re-integratie kiezen logo

Re-integratiebedrijven in de regio Uden

Vind een re-integratiebureau in Uden voor begeleiding van uw re-integratietraject. U kunt re-integratiebureaus vergelijken op basis van heldere bedrijfspresentaties, specialiteiten, keurmerken, beoordelingen en LinkedIn-profielen.


Logo bedrijf
Re-integratie  Tweede Spoor  Eerste Spoor  Wet Poortwachter  Outplacement  Verzuimbegeleiding  Transitievergoeding  Arbo  Loopbaanbegeleiding 
Adres Markt 145
Postcode 5401 EJ Uden
Telefoon 06-51510538
Website http://www.reintegratiepor.nl
E-mail info@reintegratiepor.nl
Contactpersoon Willem Peters
LinkedinBekijk het profiel
Beoordeling/ Keurmerk Keurmerk Blik op Werk met klanttevredenheid 8,5
Contact opnemen
P.O.R. - Re-integratiediensten in Brabant en Gelderland 

Als re-integratiebedrijf heeft P.O.R. ruim 30 jaar ervaring in re-integratie, arbeidsbemiddeling en personeelsadvies in de regio's Zuid- en Noordoost-Brabant en Zuid-Gelderland. P.O.R. stelt zich ten doel werkgevers te ontzorgen en te ondersteunen met zieke werknemers. Onze kennis rond ziekte en verplichtingen in het kader van de Wet Poortwachter is up to date en efficiënt. We bieden kostenbesparingen rond het gehele re-integratietraject, vanaf het eerste ziekteverzuim. Zo wordt bijvoorbeeld voorkomen dat uw doorbetalingsverplichting langer wordt. Als P.O.R. zorgen we er ook voor u dat u als werkgever inzicht krijgt in de procedures van het UWV en de arbodiensten. Goed om te weten, we zijn tot dusver 100% WIA proof. 

P.O.R. heeft de regie bij een spoor 2 re-integratietraject tot en met de WIA aanvraag indien noodzakelijk. We staan garant voor een goede communicatie tussen werkgever en arbodiensten, maar we zijn tegelijkertijd onafhankelijk en ongebonden. Onze prijzen zijn scherp omdat we snel en kundig schakelen, zeer praktisch werken en geen overheadkosten hebben. Zowel werkgevers als werknemers ervaren onze aanpak als persoonlijk en onze beoordelingen zijn hoog. 
 
Re-integratiebegeleiding bij P.O.R.
 
• Dossierbegeleiding
• Coaching bij ziekteverzuim
• Begeleiding in het opdoen van sollicitatievaardigheden
• Begeleiding naar een andere werkplek
• Scholingsadvies
• Begeleiding bij herplaatsing 
• Begeleiding naar een externe werkplek
• Begeleiding bij de WIA aanvraag
• Advies bij het beëindigen van de arbeidsovereenkomst 
• Jobcoaching

Voor meer informatie over onze heldere aanpak of een vrijblijvend kennismakingsgesprek kunt u contact opnemen via het contactformulier op deze pagina.

Logo bedrijf
Arbeidshandicap  Derde Spoor  Eerste Spoor  Jobcoaching  Outplacement  Tweede Spoor  Verzuimbegeleiding  Wet Poortwachter  Sociaal Ondernemen  Re-integratie UWV  Werkfit Maken  Naar Werk  Modulaire Re-integratiediensten 
Adres Hockeyweg 5
Postcode 5405 NC Uden
Telefoon 0413-334455
Website https://www.ibn.nl/bedrijfsleven/zaken-doen-met-ibn/arbeidsmobiliteit/
E-mail Vanwerknaarwerk@ibn.nl
Beoordeling/ Keurmerk Werkfit (78% succesvol afgerond); Naar Werk (91% succesvol afgerond)
Contact opnemen

Arbeidsmobiliteit, re-integratie, coaching en bemiddeling naar werk

Vanwege verschillende redenen kan een andere werkplek beter kan zijn. Iemand kan langdurig ziek zijn wat een passende functie bij de huidige werkgever niet meer mogelijk maakt. Of misschien is reeds afscheid genomen. Maar iemand kan ook boventallig worden of vastlopen in de huidige functie. IBN kijkt samen met jou naar de mogelijkheden en hoe je weer gelukkig aan het werk kan gaan bij een andere werkgever.

IBN Arbeidsmobiliteit kan uw medewerkers coachen, zodat zij meegroeien met uw organisatie. Soms is het echter beter om een andere werkplek te zoeken voor een medewerker of heeft u te maken met een langdurig zieke medewerker die weer aan het werk moet, binnen of buiten de organisatie. De adviseurs van Arbeidsmobiliteit van IBN bieden niet alleen kennis rondom mobiliteitstrajecten, maar nemen het volledige proces in een persoonlijk traject uit handen.

Wij hebben een zeer uitgebreid netwerk in Noordoost Brabant en begrijpen de verschillende bedrijfsculturen waardoor wij beter in staat zijn duurzame oplossingen te bieden. Behalve directe ondersteuning naar nieuw passend werk bieden we ook inzicht in de (financiële) gevolgen van verzuim en arbeidsongeschiktheid binnen uw bedrijf. IBN Arbeidsmobiliteit is een onderdeel van IBN, een social enterprise waarbij het al meer dan 25 jaar gaat om werk en mens.