re-integratie kiezen logo

Outplacement specialisten in de regio Harderwijk

Vind een Outplacement specialist in Harderwijk. Alles wat u nodig heeft om een re-integratiebureau met het specialisme Outplacement te kiezen: bedrijfspresentaties, specialiteiten, keurmerken, beoordelingen en LinkedIn-profielen.


Logo bedrijf
Re-integratie   Tweede Spoor   UWV Re-integratie   Werkfit Maken   Naar Werk   Jobcoaching   Outplacement  
Adres Hoornmeen 2
Postcode 3884 JE Harderwijk
Telefoon 0341-426781
Website http://www.werkconnectie.nl
E-mail info@werkconnectie.nl
Contactpersoon Maarten Reckman
LinkedinBekijk het profiel
Contact opnemen

Werkconnectie

Werkconnectie verzorgt verschillende re-integratie diensten waaronder de UWV trajecten Werkfit Maken, Naar Werk en Jobcoaching. Hieronder vindt u meer informatie over een aantal van onze re-integratietrajecten waarvoor u in aanmerking komt als u een AG-uitkering van het UWV (WGA, WIA, WAO, Wajong of WAZ) of een ZW-uitkering (ziektewet) ontvangt. 
 
Werkfit Maken
Bij een Werkfit Maken traject bereiden we u voor op het deelnemen aan het arbeidsproces en zorgen ervoor dat zicht krijgt op uw beroepsmogelijkheden en capaciteiten en kwaliteiten. Werkconnectie heeft een overeenkomst met het UWV voor het uitvoeren van Werkfit Maken. Ontvangt u geen van bovenstaande uitkeringen maar wilt u wel in aanmerking komen voor een Werkfit Maken traject? Neem dan contact met ons op zodat we samen de mogelijkheden kunnen onderzoeken.

Naar Werk
Op Werkift Maken volgt doorgaans Naar Werk. Het doel van dit traject is dat u na afloop weer in een reguliere dienstbetrekking aan het werk gaat. Ook het starten van uw eigen onderneming is een serieuze optie. Neem gerust contact met Werkconnectie op als u geen van bovenstaande uitkeringen ontvang maar toch in aanmerking wilt komen voor een Naar Werk traject. 
 
Jobcoaching
Heeft u een functionele beperking en een reguliere dienstbetrekking? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor jobcoaching.  Een van onze jobcoaches kan een welkome ondersteuning bieden bij fysieke of psychische zaken waar u en uw werkgever rekening mee moeten houden. Hiermee werkt u niet alleen naar vermogen maar de kans op een duurzaam dienstverband wordt tevens aanzienlijk vergroot. Werkconnectie heeft een overeenkomst met UWV voor het uitvoeren van het Jobcoaching.