re-integratie kiezen logo

Re-integratiebedrijven in de regio Leiden

Vind een re-integratiebureau in Leiden voor begeleiding van uw re-integratietraject. U kunt re-integratiebureaus vergelijken op basis van heldere bedrijfspresentaties, specialiteiten, keurmerken, beoordelingen en LinkedIn-profielen.


Logo bedrijf
Werkplekonderzoek  
Adres Lange Voort 14
Postcode 2341 KA Oegstgeest
Telefoon 071-5145867
Website http://www.workingwell.nl
E-mail info@workingwell.nl
Contactpersoon Maurice Duivenvoorde
LinkedinBekijk het profiel
Contact opnemen

Working Well

Working Well: gezond en prettig werken

Welke repeterende bewegingen worden er gemaakt? Wat is het effect van uw spierspanning? Hoe kunt u verstandig tillen, gegeven de omstandigheden en bedrijfsmiddelen? Vergeet u in alle drukte niet om even de benen te strekken, zodat u beter geconcentreerd verder kunt? Wat is een optimale stand van uw stoel op uw werkplek? Hoe kunt u klachten helpen voorkomen in de dagelijkse praktijk? Allemaal vragen waarmee Working Well graag voor u aan de slag gaat. Op een praktische, direct toe te passen manier. Omdat zélf voelen, zien en ervaren altijd leidt tot een duurzamer resultaat. 

Een goede bureaustoel neerzetten alleen is vaak niet voldoende. De instelling, begeleiding bij gebruik en het bewust worden van een juist gebruik of gunstige houding is minstens zo belangrijk en zorgt voor blijvende gunstige werkhouding. Daarbij is een ergonomisch werkplekonderzoek, met training en aanbevelingen, een goede maatwerkoplossing. Op al deze gebieden heeft Working Well ruime praktijkervaring en vakkennis. Working Well komt graag bij u langs op de werkplek om mee te denken over blijvend effect.
 
Meer weten? Working Well helpt u graag verder!

Logo bedrijf
Tweede Spoor Re-integratie   
Adres Schipholweg 103/105
Postcode 2316 XC Leiden
Telefoon 088–865150
Website http://2aline.nl
E-mail info@2aline.nl
LinkedinBekijk het profiel
Beoordeling/ Keurmerk Blik op Werk Keurmerk
Contact opnemen

2Aline Carrière Management

Een nieuwe baan die past bij je mogelijkheden
 
Het 2e spoor re-integratie traject van 2Aline Carriere Management gaat uit van de mogelijkheden. Door middel van online assessment, testen en competentie gerichte interviews wordt de nieuwe passende functie in kaart gebracht. Dit geeft je een goed beeld van je toekomstige carrière perspectief. Samen met één van onze ervaren coaches vertalen wij de mogelijkheden in concrete banen.
 
Als je in de situatie komt dat je een 2e spoor re-integratie traject moet gaan volgen is er vaak sprake van structurele beperking voor het uitvoeren van de eigen functie. Ook is er geen passende functie meer aanwezig binnen je huidige werkgever. Dit is een vervelende situatie die gepaard gaat met een hoop vragen en onzekerheden. Niet alleen het ‘ziek zijn ‘ zorgt vaak voor de nodige kopzorgen, maar ook de baanzekerheid, behoud van salaris en het vinden van een nieuwe passende functie. 


Indien je meer informatie wilt of op zoek bent naar advies over het 2e spoor re-integratie traject, neem dan gerust contact met ons op. Wij nemen de tijd voor u tijdens een geheel vrijblijvend intakegesprek.   


Logo bedrijf
Re-integratie Tweede Spoor   Re-integratie UWV   Werkfit Maken   Naar Werk   Outplacement   Loopbaanbegeleiding  
Adres Schipholweg 103
Postcode 2316 XC Leiden
Telefoon 088-0223888
Website https://www.amplooi.nl/vestigingen/leiden/
E-mail info@amplooi.nl
Contactpersoon Siemie Adelij-Nazir
LinkedinBekijk het profiel
Beoordeling/ Keurmerk Blik op Werk Keurmerk
Contact opnemen

Amplooi

De kortste weg naar duurzaam werk in Leiden


Amplooi is een landelijke specialist in arbeidsmobiliteit. Met ruim 35 enthousiaste mobiliteitsexperts en arbeidsmakelaars helpen wij werknemers op het gebied van re-integratie, outplacement en loopbaancoaching. Dit doen we zowel voor werknemers met een loopbaanvraagstuk alsvoor werknemers die langdurig verzuimen of onverhoopt boventallig zijn geworden.

Amplooi gaat uit van een balans tussen maatschappelijk bewustzijn en zakelijke effectiviteit. We kijken daarom niet alleen naar de menselijke kant van het verhaal, maar houden ook het eindresultaat scherp voor ogen. Naar onze klanten zijn we transparant over de voortgang en de resultaten. Via een goed beveiligde online portal kunnen dossiers te allen tijde worden bekeken.

Ons plaatsingspercentage is bovengemiddeld hoog (48% bij re-integratie en 68% bij outplacement). Daarnaast helpt Amplooi ook loonsancties van het UWV in 2e spoortrajecten te voorkómen door deskundige en hoogwaardige rapportages. Ook bij loopbaancoaching staat de mens centraal en zorgen we altijd voor individueel maatwerk en persoonlijke begeleiding door een coach uit de regio. Mede hierdoor wordt onze kwaliteit met 3 sterren beoordeeld bij het Blik Op Werk-keurmerk.
 
 
 

 


Logo bedrijf
Tweede Spoor   Re-integratie   Beroepskeuze   Outplacement   50-plus   Loopbaanbegeleiding  
Adres Kanaalpark 140
Postcode 2321 JV Leiden
Telefoon 088-0333008
Website http://www.outplacementverzekering.nl
E-mail info@werkcontact.nl
Beoordeling/ Keurmerk Lid van OVAL
Contact opnemen

Werkcontact

Werkgevers en werknemers bij elkaar brengen, dat is wat wij doen.

Werkcontact Re-integratie & Outplacement heeft vestigingen in Zuid-Holland, Noord-Holland, Noord- Brabant en Zeeland. In Leiden zijn wij gevestigd aan Kanaalpark 140.
 
Een hoge klant- en cliënttevredenheid is kenmerkend voor onze dienstverlening en van onze cliënten stroomt ruim 87% uit naar de gewenste baan.

Wij zijn gespecialiseerd in:
• Beroepskeuze en beroepskeuzetesten
• Om- en bijscholing
• Outplacement en re-integratie voor 40 en 50-plussers
• Verborgen vacatures (interne en/of nog niet gepubliceerde vacatures)

Oriënterend kennismakingsgesprek
Omdat wij het belangrijk vinden dat het klikt tussen de cliënt en de outplacement- of re-integratiecoach van Werkcontact, kunt u ter oriëntatie een afspraak maken voor een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek. Op basis van dit gesprek kunt u beslissen of Werkcontact het bureau is dat u het beste kan begeleiden bij uw outplacement- of re-integratietraject. Werkcontact is een UWV-erkend re-integratie- en outplacementbureau en OVAL lid.