re-integratie kiezen logo

Outplacement specialisten in de regio Leerdam

Vind een Outplacement specialist in Leerdam. Alles wat u nodig heeft om een re-integratiebureau met het specialisme Outplacement te kiezen: bedrijfspresentaties, specialiteiten, keurmerken, beoordelingen en LinkedIn-profielen.


Logo bedrijf
Re-integratie Tweede Spoor   Re-integratie Eerste Spoor   Re-integratie UWV   Werkfit Maken   Naar Werk   Outplacement   Stresscoaching   Burnout   Loopbaanbegeleiding  
Adres Dorpsstraat 30
Postcode 4145 KC Leerdam
Telefoon 0800-020106
Website http://www.careerandkids.nl
E-mail info@careerandkids.nl
Contactpersoon Annemie Schuitemaker
LinkedinBekijk het profiel
Beoordeling/ Keurmerk Blik op Werk Keurmerk, lid van OVAL
Contact opnemen

Career & Kids

Career & Kids begeleidt bij het vinden van een echte passende passende baan binnen dan wel buiten de organisatie en we zorgen ervoor dat die aansluit op jou, je loopbaanwensen en privésituatie. Onderdeel van onze re-integratietrajecten zijn speciale stress- en burnoutbegeleiding, al dan niet gekoppeld aan e-coaching, ofwel blended training. Ook helpen we je met de enorme regelgeving waar je tegen aan kunt lopen. Kortom we helpen je echt om weer aan de slag te komen na je ziekte!Career & Kids is opgericht in 2003 door Annemie Schuitemaker, afgestudeerd als Master of Human Development in Organisations. Het bedrijf is uitgegroeid tot de specialist op het gebied van Work Life Balance/Work Life Choices met experts door heel Nederland. We werken in een uiterst moderne vorm van samenwerken en zijn aangesloten bij netwerk- en brancheorganisaties  =als Blik op Werk (sinds 2007) en OVAL. Career & Kids gelooft dat ieder mens zou moeten genieten van zijn werk & zijn leven. One Life, just Live it!