re-integratie kiezen logo

Re-integratiebedrijven in de regio Hendrik-Ido-Ambacht

Vind een re-integratiebureau in Hendrik-Ido-Ambacht voor begeleiding van uw re-integratietraject. U kunt re-integratiebureaus vergelijken op basis van heldere bedrijfspresentaties, specialiteiten, keurmerken, beoordelingen en LinkedIn-profielen.


Logo bedrijf
Tweede Spoor  Outplacement  Arbeidsdeskundig Onderzoek  Derde spoor  Autisme  Re-integratie UWV  Werkfit Maken  Naar Werk  Re-integratie Gemeente 
Adres Antoniuslaan 1D
Postcode 3341 GA Hendrik-Ido-Ambacht
Werkgebied Zuid-Holland
Telefoon 078-8200080
Website https://www.jobup.nl
E-mail info@jobup.nl
Beoordeling/ Keurmerk Blik op Werk
Contact opnemen

Wij re-integreren en bemiddelen met een team van 15 coaches en arbeidsdeskundigen mensen naar een nieuwe passende baan. Dit kan vanuit een uitkeringssituatie zijn of als mensen door ziekte of problemen op zoek moeten naar een andere passende functie of werkomgeving. Wij krijgen er energie van het beste uit mensen naar boven te halen. Daarbij denken we vanuit de mogelijkheden en niet vanuit beperkingen van een persoon.We werken voor Gemeenten, UWV, Werkgevers, Arbodiensten en Verzekeraars. We hanteren transparante en scherpe tarieven. Kijk op jobup.nl voor meer informatie en neem gerust contact met ons op via 078-8200080 of info@jobup.nl .

Re-integratie 2e spoor begeleiding

Soms komt het voor dat een medewerker aan het einde van het 1e ziektejaar nog steeds arbeidsongeschikt is voor de eigen functie. Zowel de werkgever en de werknemer hebben dan de plicht om te zoeken naar een structurele oplossing buiten de organisatie. Dit in de vorm van een re-integratie 2e spoor traject. JobUp helpt beide partijen in deze complexe situatie verder. We hebben een sterk netwerk van werkgevers in Zuid-Holland welke we in zullen zetten voor het vinden van een nieuwe passende baan voor de desbetreffende medewerker. Kenmerkend voor onze manier van werken is het persoonlijke contact met de medewerker (geen gedoe met MS teams). Hierdoor kunnen we eventuele weerstand wegnemen en zo samen naar concrete doelen kunnen toewerken.

Arbeidsdeskundig Onderzoek

Het UWV stelt strenge eisen aan de re-integratie-inspanningen binnen de Wet Verbetering Poortwachter. Een cruciale stap is het verplichte Arbeidsdeskundig Onderzoek, waarbij de arbeidsdeskundige de functiebelasting binnen uw organisatie vergelijkt met de belastbaarheid van uw medewerker. JobUp levert een helder adviesrapport, waaruit blijkt of uw medewerker duurzaam kan terugkeren naar werk binnen uw organisatie of dat er passend werk buiten uw organisatie moet worden gezocht.

Re-integratie UWV

JobUp helpt mensen om verder te komen in hun werk. Samen met het UWV zoeken wij samen met de werkzoekende naar nieuwe en passende mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Hiervoor bieden we modulaire re-integratiediensten, het praktijkassessment, Werkfit- of Naar werk-trajecten. We hebben een sterk netwerk van werkgevers in Zuid-Holland welke we in zullen zetten voor het vinden van een nieuwe passende baan of een laagdrempelige werkervaringsplaats.