re-integratie kiezen logo

Jobcoaching specialisten in de regio Venlo

Jobcoaching is een individuele voorziening van het UWV of de gemeente voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Als werkgever kunt u gebruik maken van jobcoaching als u een medewerker heeft met een Wajong-uitkering of een vermelding in het doelgroepregister. Vind hier re-integratiebureaus voor jobcoaching en bespreek de mogelijkheden.


Logo bedrijf
Re-integratie  Tweede Spoor  Eerste Spoor  Wet Poortwachter  Werkfit Maken  Naar Werk  Outplacement  Verzuimbegeleiding  Arbeidsdeskundig Onderzoek  Re-integratie Verzekeraar  Jobcoaching 
Adres Grotestraat 63
Postcode 5931 CT Tegelen
Telefoon 077-7504517
Website https://www.h3group.nl
E-mail info@h3group.nl
Contactpersoon Wim Ambaum
LinkedinBekijk het profiel
Beoordeling/ Keurmerk Klanttevredenheid 8,8
Contact opnemen
H3 Group levert re-integratiemaatwerk vanuit haar vestigingen in Tegelen en Roermond voor bedrijven, verzekeraars en particulieren. Veel bedrijven kiezen voor ons vanwege ons gerichte re-integratie-aanpak.
 
Voor ons is het belangrijk om als organisatie snel en efficiënt re-integratieproblemen voor u op te lossen. Met behulp van ons team werken we aan maatwerk oplossingen voor de Wet Poortwachter en re-integratie. Alle kennis in huis, glasheldere communicatie en een aanspreekpunt, dat is onze kracht. 
 
H3 Group werkt volgens het UWV inkoopkader. De registertherapeuten beschikken over een RGNB certificaat en onze arbeidsdeskundige is een gecertificeerd Registerarbeidsdeskundige.
De arbeidsspecialisten van H3 Group:
  • Re-integratieconsulenten;
  • TP Psychologen;
  • Recruiters;
  • Meditators;
  • Budgetcoaches.

Wilt u meer weten over de aanpak van H3 Group in een 2e spoortraject of outplacement? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op deze pagina of via het telefoonnummer 077-7504517. H3 Group start altijd met een gratis kennismakingsgesprek met het bedrijf en de werknemer om alle opties in kaart te brengen. Een persoonlijk gesprek bij ons op kantoor of bij u op locatie kan natuurlijk ook.


Logo bedrijf
Eerste Spoor  Tweede Spoor  Derde Spoor  Jobcoaching  NAH  Autisme  Burn-Out  Re-integratie bij Kanker  Cardiale Problemen  Mentale Klachten  Arbeidsdeskundig Onderzoek  Haalbaarheidsonderzoek 2e Spoor  PICS/COVID-19 
Adres Kaldenkerkerweg 20
Postcode 5913 AE Venlo
Telefoon 026-3397522
Website https://www.effectyf.nl
E-mail info@effectyf.nl
Beoordeling/ Keurmerk Blik op Werk Keurmerk, Noloc, OVAL
Contact opnemen

Re-integratiebureau Effectyf

Effectyf: succesvol re-integreren op maat

Effectyf verzorgt re-integratie- en coachingstrajecten op maat. Ieder persoon is anders en elke situatie vraagt om een unieke aanpak. Wij kiezen voor maatwerk. Persoonlijk, betrokken en klantgericht. Zo halen wij het beste uit mensen, in uw en hun eigen belang. Wij maken het verschil dankzij onze mensen en onze werkwijze.
 
Effectyf levert maatwerk voor:
1. Re-integreren in eigen of aangepast werk (1e spoor)
2. Uitstroom naar een andere organisatie (2e spoor)
3. Re-integratie ná de WIA-keuring, bijvoorbeeld in het kader van Eigen Risico Dragerschap WGA (3e spoor)
 
Onze specialismen
Onze ervaren coaches hebben zich gespecialiseerd in de begeleiding van mensen met:
• Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH)
• Autisme Spectrum Stoornis (ASS)
• Kanker, of hersteld daarvan
• Burn-out
• Mentale klachten
• Cardiale problemen
• Post Intensive Care Syndroom (PICS)

 

De coach heeft uitgebreide kennis van deze ziektebeelden en de beperkingen die dit met zich mee kan brengen. Is tijdens het traject aanvullende, specialistische ondersteuning noodzakelijk, dan schakelen wij direct met diverse partners (o.a. revalidatieartsen, psychologen).
 
Onze mensen
Onze coaches zijn vakmensen. Betrokken specialisten met up-to-date kennis en brede ervaring. In staat snel het juiste traject op te starten. Doelgericht werken aan een succesvolle re-integratie. Wij laten niet los voordat u uw doel bereikt.
 
Onze werkwijze
In onze werkwijze draait het om een persoonlijke benadering en ‘coaching on the job’. De coach stelt een maatwerktraject op met de werknemer én werkgever. Wij adviseren over de mogelijkheden en inventariseren de behoeften en wensen van de betrokken partijen. Dit vertalen wij in een maatwerk ‘plan van aanpak’. Zo is direct duidelijk welke stappen wij nemen en hoe wij kunnen bijdragen aan een Poortwachter-proof resultaat. De coach begeleidt en observeert de werknemer op de werkplek. Dankzij ‘coaching on the job’ behalen wij sneller resultaat en realiseren wij duurzame re-integratie.
 
Landelijke organisatie
Effectyf is een landelijk opererende organisatie, tevens onderdeel van de Jobstap Groep, met vestigingen en werklocaties door heel Nederland. Meer weten over Effectyf? Lees dan ook het informatieve interview met coach Han Dijkslag