re-integratie kiezen logo

Outplacement specialisten in de regio Hoogeveen

Vind een Outplacement specialist in Hoogeveen. Alles wat u nodig heeft om een re-integratiebureau met het specialisme Outplacement te kiezen: bedrijfspresentaties, specialiteiten, keurmerken, beoordelingen en LinkedIn-profielen.


Logo bedrijf
Re-integratie   Tweede Spoor   Wet Poortwachter   Outplacement   Loopbaanbegeleiding  
Website http://ballastpersoneelsdiensten.nl
E-mail info@ballastpersoneelsdiensten.nl
Contactpersoon Jan Ballast
LinkedinBekijk het profiel
Beoordeling/ Keurmerk Klanttevredenheid: 8
Contact opnemen

Ballast Personeelsdiensten

Specialist in tweede spoor re-integratietrajecten

re-integratiecoach Jan Ballas


Over Ballast Personeelsdiensten
Ballast Personeelsdiensten is specialist in Tweede Spoor Re-integratietrajecten en de Wet Verbetering Poortwachter. Het uitvoeren van re-integratietrajecten wordt gedaan in opdracht van werkgevers, werknemers, verzuim- en letstelverzekeraars en arbodiensten. Met het cijfer 8 voor klanttevredenheid hebben de transitieprojecten van Ballast Personeelsdiensten aangetoond succesvol te zijn. Daarnaast heeft vrijwel elke kandidaat het re-integratietraject de afgelopen vijf jaar succesvol doorlopen. Dat betekent dat Ballast Personeelsdiensten behoort tot de succesvolste organisaties in de regio. Naast het zorgen voor een nieuwe werkomgeving ondersteunt Ballast Personeelsdiensten met goede voortgangsrapportages. Een transitieproject heeft doorgaans een duur van zes, negen of twaalf maanden.

Over Jan Ballast
Als re-integratiespecialist is Jan Ballast al 25 jaar actief in personeelsbemiddeling. Sinds 2006 voert Jan met zijn bedrijf Ballast Personeelsdiensten re-integratietrajecten uit. Deze trajecten hebben in het algemeen tot doel om mensen te begeleiden naar nieuw werk. De aanpak van Jan Ballast is resultaat en absoluut mensgericht. Altijd inspelen op de behoeftes van de individuele kandidaat, altijd maatwerk. Betrokkenheid, bekwaamheid en betrouwbaarheid zijn drie kernbegrippen die Jan op het lijf zijn geschreven. 

 

 


Logo bedrijf
Tweede Spoor   Re-integratie UWV   Werkfit Maken Naar Werk   Outplacement   50-plus   Arbeidsdeskundig Onderzoek  
Adres Donau 5 - 21
Postcode 7908 HA Hoogeveen
Website https://www.staatvandienst.nl
E-mail info@staatvandienst.nl
Contact opnemen

Staatvandienst

Wat is jouw Staatvandienst 

Staatvandienst werkt exclusief voor werkzoekenden in de regio, spreken de taal van de regio en kennen de regionale arbeidsmarkt. Wij helpen jou bij re-integratie, outplacement en loopbaanadvies.

Werk voor iedereen
Iedereen wil werken, het liefst op een leuke werkplek. Niemand kiest voor een uitkering. Staatvandienst helpt je bij het vinden van werk. Of je nu jong of oud bent, allochtoon of autochtoon, kort of lang werkloos, wel of geen lichamelijke beperkingen of psychische klachten hebt, er zijn mogelijkheden voor iedereen.

Staatvandienst, regionaal de sterkste
Staatvandienst vindt het belangrijk om regionaal te werken. Wij wonen in de regio, spreken de taal van de regio en kennen de regionale arbeidsmarkt. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van coaching, re-integratie en outplacement en beschikken over een uitgebreid en stevig netwerk. Ons plaatsingsresultaat is bovengemiddeld, onze klanttevredenheid is hoog. Staatvandienst werkt in opdracht van UWV WERKbedrijf, gemeenten, werkgevers en inkomensverzekeraars. Samen maken wij er werk van

Onze Visie
Staatvandienst staat voor een persoonlijke, daadkrachtige en resultaatgerichte aanpak. Wij gaan voor jou en de opdrachtgever actief en gericht aan de slag, met maar één doel: nieuw, passend en duurzaam werk vinden. Hoe? Met hart voor en oprechte interesse in de mens!

Onze Missie
Staatvandienst begeleidt je bij het ontwikkelen van je kwaliteiten en bij het benutten van je mogelijkheden. Wij adviseren en ondersteunen organisaties in vraagstukken op het gebied van re-integratie en outplacement. Wij creëren nieuwe mogelijkheden voor werk. Onze uitgebreide en langjarige ervaring stelt ons in staat om voor zeer uiteenlopende doelgroepen de rol van wegwijzer, coach en bemiddelaar te vervullen.        

Persoonlijk traject
Ben je doorverwezen via UWV WERKbedrijf, gemeente of werkgever of ben je je zelf aan het oriënteren op een re-integratietraject? Staatvandienst is je behulpzaam bij het vinden van een nieuwe baan. Wij bieden je een maatwerktraject dat afgestemd is op jouw wensen, capaciteiten, belastbaarheid en inzicht in de arbeidsmarkt. Bij Staatvandienst volg je een persoonlijk traject naar passend duurzaam werk. Wie dat wil, kan onderdelen van het traject volgen in een kleine groep. Je wordt begeleid door een vaste consultant met kennis van zaken. De gesprekken met je consultant vinden plaats op locaties van Staatvandienst in de regio. Staatvandienst heeft toegang tot een ruim aanbod aan vacatures. Samen maken wij er werk van!