re-integratie kiezen logo

Outplacement specialisten in de regio Hilversum

Vind een Outplacement specialist in Hilversum. Alles wat u nodig heeft om een re-integratiebureau met het specialisme Outplacement te kiezen: bedrijfspresentaties, specialiteiten, keurmerken, beoordelingen en LinkedIn-profielen.


Logo bedrijf
Re-integratie Tweede Spoor   Arbeidsdeskundig Onderzoek   Loopbaanbegeleiding   Outplacement  
Adres Marathon 2
Postcode 1213 PH Hilversum
Telefoon 035-6950252
Website http://www.sbspriority.com
E-mail info@sbspriority.com
Beoordeling/ Keurmerk Blik op Werk Keurmerk: Cliƫnten: 8,3
landelijk gemiddelde: 7,7; Opdrachtgevers: 8,4
landelijk gemiddelde: 7,6
Contact opnemen

Step by Step Priority

Step by Step Priority is het adviesbureau op gebied van re-integratie en loopbaanadvies


Step by Step Priority opereert sinds 2005 landelijk met een relatief klein team van register arbeidsdeskundigen, re-integratiedeskundigen, loopbaanbegeleiders, verzuimadviseurs en last but not least… de bedrijfsarts. Ieder een eigen specialisme, maar samen een gebundelde kracht!

Persoonlijk contact met mensen, beter gezegd “passie voor mensen” is het statement van Step by Step Priority. Wij willen mensen weer perspectief geven, of ze nu wel of geen werk hebben, of klaar zijn voor een carrièreswitch. Onze persoonlijke benadering maakt dat mensen zich nooit een nummer voelen. Stap voor stap willen wij mensen helpen prioriteiten te stellen in hun leven. Met re-integratie en loopbaanadvies proberen wij mensen zelfredzaam te maken en duurzaam te plaatsen op de arbeidsmarkt.

Wij leveren een bijdrage aan het weer deelnemen of laten deelnemen van werknemers aan het maatschappelijke leven, met name de terugkeer van zieke of ontslagen werknemers in het arbeidsproces. Vanuit onze jarenlange ervaring en door onze persoonlijke aanpak zetten wij ons in voor een optimaal resultaat; de juiste persoon op de juiste plaats!

Onze diensten:
• Re-integratie
• Arbeidsdeskundig advies / Arbeidsdeskundig onderzoek
• Loopbaanbegeleiding 

 


Logo bedrijf
Tweede Spoor   Re-integratie UWV   Werkfit Maken   Naar Werk   Outplacement   50-plus   Arbeidsdeskundig Onderzoek   
Adres Arendstraat 16
Postcode 1223 RD Hilversum
Telefoon 038-3032568
Website http://www.staatvandienst.nl
E-mail info@staatvandienst.nl
Beoordeling/ Keurmerk Blik op Werk Keurmerk (Werkzoekenden 8, Opdrachtgevers 7,7), Plaatsingsresultaat 83% via UWV Werkbedrijf, OVAL lid
Contact opnemen

Staatvandienst

Wat is jouw Staatvandienst 

Staatvandienst werkt exclusief voor werkzoekenden in de regio, spreken de taal van de regio en kennen de regionale arbeidsmarkt. Wij helpen jou bij re-integratie, outplacement en loopbaanadvies.

Werk voor iedereen
Iedereen wil werken, het liefst op een leuke werkplek. Niemand kiest voor een uitkering. Staatvandienst helpt je bij het vinden van werk. Of je nu jong of oud bent, allochtoon of autochtoon, kort of lang werkloos, wel of geen lichamelijke beperkingen of psychische klachten hebt, er zijn mogelijkheden voor iedereen.

Staatvandienst, regionaal de sterkste
Staatvandienst vindt het belangrijk om regionaal te werken. Wij wonen in de regio, spreken de taal van de regio en kennen de regionale arbeidsmarkt. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van coaching, re-integratie en outplacement en beschikken over een uitgebreid en stevig netwerk. Ons plaatsingsresultaat is bovengemiddeld, onze klanttevredenheid is hoog. Staatvandienst werkt in opdracht van UWV WERKbedrijf, gemeenten, werkgevers en inkomensverzekeraars. Samen maken wij er werk van

Onze Visie
Staatvandienst staat voor een persoonlijke, daadkrachtige en resultaatgerichte aanpak. Wij gaan voor jou en de opdrachtgever actief en gericht aan de slag, met maar één doel: nieuw, passend en duurzaam werk vinden. Hoe? Met hart voor en oprechte interesse in de mens!

Onze Missie
Staatvandienst begeleidt je bij het ontwikkelen van je kwaliteiten en bij het benutten van je mogelijkheden. Wij adviseren en ondersteunen organisaties in vraagstukken op het gebied van re-integratie en outplacement. Wij creëren nieuwe mogelijkheden voor werk. Onze uitgebreide en langjarige ervaring stelt ons in staat om voor zeer uiteenlopende doelgroepen de rol van wegwijzer, coach en bemiddelaar te vervullen.        

Persoonlijk traject
Ben je doorverwezen via UWV WERKbedrijf, gemeente of werkgever of ben je je zelf aan het oriënteren op een re-integratietraject? Staatvandienst is je behulpzaam bij het vinden van een nieuwe baan. Wij bieden je een maatwerktraject dat afgestemd is op jouw wensen, capaciteiten, belastbaarheid en inzicht in de arbeidsmarkt. Bij Staatvandienst volg je een persoonlijk traject naar passend duurzaam werk. Wie dat wil, kan onderdelen van het traject volgen in een kleine groep. Je wordt begeleid door een vaste consultant met kennis van zaken. De gesprekken met je consultant vinden plaats op locaties van Staatvandienst in de regio. Staatvandienst heeft toegang tot een ruim aanbod aan vacatures. Samen maken wij er werk van!