re-integratie kiezen logo

Verzuimbegeleiding specialisten in de regio Oud-Beijerland

De directe kosten voor een zieke medewerker bedragen gemiddeld 230 euro per dag. Met een loondoorbetalingsplicht die tot wel 12 jaar kan oplopen, staat er veel op het spel voor de werkgever. De zieke werknemer op zijn beurt kan te maken krijgen met een groot inkomensverlies. Voor een optimaal verzuimbeleid is preventie een must. Vind hier re-integratiebureaus voor verzuimbegeleiding. 


Logo bedrijf
Tweede Spoor Re-integratie  Eerste Spoor  Derde Spoor  UWV Re-integratie  Werkfit Maken  Naar Werk  Modulaire Re-integratiediensten  Verzuimbegeleiding  NAH 
Adres Koninginneweg 98
Postcode 3262 JD Oud-Beijerland
Telefoon 078-6111040
Website https://www.peopleinplace.nl
E-mail info@peopleinplace.nl
Contact opnemen

De re-integratiecoaches van People in Place begeleiden werknemers optimaal met hun re-integratie. Dit doen wij op een persoonlijke en motiverende wijze, vanuit een deskundige achtergrond die aansluit op de belevingswereld, het niveau en de belastbaarheid van de betrokken re-integratiekandidaat. Professionele re-integratiehulp met kennis van de Wet Poortwachter zorgt voor minder hobbels op de weg en wederzijds begrip. 

Het gedreven team van van People in Place begeleidt werknemers bij eerste spoor trajecten, tweede spoor trajecten  en derde spoor trajecten. De re-integratiecoaches stemmen de trajecten altijd af op het individu met als doel dat de werknemer uit eigen kracht weer floreert in haar of zijn loopbaan. De coaches helpen bij uiteenlopende verzuimvraagstukken, zoals fysieke klachten, mentale klachten, maar ook bij re-integratie met specifieke achtergronden.

Re-integratiebureau People in Place in Oud-Beijerland

Bij sommige re-integratietrajecten zijn werknemer en werkgever gebaat bij maatwerk. Denk dan aan een re-integratiecoach met een bepaald specialisme. Zo begeleidt People in Place re-integratietrajecten voor mensen met niet aangeboren hersenletsel (NAH). Ook de locatie kan het verschil maken bij re-integratie. Zo hebben wij voor kandidaten die daar baat bij hebben re-integratie in de natuur.