re-integratie kiezen logo

Re-integratiebedrijven in de regio Soest

Vind een re-integratiebureau in Soest voor begeleiding van uw re-integratietraject. U kunt re-integratiebureaus vergelijken op basis van heldere bedrijfspresentaties, specialiteiten, keurmerken, beoordelingen en LinkedIn-profielen.


Logo bedrijf
Tweede Spoor  Re-integratie Psychische Klachten  Burn-Out  Jobcoaching  Verzuimbegeleiding  Outplacement 
Telefoon 035-5315654
Website https://mcspirit.nl
E-mail info@mcspirit.nl
Contactpersoon Monique Bijloo
LinkedinBekijk het profiel
Beoordeling/ Keurmerk Erkend leerbedrijf
Contact opnemen

MEC SPIRIT - partner in re-integratie en HR solutions


Mec Spirit neemt voor de werkgever 2e spoor re-integratie over en helpt de werknemer met het zoeken naar een nieuwe baan. Daarbij wordt veel aandacht besteed aan de individuele begeleiding van de zieke werknemer. Mec Spirit heeft veel kennis van de regels en procedures rondom re-integratie en ziekteverzuim. Mec Spirit geeft trainingen en doet persoonlijk onderzoek waarmee we de werknemer naar een nieuwe plek op de arbeidsmarkt begeleiden.

Goed om te weten, iedere 2e spoor kandidaat kan bij Mec Spirit een second opinion krijgen via onze arts die tevens huisarts is. Een register Case Manager verzorgt daarnaast alle rapportages zodat het dossier helemaal UWV en Vakbond proof is. Tevens krijgt iedere werknemer gedurende max. 2 jaar aanvullend een eigen Personal Jobhunter toegewezen die minimaal 2 passende vacatures per week aanlevert voor de werknemer. 
 


 


Logo bedrijf
Re-integratie Tweede Spoor 
Adres Vredehofstraat 13
Postcode 3761 HA Soest
Telefoon 035-5880487
Website https://www.nextjob.nl
E-mail info@nextjob.nl
Contact opnemen

Werkwijze NextJob: UWV proof 

NextJob start elk re-integratie traject 2e spoor met een intake. De mogelijkheden en beperkingen van de werknemer worden besproken hetgeen resulteert in een Plan van Aanpak. Dit is maatwerk, want elke kandidaat is anders. U ontvangt van ons een offerte. Als u akkoord gaat, gaan wij van start met de begeleiding. U ontvangt maandelijks een rapportage. De begeleiding bestaat uit:

  • Opstellen persoonsprofiel + zoekprofiel
  • Opstellen brief en CV
  • Ondersteuning bij het solliciteren naar passende functies
  • Doorlopende coaching 
  • Jobhunting (wekelijks passende vacatures)

Wij voeren nauw overleg met u als werkgever, de bedrijfsarts, casemanager en UWV. Onze dienstverlening is UWV proof. Wij voeren het 2e spoor traject uit conform Wet Verbetering Poortwachter. U voldoet daarmee aan uw re-integratieverplichtingen als werkgever.   

NextJob coaches: betrokken en resultaatgericht
Bij NextJob wordt uw werknemer begeleid door één coach en één jobhunter. Onze coaches zijn volledig gespecialiseerd in 2e spoor trajecten en hebben veel ervaring met de begeleiding van zieke medewerkers. Onze jobhunter levert wekelijks passende vacatures aan, hetgeen een vereiste is van UWV. Onze coaches handelen in uw belang, onder andere waar het gaat om de UWV vereisten. 

Juridische vraagbaak 
Via NextJob kunt u een beroep doen op onze juristen die gespecialiseerd zijn in arbeidsrecht en Sociale Zekerheid. Tijdens een 2e spoor is het belangrijk de regels en procedures van het UWV exact te volgen. Onze juristen zijn uw vraagbaak en kunnen u helpen als er vragen zijn of eventueel problemen met een werknemer (bijvoorbeeld als de werknemer zich niet houdt aan de re-integratieverplichtingen).    
Zeer hoge klanttevredenheid: 14 jaar Cedeo erkend 
Onze opdrachtgevers zijn zeer tevreden over onze dienstverlening. Wij mogen inmiddels 14 jaar op rij het Cedeo keurmerk voeren. Maatwerk, persoonlijke coaching, goede prijs/ kwaliteit verhouding, deskundige en prettige coaches zijn veel genoemde reacties van opdrachtgevers. 

Wij informeren u graag
Wilt u meer weten over onze aanpak ? Neem contact met NextJob op voor een telefoonafspraak via contactformulier. Of bel 088 20 50 888 en stel uw vragen direct aan een van onze coaches.