re-integratie kiezen logo

Re-integratiebedrijven in de regio Hengelo

Vind een re-integratiebureau in Hengelo voor begeleiding van uw re-integratietraject. U kunt re-integratiebureaus vergelijken op basis van heldere bedrijfspresentaties, specialiteiten, keurmerken, beoordelingen en LinkedIn-profielen.


Logo bedrijf
Tweede Spoor   Re-integratie UWV   Werkfit Maken   Naar Werk   Outplacement   Loopbaanbegeleiding  
Adres Oosterveldsingel 19-D
Postcode 7558 PJ Hengelo
Telefoon 06-12114910
Website http://www.kploopbaanadvies.nl
E-mail info@kploopbaanadvies.nl
Contactpersoon Karin Pranger
LinkedinBekijk het profiel
Beoordeling/ Keurmerk NOLOC
Contact opnemen

KPLoopbaanadvies

Een duurzame oplossing passend bij het belang van alle partijen
 
Karin Pranger van KPLoopbaanadvies
 
Karin Pranger Loopbaanadvies werkt concreet, nuchter en praktisch. Dat betekent korte lijnen en werk met reële gespreksdoelen. Of het nu gaat om re-integratie, outplacement of loopbaancoaching, uiteindelijk draait het om plezier in het leven. Werken is onlosmakelijk een onderdeel van ons leven en het is van belang om dit met positieve energie te kunnen blijven doen. Vanuit de regio heeft Karin Pranger een groot netwerk die zij inzet voor re-integratietrajecten van haar kandidaten. Met meer dan 15 jaar ervaring in het personeelsvak is zij in staat om het beste in werkzoekenden naar boven te halen. 
 
Soms moet een werkgever een re-integratietraject naar een andere werkgever in gang zetten voor een zieke werknemer. Hulp kan daarbij welkom zijn en daar kan Karin Pranger Loopbaanadvies de helpende hand bieden, zowel qua advies als begeleiding van het traject. Een kennismakingsgesprek is vrijblijvend en zo gemaakt. Het re-integratietraject begint met een intake met werkgever en werknemer en aan de hand van dit gesprek worden de mogelijkheden op korte en middellange termijn onderzocht. Daarna wordt een re-integratieplan opgesteld die past bij de situatie en die rekening houdt met de Wet Verbetering Poortwachter. Zijn het plan en het voorgestelde re-integratietraject akkoord, dan gaan we zo snel mogelijk aan de slag. 
 

 


Logo bedrijf
Re-integratie UWV   Werkfit Maken   Naar Werk   Tweede Spoor   Eerste Spoor   Re-integratie Gemeente   Outplacement   Autisme   ADHD   50-plus  
Adres Droogdokstraat 1 unit 3
Postcode 7553 GW Hengelo
Telefoon 074-2509002
Website http://www.overstap.nl
E-mail info@overstap.nl
LinkedinBekijk het profiel
Beoordeling/ Keurmerk Blik op Werk Keurmerk
Contact opnemen

Adviesbureau De Overstap

Wilt u ons inschakelen voor een tweede spoor traject of advisering m.b.t certificering Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO)? Bent u werkgever en ziet u binnen uw bedrijf mogelijkheden voor mensen met talenten met een afstand tot de arbeidsmarkt? Onze re-integratieconsulenten en Jobcoaches onderzoeken graag met u of uw (innovatieve) projecten haalbaar zijn. Zo profiteert u volledig van de mogelijkheden die we in huis hebben. Wij proberen altijd werknemers in het arbeidsproces houden, ook als iemand een arbeidsbeperking blijkt te hebben. Wij vinden dat iedereen recht heeft op betaald en passend werk en hebben ons tot doel gesteld daar een zo groot mogelijke bijdrage aan te willen leveren.

Teamleden van re-integratiebureau De Overstap
 
Hieronder vindt u een aantal van onze trajecten en activiteiten:
-  Re-integratietrajecten 2e spoor.
-  Outplacementtrajecten.
-  Functiegeschiktheidstesten, loopbaanadvisering.
-  Adviseren, ondersteunen behalen Prestatieladder Socialer Ondernemen.
-  Jobcarving, functiecreatie.
-  Jobcoaching van verschillende doelgroepen.
-  Re-integratietrajecten (Autisme, LVG, Psychisch). 
-  Participatie trajecten Gemeenten.
-  50+ trajecten (doelgroep 50 jaar en ouder) voor werkzoekenden. 
-  Sollicitatiecursussen.
-  VCA-training, ook voor moeilijklerende, erkende scholingsorganisatie UWV.
 
De Overstap is een door UWV erkende organisatie die zich onder meer richt op cliënten die een lichte, tot een combinatie van ernstige meervoudige complexe problematiek hebben. U kunt hierbij denken aan een functionele beperking, een handicap zoals in het spectrum van autisme, ADHD, Borderline, Gilles de la Tourette of in karaktereigenschappen. Ook externe factoren die voortkomen uit het sociale milieu kunnen arbeidstoeleiding/functioneren op een werkplek verstoren. Onze cliënten zijn divers en functioneren op niveaus welke variëren van praktijkschool tot universiteit.
 
Adviesbureau De Overstap heeft vestigingen in Hengelo, Zwolle, Leeuwaarden, Arnhem en Gaanderen is daarnaast werkzaam door heel Nederland.