re-integratie kiezen logo

Re-integratiebedrijven in de regio Vlaardingen

Vind een re-integratiebureau in Vlaardingen voor begeleiding van uw re-integratietraject. U kunt re-integratiebureaus vergelijken op basis van heldere bedrijfspresentaties, specialiteiten, keurmerken, beoordelingen en LinkedIn-profielen.


Logo bedrijf
Tweede Spoor   Reintegratie   Hoger Opgeleiden   Beroepskeuze   Coaching   Outplacement   Ouderen   Loopbaanbegeleiding  
Adres Peperstraat 14
Postcode 3131 CT Vlaardingen
Telefoon 088-0333008
Website http://www.outplacementverzekering.nl
E-mail info@werkcontact.nl
Contact opnemen

Werkcontact

 Werkgevers en werknemers bij elkaar brengen, dat is wat wij doen.

Werkcontact Outplacement is gevestigd in Den Haag, Rotterdam, Amsterdam, Baarn, Utrecht en Breda en al jaren specialist op het gebied van outplacementreintegratie spoor 2 enverborgen (nog niet gepubliceerde vacatures). Een hoge klant- en cliënttevredenheid is kenmerkend voor onze dienstverlening en van onze cliënten stroomt 87% uit naar de gewenste baan. 
 
Wij zijn gespecialiseerd in:
 
- Individueel outplacement op maat;
- Reintegratie spoor 2;
- Beroepenoriëntatie;
- Outplacement en reintegratie met opleiding;
- Outplacement en reintegratie voor 40 en 50-plussers;
- Verborgen vacatures (interne en/of nog niet gepubliceerde vacatures).
 
Oriënterend kennismakingsgesprek
Omdat wij het belangrijk vinden dat het klikt tussen de cliënt en de outplacement- of reintegratiedeskundige van Werkcontact, kunt u ter oriëntatie een afspraak maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Iedereen is daarbij welkom. Op basis van dit gesprek kunt u beslissen of Werkcontact het bureau is dat u het beste kan begeleiden bij uw outplacement- of reintegratietraject.
 
Heeft u een vraag over outplacement of re-integratie spoor 2? Bel de Outplacement Telefoon van Werkcontact (088-0333008) en ontvang direct antwoord of advies van een erkende outplacement- of re-integratiedeskundige.
 
Onze outplacement- en loopbaanadviseurs zijn NOLOC-gecertificeerd.
 
Werkcontact is een UWV-erkend reïntegratiebureau en  aangesloten bij de Nederlandse Orde van Loopbaanadviseurs en Outplacement Consulenten. Werkcontact heeft vestigingen in Den Haag, Rotterdam, Amsterdam, Baarn, Utrecht en Breda. 
 

Logo bedrijf
Re-integratie UWV   Werkfit Maken   Naar Werk   Re-integratie Tweede Spoor   Re-integratie Eerste Spoor   Burnout  
Telefoon 0613395209 (John) of 0651602247 (Theo)
Website https://www.sustainingpeople.nl
E-mail info@sustainingpeople.nl
Contactpersoon Theo de Roon, John van der Meij
Contact opnemen

Sustaining People!

Team Sustaining People
 
Sustaining People!, opgericht door John van der Meij (links op foto) en Theo de Roon MSc (rechts op foto), heeft een top 10 opgesteld met redenen waarom driekwart van de mensen het niet naar hun zin heeft op het werk en dat vaak ook naar de privésfeer meenemen:

 

1) Niet in contact met eigen ‘drives’, weinig energie of burn-out, te weinig over hun eigen profiel, innerlijke biografie of wat nou echt de bedoeling van hun werk-leven is, weten.

2) Te weinig afwisseling in het werk.

3) Niet weten waar de echte eigen krachten liggen.
4) Angst om te falen.
5) Familieomstandigheden eist alle aandacht.

6) Targets worden niet gehaald, tegenvallers.
7) Slechte omgang met collega’s.
8) Slecht ingewerkt, in het diepe gegooid of geen coaching.

9) Onzekerheid over de baan.

10) Verkeerde aansturing door gebrekkig management of reorganisatie.
​


Veel mensen die bij Sustaining People langskomen om te praten over hun persoonlijke en zakelijke carrière geven dezelfde twijfels aan:

• ‘’Ik wil voorkomen dat situaties met werkgevers zich herhalen.’’
• ‘’Ze zitten heus niet op mij te wachten.’’
• ‘’Ik heb geen idee hoe ik het vinden van werk dat bij mij past nu efficiënt moet aanpakken.’’
• ‘’Ik voel me niet vrij om te bewegen zoals ik dat graag wil.’’
• ‘’Ik voel me daardoor onrustig, onzeker, opgebrand, gevangen, onbegrepen, niet zinvol bezig of zie geen uitweg.’’

Wij zijn een re-integratiebureau maar wel net even anders dan je gewend bent. Sustainingpeople!, John en Theo, zijn loopbaanontwikkelaars met verstand van mens en organisatie, kunnen echt iets bemiddelen dat voor een ommekeer zorgt in kwaliteit van leven, jobcoach en re-integratie 2e spoor specialist. Wij zijn werkzaam voor UWV, 1e en 2e spoortrajecten en wij bieden UWV trajecten “Naar Werk” en “Werkfit maken”.
 
Alles wat jij op dit moment nodig hebt!
 
Persoonlijke ontwikkeling, het werk waar jij van houdt en een leuk leven met plezier en voldoening dat bij jou past. Allemaal binnen één organisatie. Daardoor kennen we jouw casus, jouw (toekomstige) werkgever als geen ander. Ook zijn wij goed in starters-begeleiding en ZZP aanpak.

“ Feel better” specialisten
 
 John heeft een traject ontwikkeld waardoor jij je structureel beter gaat voelen,  door beter keuzes te maken en je gaat weten en voelen wat je echt wil.
 
Burnout specialisten
 
We hebben speciaal traject voor effectief burnout-herstel, omdat Theo ook Jungiaans Analytisch Therapeut is. 
 
Omdat wij het belangrijk vinden dat het klikt tussen de klant en/of de re-integratie coach kunt u ter oriëntatie een afspraak maken met Theo ( of John voor een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek. Op basis hiervan kan jij beslissen of SustainingPeople! het re-integratiebureau is welke bij jou past en jou het beste kan begeleiden bij jouw re-integratietraject. 

Wil je meer weten over SustainingPeople!, wie wij zijn en onze overige diensten? Bekijk dan onze website of neem telefonisch contact met John (0613395209) of Theo (0651602247)