re-integratie kiezen logo

Derde Spoor specialisten in de regio Uden

Als een medewerker twee jaar niet heeft kunnen werken, dan volgt Spoor 3 re-integratie. Niets doen is geen optie, want dit is niet alleen schadelijk voor de medewerker maar ook zeer kostbaar voor de werkgever. Met een actieve en assertieve re-integratiebegeleiding kan de werkgever aanzienlijk besparen als de werknemer onder de WGA-regeling valt. Vind hier re-integratiebureaus voor 3e Spoor re-integratietrajecten. 


Logo bedrijf
Arbeidshandicap  Derde Spoor  Eerste Spoor  Jobcoaching  Outplacement  Tweede Spoor  Verzuimbegeleiding  Wet Poortwachter 
Adres Hockeyweg 5
Postcode 5405 NC Uden
Telefoon 0413-334455
Website https://www.ibn.nl/bedrijfsleven/zaken-doen-met-ibn/arbeidsmobiliteit/
E-mail Vanwerknaarwerk@ibn.nl
Contact opnemen
IBN Arbeidsmobiliteit kan uw medewerkers coachen, zodat zij meegroeien met uw organisatie. Soms is het echter beter om een andere werkplek te zoeken voor een medewerker of heeft u te maken met een langdurig zieke medewerker die weer aan het werk moet, binnen of buiten de organisatie. De adviseurs van Arbeidsmobiliteit van IBN bieden niet alleen kennis rondom mobiliteitstrajecten, maar nemen het volledige proces in een persoonlijk traject uit handen.

Wij hebben een zeer uitgebreid netwerk in Noordoost Brabant en begrijpen de verschillende bedrijfsculturen waardoor wij beter in staat zijn duurzame oplossingen te bieden. Behalve directe ondersteuning naar nieuw passend werk bieden we ook inzicht in de (financiële) gevolgen van verzuim en arbeidsongeschiktheid binnen uw bedrijf. IBN Arbeidsmobiliteit is een onderdeel van IBN, een social enterprise waarbij het al meer dan 25 jaar gaat om werk en mens.