re-integratie kiezen logo

Re-integratiebedrijven in de regio Harderwijk

Vind een re-integratiebureau in Harderwijk voor begeleiding van uw re-integratietraject. U kunt re-integratiebureaus vergelijken op basis van heldere bedrijfspresentaties, specialiteiten, keurmerken, beoordelingen en LinkedIn-profielen.


Logo bedrijf
Re-integratie Tweede Spoor  HSP  Re-integratie Hoogbegaafdheid  Outplacement  Loopbaanbegeleiding  Re-integratie naar Ondernemerschap 
Adres Rietgorsmeen 71
Postcode 3844 ZM Harderwijk
Werkgebied Harderwijk
Telefoon 06-24701570
Website https://hspenwerk.nl
E-mail contact@hspenwerk.nl
Contactpersoon Esther Kaastra
LinkedinBekijk het profiel
Contact opnemen

HSP & WERK is hét re-integratiebureau voor hoogsensitieve professionals, leiders en ondernemers. Een vijfde van de bevolking is hoogsensitief wat niet zelden uitmondt in verzuim. Door in het re-integratietraject voldoende aandacht te schenken aan deze hoogsensitiviteit en/of hoogbegaafdheid maken we de kans op herstel aanzienlijk groter en de verzuimkosten een stuk lager.

Re-integratiecoach Esther Kaastra

Re-integratie 2e spoor

Als uw hoogsensitieve medewerker al een tijd ziek is en het blijkt dat een re-integratie 2e spoor traject nodig is, dan is HSP & Werk u hierbij graag van dienst. Een succesvol re-integratietraject voor HSP'ers vraagt simpelweg maatwerk en andere kennis en inzichten. Die kunnen wij u bieden. 

Outplacement

Het kan zijn dat de conclusie is getrokken dat het beter is om afscheid te nemen. HSP & WERK begeleidt uw werknemer graag naar nieuw passend werk buiten de organisatie. En dat kan ook zelfstandig ondernemerschap zijn. Met een outplacementtraject op maat neemt u op een professionele en fijne wijze afscheid van een hoogsensitieve medewerker.

Loopbaancoaching

Heeft u het idee dat uw hoogsensitieve medewerker belemmerd wordt in het werk? Wilt u gezamenlijk onderzoeken wat beter aansluit? In een HSP loopbaancoaching traject betrekken we het temperament van uw medewerker in het werk en zorgen voor een optimale match. Zo wordt het écht passend met als gevolg dat uw medewerker duurzaam inzetbaar is.