re-integratie kiezen logo

Re-integratiebedrijven in de regio Nieuwegein

Vind een re-integratiebureau in Nieuwegein voor begeleiding van uw re-integratietraject. U kunt re-integratiebureaus vergelijken op basis van heldere bedrijfspresentaties, specialiteiten, keurmerken, beoordelingen en LinkedIn-profielen.


Logo bedrijf
Hoger Opgeleiden   30-plus   Outplacement   Loopbaanbegeleiding   Sollicitatiebegeleiding  
Telefoon 030-6386666
Website http://www.bureaudijkhuis.nl
E-mail info@bureaudijkhuis.nl
Contactpersoon Bas Dijkhuis
LinkedinBekijk het profiel
Beoordeling/ Keurmerk NOLOC erkend loopbaanprofessional
Contact opnemen

Bureau Dijkhuis

Wilt u ook werken met plezier?

Laat u dan ondersteunen door Bureau Dijkhuis. Bureau Dijkhuis laat u weer met plezier aan het werk gaan. Wij bieden loopbaanbegeleiding voor hoger opgeleide 30-plussers en zijn gespecialiseerd in IRO-trajecten en outplacementtrajecten.

 

Als hoger opgeleide moet u bij sollicitaties concurreren met een groot aantal andere kandidaten. Vaak solliciteren op een functie wel meer dan honderd gegadigden. De werkgever heeft het voor het kiezen. En steeds weer krijgt u na een brief of een gesprek te horen dat de keuze helaas toch niet op u is gevallen.

 

Herkent u dit? Dan kan de aanpak van Bureau Dijkhuis u helpen. Wij bieden intensieve individuele begeleiding op maat en gaan veel verder dan een testje en een sollicitatietraining. Wij staan met u stil bij wie u bent, wat u het liefste wilt, wat u het beste kunt en kijken met u hoe u dat kunt vertalen in een concreet en aantrekkelijk aanbod voor werkgevers. Vervolgens helpen wij u u op een inventieve en creatieve manier te presenteren op de arbeidsmarkt en ondersteunen u totdat u de baan gevonden heeft die bij u past.

 

Onze kracht is dat wij u leren hoe u vanuit uw kracht de baan vindt die bij u past. Onze missie is u met plezier aan het werk te laten gaan.

Wilt u meer weten of wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvend en kosteloos gesprek, neem dan contact met ons op: 030-6386666 of info@bureaudijkhuis.nl. Wij zijn gevestigd in Houten, bij Utrecht.

Bas Dijkhuis van Bureau Dijkhuis 


Logo bedrijf
Tweede Spoor   Re-integratie   Outplacement   Beroepskeuze   Loopbaanbegeleiding   50-plus  
Adres Nevelgaarde 40
Postcode 4336 ZZ Nieuwegein
Telefoon 088-0333008
Website http://www.outplacementverzekering.nl
E-mail info@werkcontact.nl
Beoordeling/ Keurmerk Lid van OVAL
Contact opnemen

Werkcontact

Werkgevers en werknemers bij elkaar brengen, dat is wat wij doen.

Werkcontact Re-integratie & Outplacement heeft vestigingen in Zuid-Holland, Noord-Holland, Noord- Brabant en Zeeland. In Goes zijn wij gevestigd aan de Veerweg 8 (Wolphaartsdijk).
 
Een hoge klant- en cliënttevredenheid is kenmerkend voor onze dienstverlening en van onze cliënten stroomt ruim 87% uit naar de gewenste baan.

Wij zijn gespecialiseerd in:
• Beroepskeuze en beroepskeuzetesten
• Om- en bijscholing
• Outplacement en re-integratie voor 40 en 50-plussers
• Verborgen vacatures (interne en/of nog niet gepubliceerde vacatures)

Oriënterend kennismakingsgesprek
Omdat wij het belangrijk vinden dat het klikt tussen de cliënt en de outplacement- of re-integratiecoach van Werkcontact, kunt u ter oriëntatie een afspraak maken voor een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek. Op basis van dit gesprek kunt u beslissen of Werkcontact het bureau is dat u het beste kan begeleiden bij uw outplacement- of re-integratietraject. Werkcontact is een UWV-erkend re-integratie- en outplacementbureau en OVAL lid.