re-integratie kiezen logo

Re-integratiebedrijven in de regio Hardenberg

Vind een re-integratiebureau in Hardenberg voor begeleiding van uw re-integratietraject. U kunt re-integratiebureaus vergelijken op basis van heldere bedrijfspresentaties, specialiteiten, keurmerken, beoordelingen en LinkedIn-profielen.


Logo bedrijf
Re-integratie   Eerste Spoor   Tweede Spoor   Derde Spoor   Jobcoaching   Arbeidsdeskundig Onderzoek   Outplacement   Werkplekonderzoek  
Adres J.C. Kellerlaan 8a
Postcode 7772 SG Hardenberg
Telefoon 0523-208169
Website http://www.dionemplooj.nl
E-mail info@dionemplooj.nl
Beoordeling/ Keurmerk Blik op Werk Keurmerk, OVAL
Contact opnemen

Dion EmplooJ

Wanneer medewerkers gezondheidsklachten oplopen is het zaak deze tijdig te signaleren en waar mogelijk te verhelpen. Indien gezondheidsklachten leiden tot verzuim is een snelle en adequate aanpak van de re-integratie beslissend om langdurig verzuim te voorkomen. Met deze aanpak bespaart u veel kosten. Dit is de meerwaarde van Dion EmplooJ.

Team re-integratiebureau Dion Empooj
 
Dion EmplooJ ondersteunt ondernemingen op diverse terreinen van Gezondheid en Vitaliteit. In preventieve dienstverlening inventariseren we de situatie binnen uw bedrijf en adviseren we welke maatregelen u preventief kunt nemen om een veilige en gezonde werkomgeving te waarborgen. Daarbij ontzorgen we onze klanten door taken over te nemen en treden we op als partner en adviseur.
 
U kunt ons inschakelen bij alle vormen van verzuim: langdurige ziekte, demotivatie, disfunctioneren. Onze dienstverlening is snel en effectief. Door snel zicht te krijgen op het probleem, kan verzuim aanzienlijk beperkt worden. Mocht uw medewerker niet behouden kunnen worden, dan is Dion EmplooJ in staat uw medewerker snel te re-integreren naar een andere werkgever. 

Logo bedrijf
Re-integratie   Tweede Spoor   Wet Poortwachter   Outplacement   Loopbaanbegeleiding  
Adres Vechtstraat 2
Postcode 7772 AX Hardenberg
Telefoon 0523-760330
Website http://ballastpersoneelsdiensten.nl
E-mail info@ballastpersoneelsdiensten.nl
Contactpersoon Jan Ballast
LinkedinBekijk het profiel
Beoordeling/ Keurmerk Klanttevredenheid: 8
Contact opnemen

Ballast Personeelsdiensten

Specialist in tweede spoor re-integratietrajecten

re-integratiecoach Jan Ballas


Over Ballast Personeelsdiensten
Ballast Personeelsdiensten is specialist in Tweede Spoor Re-integratietrajecten en de Wet Verbetering Poortwachter. Het uitvoeren van re-integratietrajecten wordt gedaan in opdracht van werkgevers, werknemers, verzuim- en letstelverzekeraars en arbodiensten. Met het cijfer 8 voor klanttevredenheid hebben de transitieprojecten van Ballast Personeelsdiensten aangetoond succesvol te zijn. Daarnaast heeft vrijwel elke kandidaat het re-integratietraject de afgelopen vijf jaar succesvol doorlopen. Dat betekent dat Ballast Personeelsdiensten behoort tot de succesvolste organisaties in de regio. Naast het zorgen voor een nieuwe werkomgeving ondersteunt Ballast Personeelsdiensten met goede voortgangsrapportages. Een transitieproject heeft doorgaans een duur van zes, negen of twaalf maanden.

Over Jan Ballast
Als re-integratiespecialist is Jan Ballast al 25 jaar actief in personeelsbemiddeling. Sinds 2006 voert Jan met zijn bedrijf Ballast Personeelsdiensten re-integratietrajecten uit. Deze trajecten hebben in het algemeen tot doel om mensen te begeleiden naar nieuw werk. De aanpak van Jan Ballast is resultaat en absoluut mensgericht. Altijd inspelen op de behoeftes van de individuele kandidaat, altijd maatwerk. Betrokkenheid, bekwaamheid en betrouwbaarheid zijn drie kernbegrippen die Jan op het lijf zijn geschreven.