re-integratie kiezen logo

Naar Werk specialisten in de regio Venlo

Naar Werk wordt ingezet als een re-integratiekandidaat klaar is voor de arbeidsmarkt. Ontvang je een ziektewet of WIA uitkering, dan kom je in aanmerking voor een UWV Naar Werk re-integratietraject. Vind hier re-integratiebureaus voor Naar Werk trajecten richting een passende baan.


Logo bedrijf
Re-integratie  Tweede Spoor  Eerste Spoor  Wet Poortwachter  Werkfit Maken  Naar Werk  Outplacement  Verzuimbegeleiding  Arbeidsdeskundig Onderzoek  Re-integratie Verzekeraar  Jobcoaching 
Adres Grotestraat 63
Postcode 5931 CT Tegelen
Telefoon 077-7504517
Website https://www.h3group.nl
E-mail info@h3group.nl
Contactpersoon Wim Ambaum
LinkedinBekijk het profiel
Beoordeling/ Keurmerk Klanttevredenheid 8,8
Contact opnemen
H3 Group levert re-integratiemaatwerk vanuit haar vestigingen in Tegelen en Roermond voor bedrijven, verzekeraars en particulieren. Veel bedrijven kiezen voor ons vanwege ons gerichte re-integratie-aanpak.
 
Voor ons is het belangrijk om als organisatie snel en efficiĆ«nt re-integratieproblemen voor u op te lossen. Met behulp van ons team werken we aan maatwerk oplossingen voor de Wet Poortwachter en re-integratie. Alle kennis in huis, glasheldere communicatie en een aanspreekpunt, dat is onze kracht. 
 
H3 Group werkt volgens het UWV inkoopkader. De registertherapeuten beschikken over een RGNB certificaat en onze arbeidsdeskundige is een gecertificeerd Registerarbeidsdeskundige.
De arbeidsspecialisten van H3 Group:
  • Re-integratieconsulenten;
  • TP Psychologen;
  • Recruiters;
  • Mediators;
  • Budgetcoaches.

Wilt u meer weten over de aanpak van H3 Group in een 2e spoortraject of outplacement? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op deze pagina of via het telefoonnummer 077-7504517. H3 Group start altijd met een gratis kennismakingsgesprek met het bedrijf en de werknemer om alle opties in kaart te brengen. Een persoonlijk gesprek bij ons op kantoor of bij u op locatie kan natuurlijk ook.


Logo bedrijf
Re-integratie Tweede Spoor  Re-integratie UWV  Werkfit Maken  Naar Werk  Outplacement  Loopbaanbegeleiding  Haalbaarheidsonderzoek 2e Spoor 
Adres Kaldenkerkerweg 50
Postcode 5913 AE Venlo
Telefoon 088-0223888
Website https://www.amplooi.nl/vestigingen/venlo/
E-mail info@amplooi.nl
Contactpersoon Nancy Wostyn
Beoordeling/ Keurmerk Blik op Werk Keurmerk
Contact opnemen

De kortste weg naar duurzaam werk in Venlo


Amplooi is een landelijke specialist in arbeidsmobiliteit. Met ruim 35 enthousiaste mobiliteitsexperts en arbeidsmakelaars helpen wij werknemers op het gebied van re-integratie, outplacement en loopbaancoaching. Dit doen we zowel voor werknemers met een loopbaanvraagstuk alsvoor werknemers die langdurig verzuimen of onverhoopt boventallig zijn geworden.

Amplooi gaat uit van een balans tussen maatschappelijk bewustzijn en zakelijke effectiviteit. We kijken daarom niet alleen naar de menselijke kant van het verhaal, maar houden ook het eindresultaat scherp voor ogen. Naar onze klanten zijn we transparant over de voortgang en de resultaten. Via een goed beveiligde online portal kunnen dossiers te allen tijde worden bekeken.

Ons plaatsingspercentage is bovengemiddeld hoog (48% bij re-integratie en 68% bij outplacement). Daarnaast helpt Amplooi ook loonsancties van het UWV in 2e spoortrajecten te voorkómen door deskundige en hoogwaardige rapportages. Ook bij loopbaancoaching staat de mens centraal en zorgen we altijd voor individueel maatwerk en persoonlijke begeleiding door een coach uit de regio. Mede hierdoor wordt onze kwaliteit met 3 sterren beoordeeld bij het Blik Op Werk-keurmerk.