re-integratie kiezen logo

Re-integratie UWV specialisten in de regio Utrecht

Vind een Re-integratie UWV specialist in Utrecht. Alles wat u nodig heeft om een re-integratiebureau met het specialisme Re-integratie UWV te kiezen: bedrijfspresentaties, specialiteiten, keurmerken, beoordelingen en LinkedIn-profielen.


Logo bedrijf
Re-integratie UWV   Werkfit Maken   Naar Werk   Tweede Spoor   Loopbaanbegeleiding   Verzuimbegeleiding   Outplacement   Re-integratie naar Ondernemerschap   Burnout   Stressbegeleiding   Mindfullness  
Adres Goeman Borgesiuslaan 77
Postcode 3515 ET Utrecht
Telefoon 030-7551592
Website http://www.loopbaanperspectief.nl
E-mail hordijk@loopbaanperspectief.nl
Contactpersoon Rien Hordijk
LinkedinBekijk het profiel
Beoordeling/ Keurmerk Blik op Werk Keurmerk, CMI
Contact opnemen

Hordijk Loopbaan Perspectief

Op zoek naar werk dat echt bij je past

Wij ondersteunen mensen die zelf hun werkhervatting willen sturen. Wil je weer de inspiratie in het werk terug vinden? Werk waar je iets kunt betekenen en je wijzer van wordt. Als het tegenzit omdat je vastgelopen bent of geen werk meer hebt, zorgen wij voor inspirerende ondersteuning. 
 

 
Het perspectief programma
Met ons Perspectief Programma ontdek je jouw talenten en nieuwe beroepsmogelijkheden. Niet een herhaling van zetten, maar de uitdaging van werk dat een beroep doet op eigen kwaliteiten, werk dat nieuwe perspectieven biedt en nieuwe talenten aanboort. Met onze zelfbeeld analyse maak je een nieuw beroepsprofiel. 

Nieuw beroepsprofiel biedt nieuwe kansen 
Zaken uitproberen, experimenteren, ervan leren en nieuwe keuzes maken. Een nieuw beroepsprofiel kan ingangen bij organisaties opleveren buiten de gebaande (vacature) paden om, waarbij je ook aan freelance werk kunt denken. Wij maken samen met jou een plan om dat te realiseren, buiten de gebaande paden kijken en gericht aan de slag met werk waar je hart ligt.

Mentale veerkracht door mindfulness
Mindfulness leert je hoe je de rust en helderheid kunt opzoeken in jezelf. Wanneer je uitgevallen bent met stress of burn-outklachten helpt de aandachttraining de mentale weerbaarheid te vergroten. Door de inzet van aandacht, compassie en zelf-concentratie ontwikkel je een praktische aanpak waarmee je in het werk aan de slag kunt op momenten wanneer het tegenzit. 

Wil je meer weten of een afspraak voor een oriënterend gesprek, neem even contact op.  

              

 

 


Logo bedrijf
Re-integratie UWV   Eerste Spoor   Tweede Spoor   Outplacement   Omscholing   Verzuimbegeleiding   Re-integratie Gemeente   45-plus  
Adres Hondsrug 19 (gesprekslocatie)
Postcode 3524 BP Utrecht
Telefoon 026–3557277
Website http://www.intertransfer.nl
E-mail info@intertransfer.nl
Contactpersoon Moniek Jansen
LinkedinBekijk het profiel
Beoordeling/ Keurmerk Blik op Werk keurmerk en CRKBO erkenning
Contact opnemen

InterTransfer re-integratie & outplacement

InterTransfer is...
uw partner bij re-integratie- en outplacement. Wij ondersteunen en ontzorgen bedrijven en medewerkers bij vraagstukken op het gebied van re-integratie 1ste spoor, re-integratie 2de spoor en outplacement. Zonder valse beloftes en gouden bergen, maar met een realistische kijk op de toekomst, gaan wij op zoek naar de passende oplossing. Wij kenmerken ons doordat wij doelgericht en eerlijk te werk  gaan, in samenwerking met alle betrokkenen. 
 

Maatwerk
Al onze trajecten zijn maatwerk en verzorgen wij zowel groepsgewijs als individueel in de vorm van:
- Omscholing (telefoniste/receptioniste/administratief medewerker, beveiliger en personenvervoerder taxibranche)
- Coaching (aandacht voor o.a. acceptatie van huidige situatie, opstellen persoonsprofiel, opstellen arbeidsmarktprofiel, sollicitatiebrief/CV, netwerken, sollicitatiegesprekken en stage/scholing/detachering)
 
Bij ons kunt u rekenen op:
► Een vrijblijvende eerste kennismaking.
► Eén vast aanspreekpunt en een dienstverlener die u begrijpt en uw taal spreekt. 
► Aandacht voor wettelijke kaders en werkgeversverplichtingen (b.v. Wet Verbetering Poortwachter). 
► Individuele begeleiding, persoonlijke aanpak en actieve bemiddeling naar een passende baan.
► Vooraf helderheid over doorlooptijd van traject en de te verwachten inspanningen door een concreet Plan Van Aanpak.
► Maatwerk waarbij de doelstelling van het traject centraal staat.
► Ruime ervaring en goede resultaten.
► Een traject gericht op langdurige en blijvende uitplaatsing.
► Regelmatige voortgangsrapportages voor monitoring plan van aanpak en dossier opbouw.
► Mogelijkheid voor bemiddeling d.m.v. detachering.
► Een divers en uitgebreid netwerk (o.a. van onze zusterorganisaties WorkTransfer en InterGentes & onze coaches). 
 
Locaties
InterTransfer werkt vanuit verschillende locaties in onder andere de regio Arnhem, Nijmegen, Apeldoorn, Utrecht en Uden. Meer over InterTransfer? Lees dan ook het interview met operationeel manager Moniek Jansen.  
 

Logo bedrijf
Re-integratie   Tweede Spoor   Verzuimbegeleiding   Outplacement   Loopbaanbegeleiding   Stresspreventie   Burnout   Re-integratie UWV  
Adres Hoofdstraat 90
Postbus Postbus 144 , 3970 AC Driebergen
Postcode 3972 LC Driebergen
Telefoon 0343-515046
Website http://www.revalent.nl
E-mail info@revalent.nl
Contactpersoon Willem van de Ven
LinkedinBekijk het profiel
Beoordeling/ Keurmerk Klanttevredenheid: 8,1; NOLOC erkend loopbaanprofessional
Contact opnemen

Revalent

Onze missie  
Revalent begeleidt mensen sinds 1993 in het creëren van een gezond evenwicht tussen ambitie en zelfzorg, tussen inspanning en ontspanning en tussen de eisen die door de buitenwereld gesteld worden en de persoonlijke behoeften. Wij helpen mensen meer in balans te komen, zodat zij vanuit kun eigen kwaliteiten, wensen en waarden actief kunnen zijn in de maatschappij.

Onze aanpak
U doorloopt bij Revalent een individueel begeleidingsprogramma, waarbij aandacht besteed wordt aan inzicht en vertrouwen krijgen in de eigen kwaliteiten en mogelijkheden (met respect voor de onmogelijkheden). Van daaruit leren wij u om zelf uw gewenste werksituatie te vinden of te scheppen.

Onze specialisatie
Wij werken vaak met mensen die extra steun of een intensievere begeleiding nodig hebben, bijvoorbeeld vanwege burnout- of gezondheidsproblematiek. Wij ervaren het als een uitdaging om juist voor hen passend werk te vinden.

 Willem van de Ven van re-integratiebureau Revalent           Evelien Braakman van re-integratiebureau Revalent

Uw begeleiders zijn Willem van de Ven en Eveline Braakman.


Logo bedrijf
Re-integratie Tweede Spoor   Wet Poortwachter   Re-integratie UWV   Werkfit Maken   Naar Werk   Jobcoaching   Doorstroomtrajecten   Outplacement  
Adres Krommerijn 101
Postcode 3582 CT Utrecht
Telefoon 06-37299698
Telefoon 030-2926515
Website http://www.wij30.nl
E-mail info@wij30.nl
Beoordeling/ Keurmerk CRKBO, DEKRA seal
Contact opnemen

WIJ 3.0

WIJ 3.0 is een all-round re-integratieorganisatie: we hebben alles in huis om mensen te activeren en te re-integreren. We zijn aanbieder van diverse re-integratietrajecten, leerwerkplekken en andere vormen van werken & leren. Het voordeel voor de klant is: individueel maatwerk in alle opzichten. 

re-integratiecoach WIJ 3.0

WIJ 3.0 is er voor een breed publiek. Voor mensen met een baan en zonder een baan. We zijn gespecialiseerd in de begeleiding van mensen met een arbeidsbeperking. Doordat we al jarenlang in stad en regio Utrecht actief zijn hebben we een breed en betrokken netwerk van werkgevers gevormd. Dit biedt goede mogelijkheden op werk, werkstages of leerwerkplekken.
 
Onze re-integratiemogelijkheden:
• Voor klanten van het UWV bieden wij Werkfit en Naar Werk-trajecten. Klanten krijgen een persoonlijke begeleider
• Voor gemeenten en UWV geven wij geregeld jobcoaching aan medewerkers die net zijn begonnen op een baan
• Werknemers die in aanmerking komen voor 2e Spoor-trajecten of outplacement vinden bij WIJ 3.0 de volledige begeleiding. De inzet van ons werkgeversnetwerk is hierbij van grote waarde.
• Voor mensen die met Justitie in aanraking zijn geweest zijn er forensische trajecten om weer aan de gang te komen in de samenleving.
• Vanuit een zorgbehandelingsituatie begeleiden we met IPS mensen direct naar werk en bieden daar intensieve jobcoaching. 
• Voor gemeente Utrecht zijn er meerdere mogelijkheden voor mensen met een bijstandsuitkering om richting arbeidsmarkt te worden begeleid.  


Informatie over alle trajectmogelijkheden vindt u op wij30.nl of is te verkrijgen via info@wij30.nl of 030-2926515. Aanmelden voor een re-integratietraject kan via het online aanmeldformulier op onze website.  


Logo bedrijf
Re-integratie Tweede Spoor   Re-integratie UWV   Werkfit Maken   Naar Werk   Outplacement   Loopbaanbegeleiding  
Adres Graadt van Roggenweg 328-334
Postcode 3531 AH Utrecht
Telefoon 088-0223888
Website https://www.amplooi.nl/vestigingen/re-integratie-en-outplacement-utrecht/
E-mail info@amplooi.nl
Contactpersoon Odéle Jacobse
LinkedinBekijk het profiel
Beoordeling/ Keurmerk Blik op Werk Keurmerk
Contact opnemen

Amplooi

De kortste weg naar duurzaam werk in Utrecht

Odele Jacobse van re-integratiebureau Amplooi

Amplooi is een landelijke specialist in arbeidsmobiliteit. Met ruim 35 enthousiaste mobiliteitsexperts en arbeidsmakelaars helpen wij werknemers op het gebied van re-integratie, outplacement en loopbaancoaching. Dit doen we zowel voor werknemers met een loopbaanvraagstuk alsvoor werknemers die langdurig verzuimen of onverhoopt boventallig zijn geworden.

Amplooi gaat uit van een balans tussen maatschappelijk bewustzijn en zakelijke effectiviteit. We kijken daarom niet alleen naar de menselijke kant van het verhaal, maar houden ook het eindresultaat scherp voor ogen. Naar onze klanten zijn we transparant over de voortgang en de resultaten. Via een goed beveiligde online portal kunnen dossiers te allen tijde worden bekeken.

Ons plaatsingspercentage is bovengemiddeld hoog (48% bij re-integratie en 68% bij outplacement). Daarnaast helpt Amplooi ook loonsancties van het UWV in 2e spoortrajecten te voorkómen door deskundige en hoogwaardige rapportages. Ook bij loopbaancoaching staat de mens centraal en zorgen we altijd voor individueel maatwerk en persoonlijke begeleiding door een coach uit de regio. Mede hierdoor wordt onze kwaliteit met 3 sterren beoordeeld bij het Blik Op Werk-keurmerk.