re-integratie kiezen logo

Re-integratiebedrijven in de regio Zeist

Vind een re-integratiebureau in Zeist voor begeleiding van uw re-integratietraject. U kunt re-integratiebureaus vergelijken op basis van heldere bedrijfspresentaties, specialiteiten, keurmerken, beoordelingen en LinkedIn-profielen.


Re-integratie Tweede Spoor  Wet Poortwachter  Re-integratie UWV  Werkfit Maken  Naar Werk  Jobcoaching  Doorstroomtrajecten  Social Return  IPS  Forensische Trajecten  Outplacement 
Adres Dagpauwoog 2
Postcode 3734 AE Den Dolder
Werkgebied Utrecht, Nieuwegein, Zeist, Den Dolder
Telefoon 030-2926515
Website https://wij30.nl/
E-mail ankie.schoenmakers@wij30.nl
Contactpersoon Ankie Schoenmakers
Beoordeling/ Keurmerk CRKBO, DEKRA seal
Contact opnemen

WIJ 3.0 is een all-round re-integratieorganisatie: we hebben alles in huis om mensen te activeren en te re-integreren. We zijn aanbieder van diverse re-integratietrajecten, leerwerkplekken en andere vormen van werken & leren. Het voordeel voor de klant is individueel maatwerk in alle opzichten

re-integratiecoach WIJ 3.0

WIJ 3.0 is er voor een breed publiek. Voor mensen met en zonder een baan. We zijn gespecialiseerd in de begeleiding van mensen met een arbeidsbeperking. Doordat we al jarenlang in stad en regio Utrecht actief zijn hebben we een breed en betrokken netwerk van werkgevers gevormd. Dit biedt goede mogelijkheden op werk, werkstages of leerwerkplekken.
 
Re-integratiemogelijkheden van WIJ 3.0
 
  • Voor klanten van het UWV bieden wij Werkfit en Naar Werk-trajecten met een persoonlijke begeleider.
  • Voor gemeenten en UWV bieden wij jobcoaching aan medewerkers die net zijn begonnen op een baan.
  • Werknemers die in aanmerking komen voor 2e Spoor- of outplacementtrajecten vinden bij WIJ 3.0 volledige begeleiding. De inzet van ons werkgeversnetwerk is hierbij van grote waarde.
  • Voor mensen die met justitie in aanraking zijn geweest zijn er forensische trajecten om weer aan de gang te komen in de samenleving.
  • Vanuit een zorgbehandelingsituatie begeleiden we met IPS mensen direct naar werk en bieden daar intensieve jobcoaching.
  • Voor de gemeente Utrecht zijn er meerdere mogelijkheden voor mensen met een bijstandsuitkering om richting arbeidsmarkt te worden begeleid.  
Meer informatie en contact met WIJ 3.0

Informatie over alle trajectmogelijkheden vindt u op WIJ 3.0 of kunt u aanvragen via info@wij30.nl of 030-2926515. Direct contact zoeken kan ook via het formulier op deze pagina.