re-integratie kiezen logo

Werkfit Maken specialisten in de regio Oud-Beijerland

Mensen met een arbeidsongeschiktheidsuitkering of een Ziektewetuitkering van het UWV komen in aanmerking voor een Werkfit Maken traject. Werkfit Maken is gericht op het versterken van de werknemersvaardigheden, het verbeteren van de persoonlijke effectiviteit en het verkennen van de arbeidsmarkt. Vind hier re-integratiebureaus voor de begeleiding van een UWV Werkfit traject. 


Logo bedrijf
Tweede Spoor Re-integratie  Eerste Spoor  Derde Spoor  UWV Re-integratie  Werkfit Maken  Naar Werk  Modulaire Re-integratiediensten  Verzuimbegeleiding 
Adres Koninginneweg 98
Postcode 3262 JD Oud-Beijerland
Telefoon 078-6111040
Website https://www.peopleinplace.nl
E-mail info@peopleinplace.nl
Contact opnemen

People in Place begeleidt werknemers optimaal met re-integratie. Dit doen wij op een persoonlijke en motiverende wijze, vanuit een deskundige achtergrond die aansluit op de belevingswereld, het niveau en de belastbaarheid van de betrokken re-integratiekandidaat. Professionele re-integratiehulp met kennis van de Wet Poortwachter zorgt voor minder hobbels op de weg en wederzijds begrip. 

People in Place begeleidt uw medewerker naar de juiste werkplek. Als er sprake is van langdurig verzuim dan krijgt u te maken met re-integratie. Voor zowel de werkgever als werknemer is professionele re-integratiebegeleiding zinvol om het verzuim terug te brengen en werkhervatting te bespoedigen. 

Re-integratiebureau People in Place in Oud-Beijerland

Bij sommige re-integratietrajecten zijn werknemer en werkgever gebaat bij maatwerk. Denk dan aan een re-integratiecoach met een bepaald specialisme. Zo begeleidt People in Place re-integratietrajecten voor mensen met niet aangeboren hersenletsel (NAH). Ook de lcoatie kan het verschil maken bij re-integratie. Zo hebben wij voor kandidaten die daar baat bij hebben re-integratie in de natuur.