re-integratie kiezen logo

Re-integratiebedrijven in de regio Haarlem

Vind een re-integratiebureau in Haarlem voor begeleiding van uw re-integratietraject. U kunt re-integratiebureaus vergelijken op basis van heldere bedrijfspresentaties, specialiteiten, keurmerken, beoordelingen en LinkedIn-profielen.


Logo bedrijf
Tweede Spoor   Re-integratie   Outplacement   Beroepskeuze   Loopbaanbegeleiding   50-plus  
Adres Wilhelminastraat 53
Postcode 2011 VL Haarlem
Telefoon 088-0333008
Website http://www.outplacementverzekering.nl
E-mail info@werkcontact.nl
Beoordeling/ Keurmerk Lid van OVAL
Contact opnemen

Werkcontact

Werkgevers en werknemers bij elkaar brengen, dat is wat wij doen.

Werkcontact Re-integratie & Outplacement heeft vestigingen in Zuid-Holland, Noord-Holland, Noord- Brabant en Zeeland. In Haarlem zijn wij gevestigd aan de Wilhelministraat 53.
 
Een hoge klant- en cliënttevredenheid is kenmerkend voor onze dienstverlening en van onze cliënten stroomt ruim 87% uit naar de gewenste baan.

Wij zijn gespecialiseerd in:
• Beroepskeuze en beroepskeuzetesten
• Om- en bijscholing
• Outplacement en re-integratie voor 40 en 50-plussers
• Verborgen vacatures (interne en/of nog niet gepubliceerde vacatures)

Oriënterend kennismakingsgesprek
Omdat wij het belangrijk vinden dat het klikt tussen de cliënt en de outplacement- of re-integratiecoach van Werkcontact, kunt u ter oriëntatie een afspraak maken voor een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek. Op basis van dit gesprek kunt u beslissen of Werkcontact het bureau is dat u het beste kan begeleiden bij uw outplacement- of re-integratietraject. Werkcontact is een UWV-erkend re-integratie- en outplacementbureau en OVAL lid.  

Logo bedrijf
Tweede Spoor Re-integratie   Hoger Opgeleiden   Managers   Outplacement  
Adres Leidsevaart 594
Postcode 2014 HT Haarlem
Telefoon 070-2011555
Website http://www.careersolution.nl
E-mail info@careersolution.nl
Beoordeling/ Keurmerk NOLOC, NOBCO, CMI
Contact opnemen

CareerSolution

CareerSolution
loopbaanbegeleiding voor hoger opgeleiden

Hoger opgeleiden die op zoek zijn naar een outplacement of re-integratiebureau zijn bij CareerSolution aan het goede adres! U kunt rekenen op hoogwaardige dienstverlening die passend is voor hoger opgeleiden. Individuele begeleiding door een vaste coach, de modernste tools ter ondersteuning en een netwerk dat thuis is op de arbeidsmarkt voor hoger opgeleiden.  

CareerSolution is een middelgroot bureau met 6 vestigingen. Door de ruime ervaring in het succesvol begeleiden van ervaren hoog opgeleide kandidaten is CareerSolution een van de meest toonaangevende loopbaanadviesbureaus van Nederland. Voor hoger opgeleiden de ideale partner bij het realiseren van een passend loopbaanvervolg. 
 
Opdrachtgevers zijn zowel organisaties als individuele kandidaten. Wij verzorgen zowel outplacement als re-integratie (2e spoor) trajecten.

De arbeidsmarkt voor hoger opgeleiden kenmerkt zich onder andere door een grotere diversiteit aan functies, hogere eisen aan het profiel van een sollicitant en een hogere mate van complexiteit inzake de match tussen sollicitant en organisatie. Doordat bij CareerSolution deze zaken integraal deel uitmaken van de loopbaanbegeleiding is zij bij uitstek het bureau waar hoger opgeleiden op een succesvol loopbaantraject kunnen rekenen.
 
Contact met CareerSolution

Onze loopbaantrajecten zijn altijd maatwerk waarbij zowel met opdrachtgever als met kandidaat heldere afspraken worden gemaakt over het in te zetten traject. Uiteraard zijn wij graag bereid om in een vrijblijvend gesprek de wensen met betrekking tot het gewenste traject te bespreken.

Voor een afspraak op een van onze vestigingen, belt u naar ons centrale telefoonnummer 070- 2011555 of stuurt u een e-mail naar info@careersolution.nl
 

Logo bedrijf
Re-integratie UWV   Tweede Spoor   Eerste Spoor   Arbeidsdeskundig Onderzoek   50-plus   Verzuimbegeleiding   Outplacement  
Adres Judith Leijsterstraat 21a
Postcode 2023 EG Haarlem
Telefoon 023-5299453
Website http://www.enroutereintegratie.nl
E-mail info@enroutebv.nl
Beoordeling/ Keurmerk Blik op Werk Keurmerk
Contact opnemen

Enroute

Enroute is een full-service re-integratiebedrijf en ondersteunt zowel werkzoekende, werknemer, werkgever, verzekeraar als uitkeringsinstelling binnen Zuid-Kennemerland (Haarlem e.o) bij hun re-integratieactiviteiten.
 
Wat is re-integratie?
Re-integratie is het proces van terugkeren naar werk. Als u een uitkering heeft en weer aan het werk wilt, krijgt u te maken met re-integratie. Dit is ook het geval als u werkt en vanwege een handicap of ziekte uw werk niet goed kunt doen.
 
Wat doet een re-integratiebedrijf?
Een re-integratiebedrijf (re-integratiebureau) helpt u om weer aan het werk te komen. De gemeente of het Uitvoeringsinstituut Werknemersverzekeringen (UWV) schakelt deze voor u in maar in veel gevallen heeft u ook zeggenschap bij uw keuze.
 
Re-integratie vanuit werk
Heeft u werk, maar dreigt u het te verliezen? Of wordt u ziek? Dan kunt u te maken krijgen met een re-integratietraject vanuit werk. U kijkt met uw werkgever of u een oplossing kunt vinden om weer aan de slag te gaan. Als dat niet lukt, gaat u met uw werkgever kijken of u wel bij een andere werkgever aan het werk kunt. Dit noemt men re-integratie tweede spoor (spoor 2).
 
Re-integratie vanuit een uitkering
Wanneer u een uitkering van UWV of de gemeente krijgt, kunnen wij u helpen om weer aan het werk te komen. U dient dan wel toestemming te krijgen van uw klantmanager, werkcoach of arbeidsdeskundige. Maakt u gebruik van een WWB, ziektewet, WW, WIA, WAO, WAZ of Wa-jong uitkering? U komt dan mogelijk in aanmerking voor een re-integratietraject. 

Wil u meer weten hoe Enroute haar re-integratie activiteiten vorm geeft? Wil u meer weten hoe Enroute haar re-integratie activiteiten vorm geeft? Neem dan contact op voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak of bekijk onze nieuwe website: Enroute Re-integratieadviseurs