er ook een neuropsychologisch onderzoek (NPO) of mentaal duurbelastbaarheidsonderzoek (MDBO) uitgevoerd worden. 

WijDoen ziet de mens achter de cliënt

Ieders persoonlijke situatie is ons uitgangspunt. Elk mens is uniek en onze trajecten zijn dan ook altijd op maat gemaakt. Wij helpen de grip op je leven terug te vinden, zodat je weer zelfkennis en zingeving ervaart, met een goede balans tussen uitdaging en ontspanning. Tijdens het trajecten vinden wij het belangrijk om met alle betrokkenen samen te werken: de partner/kinderen, collega's, werkgever, bedrijfsarts, medische specialisten, etc. 

De trajecten die wij uitvoeren zijn: 

  • Spoor 1, 2, en 3 voor werkgevers en verzekeringen 
  • Werkfit trajecten en modulaire diensten voor het UWV 

Werkzaam door heel Nederland 

De coaches van WijDoen komen bij jou thuis, op de werkplek, of naar een coachruimte in jouw omgeving. Zo wordt er rekening gehouden met de belastbaarheid van onze cliënten. ons werkgebied verspreid door heel Nederland met op dit moment coaches werkzaam in: Zuid-Holland (Alphen aan den Rijn, Delft, Den-Haag, Kaag en Braassem, Leiden, Zoetermeer, Noordwijk), Utrecht (Amersfoort, Soest, Baarn, Nieuwegein, Woerden, Utrecht, Overijssel (Almelo, Borne, Zwolle, Raalte, Haaksbergen, Hardenberg, Deventer, Hengelo, Enschede, Oldenzaal, Zwartsluis, Meppel), Noord-Holland (Haarlem, Amstelveen, Amsterdam, Hilversum), Groningen (Groningen en omgeving), Friesland (Leeuwarden en omgeving), Flevoland (Almere, Lelystad). Drenthe (Assen, Emmen, Hoogeveen).

Neem voor een vrijblijvende kennismakingsgesprek of vragen contact op met 0850609016 of via info@wij-doen.com. Kijk voor meer informatie op onze website www.wij-doen.com