re-integratie kiezen logo

Re-integratiebedrijven in de regio Helmond

Vind een re-integratiebureau in Helmond voor begeleiding van uw re-integratietraject. U kunt re-integratiebureaus vergelijken op basis van heldere bedrijfspresentaties, specialiteiten, keurmerken, beoordelingen en LinkedIn-profielen.


Logo bedrijf
Re-integratie Eerste Spoor  Tweede Spoor  Derde Spoor  Re-integratie UWV  Werkfit Maken  Arbeidsdeskundig Onderzoek 
Adres Hortsedijk 35
Postcode 5708 HA Helmond
Telefoon 085-1304736
Website https://p-centrum.eu
E-mail info@p-centrum.eu
Beoordeling/ Keurmerk Blik op Werk Keurmerk
Contact opnemen

P-centrum is gespecialiseerd in het weer werkfit maken van (ex)werknemers. Dit zijn (ex)werknemers die vanwege ziekte zijn uitgevallen bij hun eigen werkgever of ex-werkgever (ZW, spoor 2) of (ex)werknemers die de WIA poort inmiddels zijn gepasseerd en een uitkering (WW, WGA, toegewezen hebben gekregen (Spoor 3).Daarnaast begeleiden en ondersteunen wij ook werknemers die het risico lopen om langdurig uit te vallen of werknemers die niet meer op hun plek zitten en vastlopen in hun carrière en toe zijn aan een nieuwe uitdaging (loopbaancoaching).

Doelstelling van onze re-integratietrajecten is het vinden van een geschikte/passende werkplek voor iedereen. Wij zijn namelijk van mening dat er een geschikte/passende werkplek voor iedereen mogelijk moet zijn. Dat is in het ene geval een betaalde baan, voor de ander is het vrijwilligerswerk. Voor de één duurt het wat langer dan de ander, maar er zijn wel degelijk mogelijkheden. Wij begeleiden onze kandidaten van begin tot eind met 1 vaste contactpersoon. Gezien het vertrouwelijk karakter van onze werkzaamheden is dit ons inziens essentieel. Daarnaast werken al onze partners vanuit de hun eigen arbeidsregio. Zij kennen het gebied, de lokale arbeidsmarkt, hebben een eigen werkgeversnetwerk tot hun beschikking en spreken de taal. Zeker in bepaalde gebieden kan het spreken van de lokale taal en/of op de hoogte zijn van lokale tradities van toegevoegde waarde zijn in het te volgen re-integratietraject.


Wij spreken en begeleiden onze kandidaten het liefst zoveel mogelijk op hun eigen woonlocatie. Hierdoor zijn we in staat een nauwkeurige inschatting van de thuissituatie te maken. We komen vaak meer te weten en sporen eventuele knelpunten die het re-integratietraject zouden kunnen verstoren vroegtijdig op. Tevens is het het naar onze mening van groot belang dat ook het thuisfront op de hoogte is van de verwachtingen, verplichtingen en eventule consequenties van het te volgen re-integratietraject. De kracht van het thuisfront wordt vaak onderschat, maar kan juist van doorslaggevend belang zijn voor het succes van het traject. Het onderscheidend vermogen van de medewerkers van P-Centrum is naast werkervaring en vakinhoudelijke kennis, oprechte interesse in onze kandidaten. Hierdoor zijn zij in staat snel het vertrouwen van kandidaten te winnen en dat is vaak de sleutel tot succes.

Het onderscheidend vermogen van de medewerkers van P-Centrum is naast werkervaring en vakinhoudelijke kennis, oprechte interesse in onze kandidaten. Hierdoor zijn zij in staat snel het vertrouwen van kandidaten te winnen en dat is vaak de sleutel tot succes.Logo bedrijf
Re-integratie  Tweede Spoor  Eerste Spoor  Wet Poortwachter  Outplacement  Verzuimbegeleiding  Transitievergoeding  Arbo  Loopbaanbegeleiding 
Telefoon 06-51510538
Website https://www.reintegratiepor.nl
E-mail info@reintegratiepor.nl
Contactpersoon Willem Peters
LinkedinBekijk het profiel
Beoordeling/ Keurmerk Keurmerk Blik op Werk met klanttevredenheid 8,5
Contact opnemen
P.O.R. - Re-integratiediensten in Brabant en Gelderland 

Als re-integratiebedrijf heeft P.O.R. ruim 30 jaar ervaring in re-integratie, arbeidsbemiddeling en personeelsadvies in de regio's Zuid- en Noordoost-Brabant en Zuid-Gelderland. P.O.R. stelt zich ten doel werkgevers te ontzorgen en te ondersteunen met zieke werknemers. Onze kennis rond ziekte en verplichtingen in het kader van de Wet Poortwachter is up to date en efficiënt. We bieden kostenbesparingen rond het gehele re-integratietraject, vanaf het eerste ziekteverzuim. Zo wordt bijvoorbeeld voorkomen dat uw doorbetalingsverplichting langer wordt. Als P.O.R. zorgen we er ook voor dat u als werkgever inzicht krijgt in de procedures van het UWV en de arbodiensten. Goed om te weten, we zijn tot dusver 100% WIA proof. 

P.O.R. heeft de regie bij een spoor 2 re-integratietraject tot en met de WIA aanvraag indien noodzakelijk. We staan garant voor een goede communicatie tussen werkgever en arbodiensten, maar we zijn tegelijkertijd onafhankelijk en ongebonden. Onze prijzen zijn scherp omdat we snel en kundig schakelen, zeer praktisch werken en geen overheadkosten hebben. Zowel werkgevers als werknemers ervaren onze aanpak als persoonlijk en onze beoordelingen zijn hoog. 
 
Re-integratiebegeleiding bij P.O.R.
 
• Dossierbegeleiding
• Coaching bij ziekteverzuim
• Begeleiding in het opdoen van sollicitatievaardigheden
• Begeleiding naar een andere werkplek
• Scholingsadvies
• Begeleiding bij herplaatsing 
• Begeleiding naar een externe werkplek
• Begeleiding bij de WIA aanvraag
• Advies bij het beëindigen van de arbeidsovereenkomst 
• Jobcoaching

Voor meer informatie over onze heldere aanpak of een vrijblijvend kennismakingsgesprek kunt u contact opnemen via het contactformulier op deze pagina.