re-integratie kiezen logo

Re-integratiebedrijven in de regio Nieuwegein

Vind een re-integratiebureau in Nieuwegein voor begeleiding van uw re-integratietraject. U kunt re-integratiebureaus vergelijken op basis van heldere bedrijfspresentaties, specialiteiten, keurmerken, beoordelingen en LinkedIn-profielen.


Logo bedrijf
Tweede Spoor Re-integratie  Outplacement  Loopbaanbegeleiding 
Adres Coltbaan 19
Postcode 3439 NG Nieuwegein
Werkgebied Landelijk
Telefoon 030-2072747
Website https://www.indooruitstroom.nl
E-mail info@indooruitstroom.nl
Beoordeling/ Keurmerk Blik op Werk Keurmerk (8,7 klanttevredenheid medewerkers), Noloc
Contact opnemen

Indooruitstroom is dé specialist in re-integratie-, outplacement-, (loopbaan)coaching- en werving & selectietrajecten. Met onze persoonlijke aanpak en maatwerktrajecten helpen we al meer dan 15 jaar met veel succes kandidaten met hun re-integratie. Indooruitstroom is aangesloten bij Blik op Werk en Noloc en onze coaches zijn werkzaam in heel Nederland.


Hoe werkt re-integratie tweede spoor? 

Je krijgt begeleiding van een 2de spoor re-integratiecoach van Indooruitstroom. Het traject duurt 6 tot 12 maanden en bestaat uit 3 fasen:

 1. Intake
 2. Begeleiding & bemiddeling
 3. Nazorg

Tijdens een intakegesprek behandelen we alle informatie van de Wet Verbetering Poortwachter en maken we een plan van aanpak. Vervolgens gaan we aan de slag met een zoek- en persoonsprofiel en, als het nodig is, doen we ook assessments. We kijken naar je skills, waar je blij van wordt en wat je graag zou willen doen. Samen kijken we hoe je dat doel kan bereiken. We zoeken naar passende vacatures en oefenen met netwerken en solliciteren. In het gehele traject heb je veel contact met ons en we zijn er om jou te helpen. Het doel is dat je met succes aan de slag kan in een nieuwe functie.

Waarom IndoorUitstroom?

 • Altijd maatwerktrajecten
 • Uitgebreide kennis van arbeidsmarkt
 • Aangesloten bij brancheorganisaties, zoals Blik op Werk
 • We staan altijd voor je klaar
 • Zeer hoge klanttevredenheid

Wat kun je van ons verwachten?

 • Altijd een coach in de regio
 • Duidelijke & transparante afspraken
 • Succesvolle uitstroom ruim boven landelijk gemiddelde


Logo bedrijf
Tweede Spoor  Re-integratie  Outplacement  Loopbaanbegeleiding  50-plus  Re-integratie UWV 
Adres Nevelgaarde 40
Postcode 4336 ZZ Nieuwegein
Telefoon 088-0333008
Website https://www.outplacementverzekering.nl
E-mail info@werkcontact.nl
Beoordeling/ Keurmerk Lid van OVAL
Contact opnemen
Werkgevers en werknemers bij elkaar brengen, dat is wat wij doen.

Werkcontact Re-integratie & Outplacement heeft vestigingen in Zuid-Holland, Noord-Holland, Noord- Brabant en Zeeland. In Goes zijn wij gevestigd aan de Veerweg 8 (Wolphaartsdijk).
 
Een hoge klant- en cliënttevredenheid is kenmerkend voor onze dienstverlening en van onze cliënten stroomt ruim 87% uit naar de gewenste baan.

Wij zijn gespecialiseerd in:
 • Outplacement
 • Spoor 2 re-integratie
 • Beroepskeuze en beroepskeuzetesten
 • Om- en bijscholing
 • Outplacement en re-integratie voor 40 en 50-plussers
 • Verborgen vacatures (interne en/of nog niet gepubliceerde vacatures)
Oriënterend kennismakingsgesprek
Omdat wij het belangrijk vinden dat het klikt tussen de cliënt en de outplacement- of re-integratiecoach van Werkcontact, kunt u ter oriëntatie een afspraak maken voor een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek. Op basis van dit gesprek kunt u beslissen of Werkcontact het bureau is dat u het beste kan begeleiden bij uw outplacement- of re-integratietraject. Werkcontact is een UWV-erkend re-integratie- en outplacementbureau en OVAL lid.  

Logo bedrijf
Re-integratie Tweede Spoor  Wet Poortwachter  Re-integratie UWV  Werkfit Maken  Naar Werk  Jobcoaching  Doorstroomtrajecten  Social Return  IPS  Forensische Trajecten  Outplacement 
Adres Nijverheidsweg 9E
Postcode 3433 NP Nieuwegein
Werkgebied Utrecht, Nieuwegein, Zeist, Den Dolder
Telefoon 030-2926515
Website https://wij30.nl/
E-mail ankie.schoenmakers@wij30.nl
Beoordeling/ Keurmerk CRKBO, DEKRA seal
Contact opnemen

WIJ 3.0 is een all-round re-integratieorganisatie: we hebben alles in huis om mensen te activeren en te re-integreren. We zijn aanbieder van diverse re-integratietrajecten, leerwerkplekken en andere vormen van werken & leren. Het voordeel voor de klant is individueel maatwerk in alle opzichten

re-integratiecoach WIJ 3.0

WIJ 3.0 is er voor een breed publiek. Voor mensen met en zonder een baan. We zijn gespecialiseerd in de begeleiding van mensen met een arbeidsbeperking. Doordat we al jarenlang in stad en regio Utrecht actief zijn hebben we een breed en betrokken netwerk van werkgevers gevormd. Dit biedt goede mogelijkheden op werk, werkstages of leerwerkplekken.
 
Re-integratiemogelijkheden van WIJ 3.0
 
 • Voor klanten van het UWV bieden wij Werkfit en Naar Werk-trajecten met een persoonlijke begeleider.
 • Voor gemeenten en UWV bieden wij jobcoaching aan medewerkers die net zijn begonnen op een baan.
 • Werknemers die in aanmerking komen voor 2e Spoor- of outplacementtrajecten vinden bij WIJ 3.0 volledige begeleiding. De inzet van ons werkgeversnetwerk is hierbij van grote waarde.
 • Voor mensen die met justitie in aanraking zijn geweest zijn er forensische trajecten om weer aan de gang te komen in de samenleving.
 • Vanuit een zorgbehandelingsituatie begeleiden we met IPS mensen direct naar werk en bieden daar intensieve jobcoaching.
 • Voor de gemeente Utrecht zijn er meerdere mogelijkheden voor mensen met een bijstandsuitkering om richting arbeidsmarkt te worden begeleid.  
Meer informatie en contact met WIJ 3.0

Informatie over alle trajectmogelijkheden vindt u op WIJ 3.0 of kunt u aanvragen via info@wij30.nl of 030-2926515. Direct contact zoeken kan ook via het formulier op deze pagina.