re-integratie kiezen logo

Re-integratiebedrijven in de regio Helmond

Vind een re-integratiebureau in Helmond voor begeleiding van uw re-integratietraject. U kunt re-integratiebureaus vergelijken op basis van heldere bedrijfspresentaties, specialiteiten, keurmerken, beoordelingen en LinkedIn-profielen.


Logo bedrijf
Re-integratie Eerste Spoor  Tweede Spoor  Derde Spoor  Re-integratie UWV  Werkfit Maken  Arbeidsdeskundig Onderzoek  Haalbaarheidsonderzoek 2e Spoor 
Adres Hortsedijk 35
Postcode 5708 HA Helmond
Werkgebied Spreeklocaties in het land
Telefoon 085-1304736
Website https://p-centrum.eu
E-mail info@p-centrum.eu
Beoordeling/ Keurmerk Blik op Werk Keurmerk
Contact opnemen

P-centrum is gespecialiseerd in het weer werkfit maken van (ex)werknemers. Dit zijn (ex)werknemers die vanwege ziekte zijn uitgevallen bij hun eigen werkgever of ex-werkgever (ZW, spoor 2) of (ex)werknemers die de WIA poort inmiddels zijn gepasseerd en een uitkering (WW, WGA, toegewezen hebben gekregen (Spoor 3).Daarnaast begeleiden en ondersteunen wij ook werknemers die het risico lopen om langdurig uit te vallen of werknemers die niet meer op hun plek zitten en vastlopen in hun carrière en toe zijn aan een nieuwe uitdaging (loopbaancoaching).

Doelstelling van onze re-integratietrajecten is het vinden van een geschikte/passende werkplek voor iedereen. Wij zijn namelijk van mening dat er een geschikte/passende werkplek voor iedereen mogelijk moet zijn. Dat is in het ene geval een betaalde baan, voor de ander is het vrijwilligerswerk. Voor de één duurt het wat langer dan de ander, maar er zijn wel degelijk mogelijkheden. Wij begeleiden onze kandidaten van begin tot eind met 1 vaste contactpersoon. Gezien het vertrouwelijk karakter van onze werkzaamheden is dit ons inziens essentieel. Daarnaast werken al onze partners vanuit de hun eigen arbeidsregio. Zij kennen het gebied, de lokale arbeidsmarkt, hebben een eigen werkgeversnetwerk tot hun beschikking en spreken de taal. Zeker in bepaalde gebieden kan het spreken van de lokale taal en/of op de hoogte zijn van lokale tradities van toegevoegde waarde zijn in het te volgen re-integratietraject.


Wij spreken en begeleiden onze kandidaten het liefst zoveel mogelijk op hun eigen woonlocatie. Hierdoor zijn we in staat een nauwkeurige inschatting van de thuissituatie te maken. We komen vaak meer te weten en sporen eventuele knelpunten die het re-integratietraject zouden kunnen verstoren vroegtijdig op. Tevens is het het naar onze mening van groot belang dat ook het thuisfront op de hoogte is van de verwachtingen, verplichtingen en eventule consequenties van het te volgen re-integratietraject. De kracht van het thuisfront wordt vaak onderschat, maar kan juist van doorslaggevend belang zijn voor het succes van het traject. Het onderscheidend vermogen van de medewerkers van P-Centrum is naast werkervaring en vakinhoudelijke kennis, oprechte interesse in onze kandidaten. Hierdoor zijn zij in staat snel het vertrouwen van kandidaten te winnen en dat is vaak de sleutel tot succes.

Het onderscheidend vermogen van de medewerkers van P-Centrum is naast werkervaring en vakinhoudelijke kennis, oprechte interesse in onze kandidaten. Hierdoor zijn zij in staat snel het vertrouwen van kandidaten te winnen en dat is vaak de sleutel tot succes.Logo bedrijf
Tweede Spoor  Re-integratie UWV  Werkfit Maken  Arbeidsdeskundig Onderzoek  Eerste Spoor  Derde Spoor  Verzuimbegeleiding  Outplacement 
Adres Schootense Dreef 23
Postcode 5708 HZ Helmond
Werkgebied Landelijk, Noord-Brabant, Limburg, Gelderland, Utrecht, Overijssel, Drenthe, Groningen
Telefoon 0492-506607
Website https://www.bloeij.nl/organisaties/re-integratie-mobiliteit
E-mail info@bloeij.nl
Contactpersoon Jip van der Pol
Beoordeling/ Keurmerk klant- en cliënttevredenheid 8,5; lid OVAL; gecertificeerde arbodienst
Contact opnemen

Wij zijn Bloeij. Jouw arbodienst dichtbij. Wij zijn onderdeel van Driessen Groep en focussen naast arbodienstverlening op re-integratie in spoor 2, spoor 3, outplacement (van werk naar werk), WW-begeleiding en UWV Werkfit + Naar werk.

Wij geloven dat mens en werk elkaar beter maken. Maar dat is niet altijd vanzelfsprekend. Met als gevolg dat jouw medewerker zijn of haar werk niet meer kan of wil uitvoeren zoals voorheen. Voor die medewerkers bieden we diverse mobiliteits- en re-integratiediensten.

We kijken naar de mogelijkheden en focussen op wat wél kan, zodat jouw medewerker weer tot bloei komt.

Bij re-integratie is zorgvuldigheid en empathie cruciaal. Wij geven onze adviseurs 30% meer tijd voor begeleiding van de medewerker en afstemming met de organisatie. Voor medewerkers betekent dit dat zij meer coaching en begeleiding krijgen. Daarmee is er ook meer ruimte voor ontwikkeling, netwerken en het zoeken van vacatures. Door een omgeving te creëren waar medewerkers zich veilig en gehoord voelen, zijn wij in staat om hen te begeleiden naar nieuw werk(geluk).

We zijn onderdeel van Driessen Groep. Een familie van bedrijven die al meer dan 30 jaar werken voor organisaties in het onderwijs, de zorg en de overheid. Dit landelijke netwerk met ruim 2000 organisaties maakt re-integratie makkelijker.

Door snel en effectief conform de geldende wet- en regelgeving in te grijpen bij medewerkers met een re-integratie- of mobiliteitsvraag, helpen wij niet alleen organisaties, maar ook medewerkers. Door ons op de mens te richten en niet alleen op de wet, zorgen we dat medewerkers duurzaam re-integreren en hun werkgeluk (terug)vinden.

Onze werkwijze

  • Altijd een vaste coach
  • Altijd maatwerk, passend bij de persoon én de situatie
  • Uitgebreide intake en kennismaking, ontdekken van de klik
  • Groot aanbod test- en e-learning

Re-integratie aanbod

Voor werkgevers

- Tweede spoorbegeleiding

- Derde spoorbegeleidin

- Van werk naar werk (outplacement)

- WW-begeleiding


Voor UWV

- Werkfit trajecten

- Naar werk trajecten

Werkgebied
We hebben coaches op meerdere locaties in Nederland en vestigingen in Helmond (hoofdkantoor), Breda, Arnhem, Venlo en Groningen. Hierdoor kunnen wij onze dienstverlening landelijk aanbieden. We gebruiken hiervoor een hybride dienstverleningsvorm. Een combinatie tussen digitale en fysieke gesprekken, altijd op maat voor de medewerker en passend bij de situatie.