re-integratie kiezen logo

Re-integratiebedrijven in de regio Noordwijk

Vind een re-integratiebureau in Noordwijk voor begeleiding van uw re-integratietraject. U kunt re-integratiebureaus vergelijken op basis van heldere bedrijfspresentaties, specialiteiten, keurmerken, beoordelingen en LinkedIn-profielen.


Logo bedrijf
Tweede Spoor  Derde Spoor  Eerste Spoor  Arbeidsdeskundig Onderzoek  Re-integratie UWV  Werkfit Maken  Naar Werk  Outplacement 
Adres 's-Gravendijckseweg 11
Postcode 2201 CZ Noordwijk
Telefoon 071-7517676
Website https://www.goingconcern.nl
E-mail info@goingconcern.nl
Beoordeling/ Keurmerk Blik op Werk Keurmerk
Contact opnemen

Succesvolle 2e Spoor Trajecten

Going Concern is een full service re-integratie bureau die zich sinds 2005 bezig houdt  met effectieve begeleiding van medewerkers, zowel bij trajecten re-integratie tweede spoor, derde spoor als bij outplacement en loopbaanbegeleiding.

Dat doen we tot grote tevredenheid van werknemers en werkgevers. Ons geheim? Wij doen wat werkt. Intensief en individueel, met het gewenste effect. Met onze aanpak is iemand niet langer uit het arbeidsproces dan nodig, dat bespaart u een hoop kosten. Vindt uw werknemer binnen twee jaar een andere werkgever? Dat scheelt flink in loonkosten. En met de keuze voor kwalitatieve re-integratie voorkomt u een loonsanctie van het UWV. Bovendien bekijken wij de mogelijkheden van subsidie voor het re-integratietraject 2e spoor. 
 
  • Focus op werkhervatting
  • Individuele trajecten op maat
  • Ervaren, professionele consulenten
  • Effectief en kostenbesparend
  • Hoge slagingskansen
  • Aandacht en activatie
  • Helder en laagdrempelig traject
  • Duwtjes in de rug
  • Positiviteit, plezier en prestaties

Wat wij doen

Re-integratie, dat is wat we doen. We begeleiden werknemers die verplicht op zoek moeten naar een andere baan. Dat geldt zowel bij terugkeer in het arbeidsproces na een (langdurige) periode van verzuim, als bij outplacementbegeleiding. Wat maakt Going Concern uniek? We doen niet aan groepstrajecten en kiezen voor de meerwaarde van individueel maatwerk bij het bepalen wie je bent, wat je kan, wat je wil en hoe je daar kunt komen. Onze een-op-een-begeleiding blinkt uit in een persoonlijke en proactieve aanpak, met een mix van aandacht en activatie. We stimuleren zelfredzaamheid, boosten het zelfvertrouwen en vergroten de kans op succes.

Wie we zijn

We zijn professionele en ervaren re-integratiespecialisten. We maken ons hard voor iedere werknemer die we begeleiden. Simpelweg omdat we iedereen de kans op die nieuwe baan gunnen. Dus op een geslaagd traject. Het zoeken en vinden van werk is niet alleen maatwerk, maar vooral ook mensenwerk. Wij worden blij van trajecten waarin we groei en ontwikkeling zien. Meer zelfinzicht. Meer zelfvertrouwen. En meer geloof in een nieuwe koers. Dus daar sturen we op. We kijken en luisteren goed en sluiten daar naadloos op aan. We weten wat een werknemer nodig heeft om verder te komen. We focussen op het doel van het traject - het vinden van een andere baan - en daar maken we werk van!