re-integratie kiezen logo

Re-integratiebedrijven in de regio Zwijndrecht

Vind een re-integratiebureau in Zwijndrecht voor begeleiding van uw re-integratietraject. U kunt re-integratiebureaus vergelijken op basis van heldere bedrijfspresentaties, specialiteiten, keurmerken, beoordelingen en LinkedIn-profielen.


Logo bedrijf
Re-integratie UWV  Werkfit Maken  Tweede Spoor  Derde Spoor  Re-integratie Gemeente  Modulaire Re-integratiediensten  Jobcoaching  Outplacement  Arbodiensten 
Adres H.A. Lorentzstraat 4
Postcode 3331 EE Zwijndrecht
Werkgebied Zwijndrecht, Ridderkerk, Wageningen, Veenendaal
Telefoon 0180-442643
Website https://talentawerkt.nl
E-mail info@talentawerkt.nl
Beoordeling/ Keurmerk Blik op Werk Keurmerk, lid van OVAL
Contact opnemen

De belofte van Talenta: iedereen aan de slag. Als christelijke organisatie voor jobcoaching en re-integratie bemiddelen en begeleiden we al jarenlang mensen naar en in hun werk. 

Re-integratie en jobcoaching
We verzorgen in opdracht van het UWV sociale activering, de re-integratie van Wajongers, klanten uit de WIA/WGA en WW'ers. Voor gemeenten bemiddelen we cliënten uit de Bijstand of WSW naar reguliere arbeid.
 
Re-integratie Tweede Spoor
Daarnaast verzorgen we voor werkgevers, arbodiensten en verzekeraars trajecten re-integratie Tweede Spoor.
 
Leren en werken
In onze leerwerkcentra en arbeidtrainingscentra bieden we mensen de kans een veilige start te maken en diploma's of certificaten te behalen, zodat de stap naar arbeid meer perspectieven biedt.
 
Daarom Talenta
Ons plaatsingspercentage is hoog en onze plaatsingen zijn duurzaam, door nauwe samenwerking met honderden ondernemers en door zorgvuldig en mensgericht te werken. We houden van een voortvarende aanpak, transparant werken en nauw samenwerken. Als  organisatie werken we in vrijwel geheel Nederland. Onze kantoren zijn gevestigd in Ridderkerk en Veenendaal. Vanwege de expertise wordt Talenta regelmatig gevraagd voor advies door zowel opdrachtgevers als cliënten.
 
Aan de slag met Talenta
Heeft u ook een vraag? Wilt u aan de slag maar zorgt een psychische beperking, persoonlijkheidsproblematiek, een uitkeringssituatie of fysieke beperking voor afstand tot de arbeidsmarkt? Wilt u uw klant of medewerker zo snel mogelijk aan passend werk helpen? Neem gerust contact met ons op. Op Talenta Werkt vindt u vast meer informatie.