re-integratie kiezen logo

Re-integratiebedrijven in de regio Wageningen

Vind een re-integratiebureau in Wageningen voor begeleiding van uw re-integratietraject. U kunt re-integratiebureaus vergelijken op basis van heldere bedrijfspresentaties, specialiteiten, keurmerken, beoordelingen en LinkedIn-profielen.


Logo bedrijf
Re-integratie UWV  Werkfit Maken  Tweede Spoor  Derde Spoor  Re-integratie Gemeente  Jobcoaching  Outplacement  Arbodiensten 
Werkgebied Zwijndrecht, Ridderkerk, Wageningen, Veenendaal
Telefoon 0180-442643
Website https://talentawerkt.nl
E-mail info@talentawerkt.nl
Beoordeling/ Keurmerk Blik op Werk Keurmerk, lid van OVAL
Contact opnemen

De belofte van Talenta: iedereen aan de slag. Als christelijke organisatie voor jobcoaching en re-integratie bemiddelen en begeleiden we al jarenlang mensen naar en in hun werk. 

Re-integratie en jobcoaching
We verzorgen in opdracht van het UWV sociale activering, de re-integratie van Wajongers, klanten uit de WIA/WGA en WW'ers. Voor gemeenten bemiddelen we cliënten uit de Bijstand of WSW naar reguliere arbeid.
 
Re-integratie Tweede Spoor
Daarnaast verzorgen we voor werkgevers, arbodiensten en verzekeraars trajecten re-integratie Tweede Spoor.
 
Leren en werken
In onze leerwerkcentra en arbeidtrainingscentra bieden we mensen de kans een veilige start te maken en diploma's of certificaten te behalen, zodat de stap naar arbeid meer perspectieven biedt.
 
Daarom Talenta
Ons plaatsingspercentage is hoog en onze plaatsingen zijn duurzaam, door nauwe samenwerking met honderden ondernemers en door zorgvuldig en mensgericht te werken. We houden van een voortvarende aanpak, transparant werken en nauw samenwerken. Als  organisatie werken we in vrijwel geheel Nederland. Onze kantoren zijn gevestigd in Ridderkerk en Veenendaal. Vanwege de expertise wordt Talenta regelmatig gevraagd voor advies door zowel opdrachtgevers als cliënten.
 
Aan de slag met Talenta
Heeft u ook een vraag? Wilt u aan de slag maar zorgt een psychische beperking, persoonlijkheidsproblematiek, een uitkeringssituatie of fysieke beperking voor afstand tot de arbeidsmarkt? Wilt u uw klant of medewerker zo snel mogelijk aan passend werk helpen? Neem gerust contact met ons op. Op Talenta Werkt vindt u vast meer informatie.

Logo bedrijf
Re-integratie voor Hoogbegaafdheid  Re-integratie Derde Spoor  Re-integratie Tweede Spoor  Re-integratie Eerste Spoor  HSP  Re-integratie UWV  Werkfit Maken  Naar Werk  Modulaire Re-integratiediensten 
Adres Oude Zoomweg 16
Postcode 6705 BR Wageningen
Werkgebied o.m. Wageningen, Arnhem, Hengelo, Rotterdam Den Haag, Delft, Sliedrecht, Hilversum, Utrecht, Amersfoort, Vught, Velp, Nederweert, Heerlen, Drachten
Telefoon 085-0806335
Website https://www.hoogbegaafdinbedrijf.nl
E-mail info@hoogbegaafdinbedrijf.nl
Contactpersoon Rianne van de Ven
LinkedinBekijk het profiel
Beoordeling/ Keurmerk modulaire re-integratiediensten: 8,3 | werkfit maken: 8,6 | naar werk: 8,9 | praktijkassessment: 8,8 | aangesloten bij NOLOC, NOBCO, StiR, KTAN, ECHA, KRHB
Contact opnemen

Hoogbegaafd in Bedrijf B.V. biedt re-integratie, outplacement en loopbaancoaching voor hoogbegaafde en/of hoogsensitieve (ex-) werknemers en UWV-klanten. Alle bij Hoogbegaafd in Bedrijf aangesloten coaches zijn zelf hoogbegaafd en/of hoogsensitief en naast echte professionals dus ook ervaringsdeskundigen.

Hoogbegaafden hebben specifieke talenten die ze in hun werkcontext volop kunnen inzetten. Denk aan analytische vermogen, het snel kunnen schakelen tussen conceptueel en detail niveau, het leggen van relaties tussen verschillende vakgebieden en creativiteit in het oplossen van problemen. Echte outside-the-box-denkers dus! Veel hoogbegaafden functioneren en presteren uitstekend op niveau. 

Maar soms komen hoogbegaafden echter niet goed (genoeg) uit de verf. Hiervoor zijn veel verklaringen aan te voeren en in onze ervaring is dat bijna altijd een combinatie van twee aspecten: het individu èn de omgeving. En beide kunnen veranderen, leren of beter op elkaar afgestemd worden. En kennis van hoogbegaafdheid is daarbij ook zeker een vereiste.

Op onze website geven wij informatie over de dienstverlening van Hoogbegaafd in Bedrijf B.V. met betrekking tot hoogbegaafdheid in de context van werk voor werkgevers, werknemers, zelfstandigen en UWV-klanten. We werken met de gerenommeerde KernTalenten-methode als basis voor onze trajecten

Hoogbegaafd in Bedrijf B.V. heeft raamovereenkomsten met het UWV voor:
  • Modulaire diensten
    • Participatie interventie 
    • Bevorderen Maatschappelijke Deelname
    • Begeleiding bij Scholing
  • Praktijkassessment
  • Werkfit Maken
  • Naar Werk
Alle coaches zijn gecertificeerd KernTalenten-analisten en aangesloten bij een of meerdere beroepsverenigingen zoals NOLOC, NOBCO, StiR, KTAN, ECHA, KRHB. Tevens vestigingen in o.m. Bilthoven, Delft, Maarn, Den Haag, Heerlen, Middelburg, Sliedrecht, Velp, Vorden, Vught en Warmond.