re-integratie kiezen logo

Werkfit Maken specialisten in de regio Tilburg

Mensen met een arbeidsongeschiktheidsuitkering of een Ziektewetuitkering van het UWV komen in aanmerking voor een Werkfit Maken traject. Werkfit Maken is gericht op het versterken van de werknemersvaardigheden, het verbeteren van de persoonlijke effectiviteit en het verkennen van de arbeidsmarkt. Vind hier re-integratiebureaus voor de begeleiding van een UWV Werkfit traject. 


Logo bedrijf
Re-integratie Tweede Spoor  Werkfit Maken  Burn-Out  ADHD  HSP  Re-integratie Hoogbegaafdheid  Loopbaanbegeleiding 
Telefoon 06-41052170
Website https://www.hip-vandinter.nl
E-mail patrick@hip-vandinter.nl
Contactpersoon Patrick van Dinter
LinkedinBekijk het profiel
Contact opnemen

Je wilt slimmer omgaan met de stress- en energiebronnen in je werk en privéleven? Je wilt investeren in je werk en levensgeluk? Met meer dan 20 jaar ervaring kan HIP-vandinter plezier, gemak en flow in je werk en andere levensgebieden creëren. HIP-vandinter heeft specifieke expertise op de gebieden van hoogsensitiviteit, adhd, hoogbegaafdheid en stressgevoeligheid. 

HIP staat voor holistisch interventie professional. Dit betekent dat de context centraal staat bij het doorbreken van stagnatie in je loopbaan en persoonlijk functioneren. Alle evensgebieden worden meegenomen. Zo wordt de vraag achter je vraag, het probleem achter het probleem en de mens achter de mens helder. Om zorgvuldig en interactief te kunnen screenen, meten, monitoren en analyseren maken we gebruik van actuele en wetenschappelijk onderbouwde tools. Bij loopbaanvragen worden geavanceerde loopbaantest ingezet.

Als coach, consultant en trainer heeft Patrick van Dinter een verscheidenheid aan groepen ondersteund bij het ont-dekken van nieuw perspectief. Zijn persoonlijke drive is altijd om mensen in contact te brengen met hun innerlijke drijfveren en talenten en dit verder te ontwikkelen en in te zetten. Patrick helpt graag bij issues en stagnatie rondom re-integratie, verzuim, loopbaan en persoonlijk functioneren. 

Waarmee kan HIP-vandinter je helpen

  • Inzicht verkrijgen in jouw kansen op de arbeidsmarkt.
  • Je totale situatie in kaart brengen en komen tot duurzame resultaten. 
  • Inventariseren hoe je je kwaliteiten optimaal kunt inzetten voor je werk en privéleven. 
  • In kaart brengen wat voor werk- en werkomgeving echt bij jou passen. 
  • Hulp bieden bij functioneringsvragen in je werk en privé.
  • Ondersteuning bieden bij re-integratie en verzuim. 
  • Je vitaler, fitter en veerkachtiger laten voelen. 
  • Meer balans en innerlijke rust in je leven laten ervaren. 

Logo bedrijf
Re-integratie Tweede Spoor  Re-integratie UWV  Werkfit Maken  Naar Werk  Outplacement  Loopbaanbegeleiding  Haalbaarheidsonderzoek 2e Spoor 
Adres Sint Josephstraat 135-C
Postcode 5017 GG Tilburg
Telefoon 088-0223888
Website https://www.amplooi.nl/vestigingen/tilburg/
E-mail info@amplooi.nl
Contactpersoon Thecla den Dunnen
LinkedinBekijk het profiel
Beoordeling/ Keurmerk Blik op Werk Keurmerk
Contact opnemen

De kortste weg naar duurzaam werk in Tilburg


Amplooi is een landelijke specialist in arbeidsmobiliteit. Met ruim 35 enthousiaste mobiliteitsexperts en arbeidsmakelaars helpen wij werknemers op het gebied van re-integratie, outplacement en loopbaancoaching. Dit doen we zowel voor werknemers met een loopbaanvraagstuk alsvoor werknemers die langdurig verzuimen of onverhoopt boventallig zijn geworden.

Amplooi gaat uit van een balans tussen maatschappelijk bewustzijn en zakelijke effectiviteit. We kijken daarom niet alleen naar de menselijke kant van het verhaal, maar houden ook het eindresultaat scherp voor ogen. Naar onze klanten zijn we transparant over de voortgang en de resultaten. Via een goed beveiligde online portal kunnen dossiers te allen tijde worden bekeken.

Ons plaatsingspercentage is bovengemiddeld hoog (48% bij re-integratie en 68% bij outplacement). Daarnaast helpt Amplooi ook loonsancties van het UWV in 2e spoortrajecten te voorkómen door deskundige en hoogwaardige rapportages. Ook bij loopbaancoaching staat de mens centraal en zorgen we altijd voor individueel maatwerk en persoonlijke begeleiding door een coach uit de regio. Mede hierdoor wordt onze kwaliteit met 3 sterren beoordeeld bij het Blik Op Werk-keurmerk.
 
 
 

 


Logo bedrijf
Re-integratie Tweede Spoor  Re-integratie Derde Spoor  Werkfit Maken  Naar Werk  Loopbaanbegeleiding  Jobcoaching  Outplacement 
Telefoon 085-9020505
Website https://www.welkebegeleiding.nl
E-mail info@welkeprof.nl
LinkedinBekijk het profiel
Beoordeling/ Keurmerk Blik op Werk gecertificeerd en aangesloten bij OVAL
Contact opnemen

Welke begeleiding past bij jou. 

Wij zijn een gecertificeerd specialist in re-integratie en arbeidsmobiliteit met een landelijke dekking. Onze klanten zetten ons onder andere in voor re-integratie 2e- en 3e spoor trajecten, outplacement en loopbaanadvies. Het is onze missie om kandidaten in Nederland aan duurzaam werk te helpen en klanten te ontzorgen bij werkgeversvraagstukken rondom verzuim of bij afscheid van een werknemer. Wij geloven sterk in de kracht van een specifieke benadering per traject. Onze vooruitstrevende en persoonlijke begeleiding zorgt daarvoor. Samen met alle energieke en enthousiaste collega's staan wij iedere dag klaar om maatwerk te leveren.

Onze opdrachtgevers zijn verschillend; van overheidsinstellingen als gemeenten en het UWV tot zorginstellingen, onderwijsinstellingen, groothandels, organisaties in de transport en logistiek en bekende spelers in de detailhandel. Geen beroepsgroep of branche is ons vreemd. Onze werkwijze stemmen wij 100% af op de achtergrond van de kandidaten. Hierin maken wij het verschil. Geen algemeen traject en geen klassikale aanpak, maar gericht één op één begeleiding passend bij de situatie van de kandidaat. Snel naar duurzaam werk begeleid worden is voor iedereen het prettigst. Met onze vooruitstrevende en persoonlijke begeleiding weten we dit te realiseren. Vanaf dag 1 onderhouden wij intensief contact met alle betrokkenen, kijken wij naar duurzame oplossingen en zoeken nét even anders en creatiever naar mogelijkheden. 

Contact met Welke
Heb je vragen? Of wil je meer weten over Welke? Op werkdagen zijn wij beschikbaar van 08:30 tot 17:00 uur via 085 902 05 05 of mail naar info@welkeprof.nl