re-integratie kiezen logo

Werkplekonderzoek specialisten in de regio Hardenberg

Een werkplekonderzoek kan ziekte voorkomen en het arbeidswelzijn verbeteren. Zo kan het werken achter een beeldscherm al veel gezondheidsrisico's met zich meebrengen. Met een werkplekonderzoek worden alle risico's  geanalyseerd waarmee verzuim voorkomen kan worden. Bovendien zijn de aanbevelingen bruikbaar om te voldoen aan de Arbo-richtlijnen. 


Logo bedrijf
Re-integratie  Eerste Spoor  Tweede Spoor  Derde Spoor  Jobcoaching  Arbeidsdeskundig Onderzoek  Outplacement  Werkplekonderzoek  Re-integratie UWV  Werkfit Maken  Naar Werk 
Adres J.C. Kellerlaan 8a
Postcode 7772 SG Hardenberg
Telefoon 0523-208169
Website https://www.dionemplooj.nl
E-mail info@dionemplooj.nl
Beoordeling/ Keurmerk Blik op Werk Keurmerk, OVAL
Contact opnemen
Wanneer medewerkers gezondheidsklachten oplopen is het zaak deze tijdig te signaleren en waar mogelijk te verhelpen. Indien gezondheidsklachten leiden tot verzuim is een snelle en adequate aanpak van de re-integratie beslissend om langdurig verzuim te voorkomen. Met deze aanpak bespaart u veel kosten. Dit is de meerwaarde van Dion EmplooJ.

Team re-integratiebureau Dion Empooj
 
Dion EmplooJ ondersteunt ondernemingen op diverse terreinen van Gezondheid en Vitaliteit. In preventieve dienstverlening inventariseren we de situatie binnen uw bedrijf en adviseren we welke maatregelen u preventief kunt nemen om een veilige en gezonde werkomgeving te waarborgen. Daarbij ontzorgen we onze klanten door taken over te nemen en treden we op als partner en adviseur.
 
U kunt ons inschakelen bij alle vormen van verzuim: langdurige ziekte, demotivatie, disfunctioneren. Onze dienstverlening is snel en effectief. Door snel zicht te krijgen op het probleem, kan verzuim aanzienlijk beperkt worden. Mocht uw medewerker niet behouden kunnen worden, dan is Dion EmplooJ in staat uw medewerker snel te re-integreren naar een andere werkgever.