re-integratie kiezen logo

Re-integratiebedrijven in de regio Soest

Vind een re-integratiebureau in Soest voor begeleiding van uw re-integratietraject. U kunt re-integratiebureaus vergelijken op basis van heldere bedrijfspresentaties, specialiteiten, keurmerken, beoordelingen en LinkedIn-profielen.


Logo bedrijf
Tweede Spoor  Re-integratie Psychische Klachten  Burn-Out  Jobcoaching  Verzuimbegeleiding  Outplacement 
Telefoon 035-5315654
Website https://mcspirit.nl
E-mail info@mcspirit.nl
Contactpersoon Monique Bijloo
LinkedinBekijk het profiel
Beoordeling/ Keurmerk Erkend leerbedrijf
Contact opnemen

MEC SPIRIT - partner in re-integratie en HR solutions


Mec Spirit neemt voor de werkgever 2e spoor re-integratie over en helpt de werknemer met het zoeken naar een nieuwe baan. Daarbij wordt veel aandacht besteed aan de individuele begeleiding van de zieke werknemer. Mec Spirit heeft veel kennis van de regels en procedures rondom re-integratie en ziekteverzuim. Mec Spirit geeft trainingen en doet persoonlijk onderzoek waarmee we de werknemer naar een nieuwe plek op de arbeidsmarkt begeleiden.

Goed om te weten, iedere 2e spoor kandidaat kan bij Mec Spirit een second opinion krijgen via onze arts die tevens huisarts is. Een register Case Manager verzorgt daarnaast alle rapportages zodat het dossier helemaal UWV en Vakbond proof is. Tevens krijgt iedere werknemer gedurende max. 2 jaar aanvullend een eigen Personal Jobhunter toegewezen die minimaal 2 passende vacatures per week aanlevert voor de werknemer.