re-integratie kiezen logo

Re-integratiebedrijven in de regio Zutphen

Vind een re-integratiebureau in Zutphen voor begeleiding van uw re-integratietraject. U kunt re-integratiebureaus vergelijken op basis van heldere bedrijfspresentaties, specialiteiten, keurmerken, beoordelingen en LinkedIn-profielen.


Logo bedrijf
Re-integratiebegeleiding  Tweede Spoor  Derde Spoor  Outplacement  Loopbaanbegeleiding  Werkhervatting na arbeidsuitval  Begeleiding werkhervatting bij Burn-Out  50-Plus Begeleiding 
Adres Leestenseweg 22
Postcode 7207 EA Zutphen
Werkgebied Zutphen
Telefoon 0575-570343
Website https://www.alettricoaching.nl
E-mail info@alettri.nl
Contactpersoon Paulien van Hensbergen
LinkedinBekijk het profiel
Beoordeling/ Keurmerk Aangesloten bij NOBCO
Contact opnemen

Individueel maatwerk naar een passende baan

Alettri Coaching is een klein succesvol bedrijf, dat individuele ondersteuning biedt bij spanningen en onvrede op het werk en bij re-integratie naar een passende nieuwe baan. Wij begeleiden mensen die dreigen hun baan kwijt te raken, of al te maken hebben met werkloosheid. Ook als vanwege gezondheidsredenen omgezien moet worden naar ander werk, het zogenaamde 2e spoor, is Alettri het goede adres.

Coaching helpt om weer zicht te krijgen op uw kwaliteiten en wensen, het roer om te gooien en nieuwe perspectieven te zien. Daarnaast helpt coaching bij het (her)vinden van werkplezier, vitaliteit en voldoening, door keuzes te maken ten aanzien van werkrichting of door anders tegen de situatie te leren aankijken. 
 
Werkwijze Alettri
Met individuele begeleiding, persoonlijke aandacht en maatwerk, werken we aan het doel weer plezier te vinden in de huidige of toekomstige baan. U stippelt, in overleg met de coach, de weg naar een gewenste werksituatie uit. 
 
Aspecten die tijdens de begeleiding van Alettri naar voren komen:
  • Onderzoek naar capaciteiten, sterke kanten, en mogelijkheden op de arbeidsmarkt.
  • Coaching bij verwerking verlies.
  • Coaching in stressmanagement en vitaliteit, bij burn-out en stress gerelateerde klachten.
  • Benaderen van de arbeidsmarkt, waaronder gebruik moderne media en netwerken.
  • Versterken van sollicitatievaardigheden.
  • En bovenal spiegelen, ondersteunen, stimuleren, motiveren en enthousiasmeren.
Voor wie?
Alettri werkt in opdracht van Verzekeraars, werkgevers en particulieren. Alettri is aangesloten bij de NOBCO (Nederlandse Orde van Beroepscoaches) en gebonden aan de beroepscode. Meer weten? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak. Wij adviseren graag naar mogelijk voor een individueel traject.


Logo bedrijf
Tweede Spoor  Tweede Spoor  Re-integratie UWV  Werkfit Maken  Naar Werk  Outplacement  50-plus  Arbeidsdeskundig Onderzoek  Loopbaanadvies  Coaching on the Job  Talentontwikkeling 
Adres Industrieweg 85
Postbus Postbus 206, 7400 AE Deventer
Postcode 7202 CA Zutphen
Werkgebied Landelijk
Telefoon 0570-624899
Website https://www.staatvandienst.nl
E-mail info@staatvandienst.nl
Beoordeling/ Keurmerk Blik op Werk Keurmerk, OVAL lid
Contact opnemen

Wat is jouw Staatvandienst 

Staatvandienst werkt exclusief voor werkzoekenden in de regio, spreken de taal van de regio en kennen de regionale arbeidsmarkt. Wij helpen jou bij re-integratie, outplacement en loopbaanadvies.

Werk voor iedereen
Iedereen wil werken, het liefst op een leuke werkplek. Niemand kiest voor een uitkering. Staatvandienst helpt je bij het vinden van werk. Of je nu jong of oud bent, allochtoon of autochtoon, kort of lang werkloos, wel of geen lichamelijke beperkingen of psychische klachten hebt, er zijn mogelijkheden voor iedereen.

Staatvandienst, regionaal de sterkste
Staatvandienst vindt het belangrijk om regionaal te werken. Wij wonen in de regio, spreken de taal van de regio en kennen de regionale arbeidsmarkt. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van coaching, re-integratie en outplacement en beschikken over een uitgebreid en stevig netwerk. Ons plaatsingsresultaat is bovengemiddeld, onze klanttevredenheid is hoog. Staatvandienst werkt in opdracht van UWV WERKbedrijf, gemeenten, werkgevers en inkomensverzekeraars. Samen maken wij er werk van.

Waar staan wij voor
Staatvandienst is een specialist in loopbaanvraagstukken. Wij werken aan loopbaanvraagstukken die voortkomen uit persoonlijke ontwikkeling, premobiliteit, boventalligheid of re-integratie, en koppelen deze aan de mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Iedere fase in een leven en loopbaan brengt weer nieuwe uitdagingen met zich mee. Dit start al zodra je de arbeidsmarkt betreedt. In elke fase kan Staatvandienst bijdragen aan de wendbaarheid van werknemers zodat ze uitdagingen aan kunnen. Zo blijven ook organisaties wendbaar om in te kunnen spelen op kansen en bedreigingen in de markt. Staatvandienst staat voor een persoonlijke, daadkrachtige en resultaatgerichte aanpak. Wij gaan voor jou en de opdrachtgever actief en gericht aan de slag, met maar één doel: nieuw, passend en duurzaam werk vinden. Hoe? Met hart voor en oprechte interesse in de mens! Er zit altijd meer in mensen, dan zij er uithalen. Wij geloven dat aandacht en ontwikkeling van talent bevlogenheid creëert, zo verbinden we mensen & organisaties en maken we levens en loopbanen mooier.          

Persoonlijk re-integratietraject
Ben je doorverwezen via UWV WERKbedrijf, gemeente of werkgever of ben je je zelf aan het oriënteren op een re-integratietraject? Staatvandienst is je behulpzaam bij het vinden van een nieuwe baan. Wij bieden je een maatwerktraject dat afgestemd is op jouw wensen, capaciteiten, belastbaarheid en inzicht in de arbeidsmarkt. Bij Staatvandienst volg je een persoonlijk traject naar passend duurzaam werk. Wie dat wil, kan onderdelen van het traject volgen in een kleine groep. Je wordt begeleid door een vaste consultant met kennis van zaken. De gesprekken met je consultant vinden plaats op locaties van Staatvandienst in de regio. Staatvandienst heeft toegang tot een ruim aanbod aan vacatures. Samen maken wij er werk van!