re-integratie kiezen logo

Arbeidsdeskundig Onderzoek specialisten in de regio Venlo

Vind een Arbeidsdeskundig Onderzoek specialist in Venlo. Alles wat u nodig heeft om een re-integratiebureau met het specialisme Arbeidsdeskundig Onderzoek te kiezen: bedrijfspresentaties, specialiteiten, keurmerken, beoordelingen en LinkedIn-profielen.


Logo bedrijf
Re-integratie  Tweede Spoor  Eerste Spoor  Wet Poortwachter  Outplacement  Verzuimbegeleiding  Arbeidsdeskundig Onderzoek 
Adres Grotestraat 63
Postbus Riviersingel 51, 5931 SJ Tegelen
Postcode 5931 CT Tegelen
Telefoon 077-7504517
Website http://www.betervenlo.nl
E-mail info@betervenlo.nl
Contactpersoon Wim Ambaum
LinkedinBekijk het profiel
Beoordeling/ Keurmerk Keurmerk Blik op Werk met klanttevredenheid 9,4
Contact opnemen

Ambaum Arbeids Analyse

 

Ambaum Arbeids Analyse is een bedrijf dat opgezet is vanuit de filosofie dat de mens een mens moet zijn. 
 

Klanttevredenheid 9.4

We zijn Blik op Werk gecertificeerd

Re-integratiebedrijf Ambaum in Venlo

Alles onder een dak
Wij verzorgen uitsluitend maatwerk: de persoon en zijn welzijn staan altijd centraal. Wij willen geen grote logge organisatie zijn, maar snel en efficiënt kunnen werken en daar ligt onze kracht. Natuurlijk is het uitgangspunt snelle terugkeer naar de werkplek (eventueel met aanpassingen) en verbetering van het welzijn. Ook diverse opleidingen ter bevordering van het persoonlijk welzijn behoren tot de mogelijkheden. Hiervoor werken we samen met fysiotherapeuten,HBO psychologen, verzuimconsulenten, bedrijfsartsen, mediators en zelfs budgetcoaches. Daar waar terugkeer niet mogelijk is door bijvoorbeeld een arbeidsconflict kunnen wij optreden als adviserende partij intermediair. Alle kwalificaties onder één dak en één aanspreekpunt maakt de communicatie helder, transparant en duidelijk naar alle partijen. Ambaum Arbeids Analyse heeft een eigen bedrijfsarts, meerdere psychologen en verpleegkundigen in huis om problemen in een vroeg stadium te kunnen oplossen.
 
Begeleiding Poortwachter Re-integratie
Bij boventalligheid van werknemers door een re-organisatie of wijziging van uw bedrijfsactiviteiten. Uitvoering Wet Poortwachter.
 
Coaching
Persoonlijke begeleiding, coaching, mediation, diverse opleidingen ter verbetering van het persoonlijk welzijn behoren tot de mogelijkheden. Geen lange wachttijden voor persoonlijke begeleiding maar per direct hulp.

Arbo en Verzuim
Wij beheren de administratie van uw personeel met betrekking tot ziekte en signaleren daar waar nodig is tijdig naar de werkgever. Direct contact, snelle interventies, gesprekken met Hobeon gecertificeerde verzuimconsulenten werken kostenbesparend op uw verzuimbudget. Korte lijnen naar bedrijven en geen 'even in de wacht' staan bij een ziekmelding van een van uw medewerkers. Geen duur consult bij de arts, maar gewoon een eerlijke prijs berekenen voor een consult werkt al kostenbesparend tot 50 %!
 
Mediation
Voor situaties met problematiek op het personele vlak, arbeidsconflicten op de werkvloer hebben wij ervaren mediators in huis. Het streven is dat er voor alle betrokken partijen een goede sociale oplossing komt. 
 
Selectie
Verder verzorgen wij de werving en selectie van nieuwe medewerkers voor uw bedrijf.
 
Keuringen
(Her)keuring voor taxipas, vrachtwagen rijbewijs, bus - touringcar rijbewijs en vaarbewijs. 
 
Healthchecks
Complete healthchecks voor uw werknemers zoals het meten van BMI, Glucose, Cholesterol, Longfunctie, Bloeddruk, Hartfilmpje, enz. Passend advies geven aan uw werknemers door middel van voorlichtingsessies. 
 
Arbeidsdeskundig onderzoek
U kunt bij ons terecht voor een arbeidsdeskundig onderzoek.