re-integratie kiezen logo

Arbeidsdeskundig Onderzoek specialisten in de regio Leeuwarden

De Wet Verbetering Poortwachter vereist het onderzoeken van de re-integratiemogelijkheden van de zieke werknemer binnen de eigen organisatie. De arbeidsdeskundigen op deze pagina kunnen onderzoeken of uw medewerker in staat is om terug te keren in de eigen functie of in een andere passende baan binnen uw organisatie.


Logo bedrijf
Eerste Spoor  Tweede Spoor  Derde Spoor  Jobcoaching  NAH  Autisme  Burn-Out  Re-integratie bij Kanker  Cardiale Problemen  Mentale Klachten  Arbeidsdeskundig Onderzoek  Haalbaarheidsonderzoek 2e Spoor  PICS/COVID-19 
Adres Legedyk 4
Postcode 8935 DG Leeuwarden
Telefoon 026-3397522
Website https://www.effectyf.nl
E-mail info@effectyf.nl
Beoordeling/ Keurmerk Blik op Werk Keurmerk, Noloc, OVAL
Contact opnemen

Re-integratiebureau Effectyf

Effectyf: succesvol re-integreren op maat

Effectyf verzorgt re-integratie- en coachingstrajecten op maat. Ieder persoon is anders en elke situatie vraagt om een unieke aanpak. Wij kiezen voor maatwerk. Persoonlijk, betrokken en klantgericht. Zo halen wij het beste uit mensen, in uw en hun eigen belang. Wij maken het verschil dankzij onze mensen en onze werkwijze.
 
Effectyf levert maatwerk voor:
1. Re-integreren in eigen of aangepast werk (1e spoor)
2. Uitstroom naar een andere organisatie (2e spoor)
3. Re-integratie ná de WIA-keuring, bijvoorbeeld in het kader van Eigen Risico Dragerschap WGA (3e spoor)
 
Onze specialismen
Onze ervaren coaches hebben zich gespecialiseerd in de begeleiding van mensen met:
• Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH)
• Autisme Spectrum Stoornis (ASS)
• Kanker, of hersteld daarvan
• Burn-out
• Mentale klachten
• Cardiale problemen
• Post Intensive Care Syndroom (PICS)
 

 

De coach heeft uitgebreide kennis van deze ziektebeelden en de beperkingen die dit met zich mee kan brengen. Is tijdens het traject aanvullende, specialistische ondersteuning noodzakelijk, dan schakelen wij direct met diverse partners (o.a. revalidatieartsen, psychologen).
 
Onze mensen
Onze coaches zijn vakmensen. Betrokken specialisten met up-to-date kennis en brede ervaring. In staat snel het juiste traject op te starten. Doelgericht werken aan een succesvolle re-integratie. Wij laten niet los voordat u uw doel bereikt.
 
Onze werkwijze
In onze werkwijze draait het om een persoonlijke benadering en ‘coaching on the job’. De coach stelt een maatwerktraject op met de werknemer én werkgever. Wij adviseren over de mogelijkheden en inventariseren de behoeften en wensen van de betrokken partijen. Dit vertalen wij in een maatwerk ‘plan van aanpak’. Zo is direct duidelijk welke stappen wij nemen en hoe wij kunnen bijdragen aan een Poortwachter-proof resultaat. De coach begeleidt en observeert de werknemer op de werkplek. Dankzij ‘coaching on the job’ behalen wij sneller resultaat en realiseren wij duurzame re-integratie.
 
Landelijke organisatie
Effectyf is een landelijk opererende organisatie, tevens onderdeel van de Jobstap Groep, met vestigingen en werklocaties door heel Nederland. Meer weten over Effectyf? Lees dan ook het informatieve interview met coach Han Dijkslag
          

Logo bedrijf
Re-integratie Tweede Spoor  Eerste Spoor  Arbeidsdeskundig Onderzoek  Verzuimbegeleiding  Arbodienstverlening  Wet Poortwachter  PRI 
Telefoon 06-31589366
Website https://www.essentiereintegratie.nl
E-mail info@essentiereintegratie.nl
Contactpersoon Anina Mulder
LinkedinBekijk het profiel
Beoordeling/ Keurmerk Gedragscode RNCV
Contact opnemen
Essentie re-integratie is een landelijk opererend kleinschalig re-integratiebureau uit Friesland met veel aandacht voor persoonlijk maatwerk en bemiddelingskracht. Essentie re-integratie richt zich op dienstverlening voor organisaties en individuen op het gebied van re-integratie, arbeidsdeskundig advies, verzuim, duurzame inzetbaarheid en coaching.

Re-integratiecoach Essentie Re-integratie

Re-integratie 2e Spoor

Essentie Re-integratie is sterk in het juiste voortraject: kandidaten helemaal klaarstomen en daarna duurzaam te bemiddelen naar potentiële werkgevers. Wij ondersteunen uw medewerker naar het zoeken van vacatures buiten uw organisatie. Essentatie Re-integratie werkt met een re-integratieprogramma dat inspireert, doeltreffend en altijd resultaatgericht is. Door rekening te houden met ervaring, opleiding, leeftijd en persoonlijke omstandigheden kunnen we veel maatwerk bieden. Wij zijn bijzonder trots op ons plaatsingspercentage van 50% voor onze 2e spoortrajecten.

Werkgebied Essentie Re-integratie

Wij zijn ervaren re-integratiespecialisten die kijk hebben op mensen gecombineerd met een gedegen kennis van re-integratie wet- en regelgeving en de nodige creativiteit. De re-integratie werkzaamheden van Essentie Re-integratie concentreren zich in het gebied tussen Leeuwarden, Lemmer, Bussum, Breda, Tilburg, Lelystad en Zwolle. We zijn goed op de hoogte van de mogelijkheden op deze regionale arbeidsmarkt en van uw regionale sociale kaart. Daarmee kunnen we u een realistisch beeld geven hoe snel we uw re-integratiekandidaat kunnen helpen met het vinden van een baan.