re-integratie kiezen logo

Re-integratiebedrijven in de regio Oostburg

Vind een re-integratiebureau in Oostburg voor begeleiding van uw re-integratietraject. U kunt re-integratiebureaus vergelijken op basis van heldere bedrijfspresentaties, specialiteiten, keurmerken, beoordelingen en LinkedIn-profielen.


Logo bedrijf
Re-integratie Tweede Spoor  Derde Spoor  Eerste Spoor  Re-integratie UWV  Werkfit Maken  Naar Werk  Modulaire Re-integratiediensten  Jobcoaching  Burn-Out  
Adres Brouwerijstraat 40
Postcode 4501 CR Oostburg
Telefoon 06-12423879
Website https://www.lentewerk.nl
E-mail hennie@lentewerk.nl
Contactpersoon Hennie Bos
LinkedinBekijk het profiel
Contact opnemen

 Lentewerk staat voor laagdrempelige re-integratiebegeleiding

Lentewerk staat voor laagdrempeligheid, een persoonlijke benadering, maatwerk en professionele re-integratiebegeleiding. Wij zijn gedreven re-integratiecoaches met een groot empathisch vermogen, breed onderlegd en met werkervaring in diverse werkvelden. Door goed te kijken naar de kwaliteiten van de medewerker en deze voorop te stellen maakt Lentewerk het mogelijk dat medewerkers in staat zijn om zichzelf optimaal te profileren. Dat combineren we met creatief denken in oplossingen. 

Diensten van Lentewerk

  • Eerste, Tweede en Derde spoor re-integratietrajecten
  • UWV trajecten Werk Fit en Naar Werk
  • Trajecten voor mensen met WWB of ZW indicatie
  • Jobcoaching op de werkplek en tijdens scholing
  • Outplacement trajecten

Werkgebied en contact

Lentewerk heeft haar hoofdkantoor in Terneuzen met dependances in Oostburg en Vlissingen. Verder gaat het netwerk van Lentewerk ook buiten de provinciegrenzen. Benieuwd naar wat Lentewerk voor u kan betekenen? Lees dan verder over onze re-integratiediensten of zoek direct contact.