re-integratie kiezen logo

Re-integratiebedrijven in de regio Ridderkerk

Vind een re-integratiebureau in Ridderkerk voor begeleiding van uw re-integratietraject. U kunt re-integratiebureaus vergelijken op basis van heldere bedrijfspresentaties, specialiteiten, keurmerken, beoordelingen en LinkedIn-profielen.


Logo bedrijf
Re-integratie UWV  Werkfit Maken  Tweede Spoor  Derde Spoor  Re-integratie Gemeente  Modulaire Re-integratiediensten  Jobcoaching  Outplacement  Arbodiensten 
Adres Kastanjelaan 10
Postcode 2982 CM Ridderkerk
Werkgebied Zwijndrecht, Ridderkerk, Wageningen, Veenendaal
Telefoon 0180-442643
Website https://talentawerkt.nl
E-mail info@talentawerkt.nl
Beoordeling/ Keurmerk Blik op Werk Keurmerk, lid van OVAL
Contact opnemen

De belofte van Talenta: iedereen aan de slag. Als christelijke organisatie voor jobcoaching en re-integratie bemiddelen en begeleiden we al jarenlang mensen naar en in hun werk. 

Re-integratie en jobcoaching
We verzorgen in opdracht van het UWV sociale activering, de re-integratie van Wajongers, klanten uit de WIA/WGA en WW'ers. Voor gemeenten bemiddelen we cliënten uit de Bijstand of WSW naar reguliere arbeid.
 
Re-integratie Tweede Spoor
Daarnaast verzorgen we voor werkgevers, arbodiensten en verzekeraars trajecten re-integratie Tweede Spoor.
 
Leren en werken
In onze leerwerkcentra en arbeidtrainingscentra bieden we mensen de kans een veilige start te maken en diploma's of certificaten te behalen, zodat de stap naar arbeid meer perspectieven biedt.
 
Daarom Talenta
Ons plaatsingspercentage is hoog en onze plaatsingen zijn duurzaam, door nauwe samenwerking met honderden ondernemers en door zorgvuldig en mensgericht te werken. We houden van een voortvarende aanpak, transparant werken en nauw samenwerken. Als  organisatie werken we in vrijwel geheel Nederland. Onze kantoren zijn gevestigd in Ridderkerk en Veenendaal. Vanwege de expertise wordt Talenta regelmatig gevraagd voor advies door zowel opdrachtgevers als cliënten.
 
Aan de slag met Talenta
Heeft u ook een vraag? Wilt u aan de slag maar zorgt een psychische beperking, persoonlijkheidsproblematiek, een uitkeringssituatie of fysieke beperking voor afstand tot de arbeidsmarkt? Wilt u uw klant of medewerker zo snel mogelijk aan passend werk helpen? Neem gerust contact met ons op. Op Talenta Werkt vindt u vast meer informatie.

Logo bedrijf
Re-integratie UWV  Werkfit Maken  Naar Werk  Re-integratie Tweede Spoor  Re-integratie Eerste Spoor  Burn-Out 
Telefoon 0651602247 (Theo) of 0613395209 (John)
Website https://www.sustainingpeople.nl
E-mail info@sustainingpeople.nl
Contactpersoon John van der Meij, Theo de Roon
Contact opnemen
Team Sustaining People
 
Sustaining People!, opgericht door John van der Meij (links op foto) en Theo de Roon MSc (rechts op foto), heeft een top 10 opgesteld met redenen waarom driekwart van de mensen het niet naar hun zin heeft op het werk en dat vaak ook naar de privésfeer meenemen: 

1) Niet in contact met eigen drives, weinig energie of burn-out, te weinig over hun eigen profiel, innerlijke biografie of wat nou echt de bedoeling van hun werk-leven is, weten.
2) Te weinig afwisseling in het werk.
3) Niet weten waar de echte eigen krachten liggen.
4) Angst om te falen.
5) Familieomstandigheden eist alle aandacht.
6) Targets worden niet gehaald, tegenvallers.
7) Slechte omgang met collega?s.
8) Slecht ingewerkt, in het diepe gegooid of geen coaching.
9) Onzekerheid over de baan.
10) Verkeerde aansturing door gebrekkig management of reorganisatie.

Veel mensen die bij Sustaining People langskomen om te praten over hun persoonlijke en zakelijke carrière geven dezelfde twijfels aan:

  • Ik wil voorkomen dat situaties met werkgevers zich herhalen.
  • Ze zitten heus niet op mij te wachten.
  • Ik heb geen idee hoe ik het vinden van werk dat bij mij past nu efficiënt moet aanpakken.
  • Ik voel me niet vrij om te bewegen zoals ik dat graag wil.
  • Ik voel me daardoor onrustig, onzeker, opgebrand, gevangen, onbegrepen, niet zinvol bezig of zie geen uitweg.
Wij zijn een re-integratiebureau maar wel net even anders dan je gewend bent. Sustainingpeople, John en Theo, zijn loopbaanontwikkelaars met verstand van mens en organisatie, kunnen echt iets bemiddelen dat voor een ommekeer zorgt in kwaliteit van leven, jobcoach en re-integratie 2e spoor specialist. Wij zijn werkzaam voor UWV, 1e en 2e spoortrajecten en wij bieden UWV trajecten Naar Werk en Werkfit Maken.
 
Alles wat jij op dit moment nodig hebt!
 
Persoonlijke ontwikkeling, het werk waar jij van houdt en een leuk leven met plezier en voldoening dat bij jou past. Allemaal binnen één organisatie. Daardoor kennen we jouw casus, jouw (toekomstige) werkgever als geen ander. Ook zijn wij goed in starters-begeleiding en ZZP aanpak.

Feel better specialisten
 
John heeft een traject ontwikkeld waardoor jij je structureel beter gaat voelen,  door beter keuzes te maken en je gaat weten en voelen wat je echt wil.
 
Burnout specialisten
 
We hebben speciaal traject voor effectief burnout-herstel, omdat Theo ook Jungiaans Analytisch Therapeut is. 
 
Omdat wij het belangrijk vinden dat het klikt tussen de klant en/of de re-integratie coach kunt u ter oriëntatie een afspraak maken met Theo  of John voor een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek. Op basis hiervan kan jij beslissen of SustainingPeople! het re-integratiebureau is welke bij jou past en jou het beste kan begeleiden bij jouw re-integratietraject. 

Wil je meer weten over SustainingPeople! Bekijk dan onze website of neem telefonisch contact met John (0613395209) of Theo (0651602247).