re-integratie kiezen logo

Re-integratiebedrijven in de regio Lochem

Vind een re-integratiebureau in Lochem voor begeleiding van uw re-integratietraject. U kunt re-integratiebureaus vergelijken op basis van heldere bedrijfspresentaties, specialiteiten, keurmerken, beoordelingen en LinkedIn-profielen.


Logo bedrijf
NAH  Re-integratie Eerste Spoor  Re-integratie Tweede Spoor  Jobcoaching  PICS/Covid 
Adres Postbus 23
Postcode 7240 AA Lochem
Werkgebied Landelijk
Telefoon 0573-442646
Website https://www.nahwerktraject.nl
E-mail werk@nah.nl
Beoordeling/ Keurmerk DNV GL gecertificeerde organisatie
Contact opnemen

Professionals in NAH: uw coach in weer prettig aan het werk! Gespecialiseerde begeleiding bij terugkeer naar eigen werk na een Niet Aangeboren Hersenletsel

De coaches van Professionals in NAH bieden maatwerk bij terugkeer naar eigen werk of werkomgeving (spoor 1) na een Niet Aangeboren Hersenletsel. Wij richten ons op herkenning en erkenning van het letsel in combinatie met voorlichting over het letsel vanuit ons specialisme. Uiteraard afgestemd op uw situatie en gericht op optimalisering van het functioneren binnen de eigen werkomgeving. Samen zorgen we ervoor dat we weer dichter naar het doel komen: weer prettig aan het werk!

Wat bieden we?

Wij richten ons op terugkeer naar eigen werk of werkomgeving, spoor 1, omdat we ons bezig willen houden met de inhoud en begeleiding van het letsel zodat iemand hierin weer zelf regie kan ervaren en handvatten heeft in hoe om te gaan met het letsel. Onze begeleiding kan naast een eventueel verplicht spoor 2 lopen omdat wij ons op de inhoud en omgaan met het Niet Aangeboren Hersenletsel richten.


Tevens bieden wij ondersteuning bij long-covid in de herkenning en erkenning van met name energetische problematiek. Bekende verschijnselen zijn prikkelgevoeligheid. verminderde aandacht en concentratie. Ook hierin bieden we coaching in hoe om te gaan met long-covid gerelateerde klachten en hoe hierbij te re- integreren.

Hoe doen we dat?

Wij zijn in de werkomgeving aanwezig en coachen "on the job" door praktische handvatten en passende ondersteuning te bieden in hoe om te gaan met de veranderde situatie. Samen kijken naar de aanwezige mogelijkheden en met behulp van een traject plan deze in beeld brengen. Inzicht in de belastbaarheid, praktische adviezen in hoe de energie te bewaren en concrete tips in het werken na hersenletsel of bij long-covid. Uiteraard werken wij samen met de arboarts of andere verwijzers.

Onze gespecialiseerde coaches hebben veel praktijkervaring en kennis die up to date wordt gehouden door continue scholing.

Het NAH Werktraject biedt:

  • Herkenning in de gevolgen van hersenletsel/ long-covid
  • Heldere voorlichting in hoe om te gaan met hersenletsel/ long-covid
  • Coaching "on the job" en direct toepasbare adviezen en praktische oplossingen
  • Wij werken landelijk en kennen geen wachtlijsten