re-integratie kiezen logo

Re-integratiebedrijven in de regio Oud-Beijerland

Vind een re-integratiebureau in Oud-Beijerland voor begeleiding van uw re-integratietraject. U kunt re-integratiebureaus vergelijken op basis van heldere bedrijfspresentaties, specialiteiten, keurmerken, beoordelingen en LinkedIn-profielen.


Logo bedrijf
Tweede Spoor  Re-integratie  Beroepskeuze  Outplacement  50-plus  Loopbaanbegeleiding  Re-integratie UWV 
Adres Laurens Jzn. Costerstraat 15 a
Postcode 3281 LH Oud-Beijerland
Telefoon 088-0333008
Website http://www.outplacementverzekering.nl
E-mail info@werkcontact.nl
Beoordeling/ Keurmerk OVAL lid
Contact opnemen
Werkgevers en werknemers bij elkaar brengen, dat is wat wij doen.

Werkcontact Re-integratie & Outplacement heeft vestigingen in Zuid-Holland, Noord-Holland, Noord- Brabant en Zeeland. In Oud-Beijerland zijn wij gevestigd aan de Laurens Jzn. Costerstraat 15 a.
 
Een hoge klant- en cliënttevredenheid is kenmerkend voor onze dienstverlening en van onze cliënten stroomt ruim 87% uit naar de gewenste baan.

Wij zijn gespecialiseerd in:
• Beroepskeuze en beroepskeuzetesten
• Om- en bijscholing
• Outplacement en re-integratie voor 40 en 50-plussers
• Verborgen vacatures (interne en/of nog niet gepubliceerde vacatures)

Oriënterend kennismakingsgesprek
Omdat wij het belangrijk vinden dat het klikt tussen de cliënt en de outplacement- of re-integratiecoach van Werkcontact, kunt u ter oriëntatie een afspraak maken voor een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek. Op basis van dit gesprek kunt u beslissen of Werkcontact het bureau is dat u het beste kan begeleiden bij uw outplacement- of re-integratietraject. Werkcontact is een UWV-erkend re-integratie- en outplacementbureau en OVAL lid.  

Logo bedrijf
Tweede Spoor Re-integratie  Eerste Spoor  Derde Spoor  UWV Re-integratie  Werkfit Maken  Naar Werk  Modulaire Re-integratiediensten  Verzuimbegeleiding  NAH 
Adres Koninginneweg 98
Postcode 3262 JD Oud-Beijerland
Werkgebied Rijnmond, Alblasser- en Hoeksche Waard, noordelijke deel van Midden- en West-Brabant
Telefoon 078-6111040
Website https://www.peopleinplace.nl
E-mail info@peopleinplace.nl
Contactpersoon Richard van de Wijngaart
Beoordeling/ Keurmerk OVAL; CEREO
Contact opnemen

People in Place begeleidt werknemers optimaal met hun re-integratie op een persoonlijke en motiverende wijze. De re-integratiecoaches doen dit vanuit een deskundige achtergrond die aansluit op de belevingswereld, het niveau en de belastbaarheid van de betrokken re-integratiekandidaat. Professionele re-integratiehulp met kennis van de Wet Poortwachter zorgt niet alleen voor minder hobbels op de weg maar ook voor wederzijds begrip. Het gedreven team van van People in Place begeleidt werknemers bij eerste spoor, tweede spoor en derde spoor trajecten. De re-integratiecoaches stemmen de trajecten altijd af op het individu. Het doel daarbij is dat de werknemer uit eigen kracht weer gaat floreren in z'n loopbaan. De coaches kunnen helpen bij uiteenlopende verzuimvraagstukken: fysieke klachten, mentale klachten, maar ook bij re-integratie met specifieke achtergronden.

Bij sommige re-integratietrajecten zijn werknemer en werkgever gebaat bij maatwerk. Voor die gevallen kunnen wij gespecialiseerde re-integratiecoaches inzetten. Zo verzorgt People in Place re-integratietrajecten voor mensen met niet aangeboren hersenletsel (NAH). Ook de locatie kan soms het verschil maken bij re-integratie. Zo hebben wij sommige kandidaten van ons baat bij re-integratie in de natuur.