re-integratie kiezen logo

Re-integratiebedrijven in de regio Leiden

Vind een re-integratiebureau in Leiden voor begeleiding van uw re-integratietraject. U kunt re-integratiebureaus vergelijken op basis van heldere bedrijfspresentaties, specialiteiten, keurmerken, beoordelingen en LinkedIn-profielen.


Logo bedrijf
Tweede Spoor  Re-integratie  Beroepskeuze  Outplacement  50-plus  Loopbaanbegeleiding  Re-integratie UWV 
Adres Kanaalpark 140
Postcode 2321 JV Leiden
Telefoon 088-0333008
Website https://www.outplacementverzekering.nl
E-mail info@werkcontact.nl
Beoordeling/ Keurmerk Lid van OVAL
Contact opnemen
Werkgevers en werknemers bij elkaar brengen, dat is wat wij doen.

Werkcontact Re-integratie & Outplacement heeft vestigingen in Zuid-Holland, Noord-Holland, Noord- Brabant en Zeeland. In Leiden zijn wij gevestigd aan Kanaalpark 140.
 
Een hoge klant- en cliënttevredenheid is kenmerkend voor onze dienstverlening en van onze cliënten stroomt ruim 87% uit naar de gewenste baan.

Wij zijn gespecialiseerd in:
• Beroepskeuze en beroepskeuzetesten
• Om- en bijscholing
• Outplacement en re-integratie voor 40 en 50-plussers
• Verborgen vacatures (interne en/of nog niet gepubliceerde vacatures)

Oriënterend kennismakingsgesprek
Omdat wij het belangrijk vinden dat het klikt tussen de cliënt en de outplacement- of re-integratiecoach van Werkcontact, kunt u ter oriëntatie een afspraak maken voor een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek. Op basis van dit gesprek kunt u beslissen of Werkcontact het bureau is dat u het beste kan begeleiden bij uw outplacement- of re-integratietraject. Werkcontact is een UWV-erkend re-integratie- en outplacementbureau en OVAL lid.  

Logo bedrijf
Re-integratie Tweede Spoor  Re-integratie Derde Spoor  Re-integratie Eerste Spoor  Re-integratie Verzekeraar  Re-integratie voor Arbodiensten  Outplacement  
Adres Grachtweg 2
Postcode 2161 HN Lisse
Telefoon 0252-417928
Website https://www.work2work.net
E-mail info@work2work.nl
Beoordeling/ Keurmerk Klanttevredenheid 8,4
Contact opnemen
Work2Work is onder andere gespecialiseerd in personele diensten zoals; Spoor 2 en 3 re-integratie, Outplacement-, en Mobiliteitstrajecten. Met deze re-integratiediensten helpen wij werkgevers kosten te besparen, verdienvermogen te realiseren voor werknemers en UWV loonsancties te voorkomen. Dit met als doel de schadelast te beperken indien een werknemer langdurig arbeidsongeschikt is geworden. Voorts zorgen wij ervoor dat we werknemer met de juiste begeleiding weer spoedig aan een (nieuwe) passende externe baan wordt geholpen. 
 
Work2Work heeft een landelijke dekking met lokale expertise. Dit in combinatie met een zakelijk netwerk wat de kansen op succes vergroot. Work2Work gaat uit van een zakelijke dienstverlening vanuit de menselijke maat. We kijken zowel naar de werknemer als de werkgever waar het om gaat en houden tevens het eindresultaat goed in beeld. Dit met als doel een gemeenschappelijke win-win eindsituatie te realiseren voor alle betrokken partijen.
 
Wat kunt u verwachten van Work2Work

Een effectieve doorlooptijd vanaf aanmelding tot start van het re-integratieplan van vier weken in combinatie met het opleveren van het ondertekende re-integratieplan. 

Duidelijke rapportages, korte communicatie lijnen, heldere afspraken in combinatie met een prettige prijs kwaliteit verhouding. 

Het inhoudelijk meedenken door onze arbeidsdeskundigen en re-integratie coaches op strategisch dossier niveau inzake de complexe wet Poortwachter en UWV eisen. 

Ons plaatsingspercentage is goed bij zowel Spoor 2 en 3, Outplacement en Mobiliteit trajecten. 

Ons meest recente klant tevredenheid onderzoek heeft als eindcijfer een 8,4.