re-integratie kiezen logo

Re-integratiebedrijven in de regio Haarlem

Vind een re-integratiebureau in Haarlem voor begeleiding van uw re-integratietraject. U kunt re-integratiebureaus vergelijken op basis van heldere bedrijfspresentaties, specialiteiten, keurmerken, beoordelingen en LinkedIn-profielen.


Logo bedrijf
Re-integratie UWV   Tweede Spoor   Eerste Spoor   Arbeidsdeskundig Onderzoek   50-plus   Verzuimbegeleiding   Outplacement  
Adres Judith Leijsterstraat 21a
Postcode 2023 EG Haarlem
Telefoon 023-5299453
Website http://www.enroutereintegratie.nl
E-mail info@enroutebv.nl
Beoordeling/ Keurmerk Blik op Werk Keurmerk
Contact opnemen

Enroute

Enroute is een full-service re-integratiebedrijf en ondersteunt zowel werkzoekende, werknemer, werkgever, verzekeraar als uitkeringsinstelling binnen Zuid-Kennemerland (Haarlem e.o) bij hun re-integratieactiviteiten.
 
Wat is re-integratie?
Re-integratie is het proces van terugkeren naar werk. Als u een uitkering heeft en weer aan het werk wilt, krijgt u te maken met re-integratie. Dit is ook het geval als u werkt en vanwege een handicap of ziekte uw werk niet goed kunt doen.
 
Wat doet een re-integratiebedrijf?
Een re-integratiebedrijf (re-integratiebureau) helpt u om weer aan het werk te komen. De gemeente of het Uitvoeringsinstituut Werknemersverzekeringen (UWV) schakelt deze voor u in maar in veel gevallen heeft u ook zeggenschap bij uw keuze.
 
Re-integratie vanuit werk
Heeft u werk, maar dreigt u het te verliezen? Of wordt u ziek? Dan kunt u te maken krijgen met een re-integratietraject vanuit werk. U kijkt met uw werkgever of u een oplossing kunt vinden om weer aan de slag te gaan. Als dat niet lukt, gaat u met uw werkgever kijken of u wel bij een andere werkgever aan het werk kunt. Dit noemt men re-integratie tweede spoor (spoor 2).
 
Re-integratie vanuit een uitkering
Wanneer u een uitkering van UWV of de gemeente krijgt, kunnen wij u helpen om weer aan het werk te komen. U dient dan wel toestemming te krijgen van uw klantmanager, werkcoach of arbeidsdeskundige. Maakt u gebruik van een WWB, ziektewet, WW, WIA, WAO, WAZ of Wa-jong uitkering? U komt dan mogelijk in aanmerking voor een re-integratietraject. 

Wil u meer weten hoe Enroute haar re-integratie activiteiten vorm geeft? Wil u meer weten hoe Enroute haar re-integratie activiteiten vorm geeft? Neem dan contact op voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak of bekijk onze nieuwe website: Enroute Re-integratieadviseurs


Logo bedrijf
Tweede Spoor Re-integratie   Hoger Opgeleiden   Managers   Outplacement  
Adres Leidsevaart 594
Postcode 2014 HT Haarlem
Telefoon 070-2011555
Website http://www.careersolution.nl
E-mail info@careersolution.nl
Beoordeling/ Keurmerk NOLOC, NOBCO, CMI
Contact opnemen

CareerSolution

CareerSolution
loopbaanbegeleiding voor hoger opgeleiden

Hoger opgeleiden die op zoek zijn naar een outplacement of re-integratiebureau zijn bij CareerSolution aan het goede adres! U kunt rekenen op hoogwaardige dienstverlening die passend is voor hoger opgeleiden. Individuele begeleiding door een vaste coach, de modernste tools ter ondersteuning en een netwerk dat thuis is op de arbeidsmarkt voor hoger opgeleiden.  

CareerSolution is een middelgroot bureau met 6 vestigingen. Door de ruime ervaring in het succesvol begeleiden van ervaren hoog opgeleide kandidaten is CareerSolution een van de meest toonaangevende loopbaanadviesbureaus van Nederland. Voor hoger opgeleiden de ideale partner bij het realiseren van een passend loopbaanvervolg. 
 
Opdrachtgevers zijn zowel organisaties als individuele kandidaten. Wij verzorgen zowel outplacement als re-integratie (2e spoor) trajecten.

De arbeidsmarkt voor hoger opgeleiden kenmerkt zich onder andere door een grotere diversiteit aan functies, hogere eisen aan het profiel van een sollicitant en een hogere mate van complexiteit inzake de match tussen sollicitant en organisatie. Doordat bij CareerSolution deze zaken integraal deel uitmaken van de loopbaanbegeleiding is zij bij uitstek het bureau waar hoger opgeleiden op een succesvol loopbaantraject kunnen rekenen.
 
Contact met CareerSolution

Onze loopbaantrajecten zijn altijd maatwerk waarbij zowel met opdrachtgever als met kandidaat heldere afspraken worden gemaakt over het in te zetten traject. Uiteraard zijn wij graag bereid om in een vrijblijvend gesprek de wensen met betrekking tot het gewenste traject te bespreken.

Voor een afspraak op een van onze vestigingen, belt u naar ons centrale telefoonnummer 070- 2011555 of stuurt u een e-mail naar info@careersolution.nl
 

Logo bedrijf
Tweede Spoor   Re-integratie   Outplacement   Beroepskeuze   Loopbaanbegeleiding   50-plus  
Adres Wilhelminastraat 53
Postcode 2011 VL Haarlem
Telefoon 088-0333008
Website http://www.outplacementverzekering.nl
E-mail info@werkcontact.nl
Beoordeling/ Keurmerk Lid van OVAL
Contact opnemen

Werkcontact

Werkgevers en werknemers bij elkaar brengen, dat is wat wij doen.

Werkcontact Re-integratie & Outplacement heeft vestigingen in Zuid-Holland, Noord-Holland, Noord- Brabant en Zeeland. In Haarlem zijn wij gevestigd aan de Wilhelministraat 53.
 
Een hoge klant- en cliënttevredenheid is kenmerkend voor onze dienstverlening en van onze cliënten stroomt ruim 87% uit naar de gewenste baan.

Wij zijn gespecialiseerd in:
• Beroepskeuze en beroepskeuzetesten
• Om- en bijscholing
• Outplacement en re-integratie voor 40 en 50-plussers
• Verborgen vacatures (interne en/of nog niet gepubliceerde vacatures)

Oriënterend kennismakingsgesprek
Omdat wij het belangrijk vinden dat het klikt tussen de cliënt en de outplacement- of re-integratiecoach van Werkcontact, kunt u ter oriëntatie een afspraak maken voor een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek. Op basis van dit gesprek kunt u beslissen of Werkcontact het bureau is dat u het beste kan begeleiden bij uw outplacement- of re-integratietraject. Werkcontact is een UWV-erkend re-integratie- en outplacementbureau en OVAL lid.  

Logo bedrijf
Re-integratie Tweede Spoor   Wet Poortwachter   Arbeidsdeskundig Onderzoek   Outplacement   Loopbaanbegeleiding   50+   Burnout   Re-integratie Verzekeraar  
Adres Wilhelminastraat 57
Postcode 2011 VL Haarlem
Telefoon 06–45702715
Website http://www.happelcompany.nl
E-mail info@happelcompany.nl
Contactpersoon Stijn Happel
LinkedinBekijk het profiel
Beoordeling/ Keurmerk 8,4 voor re-integratie 2e spoor (Blik op Werk 2015)
Contact opnemen

Happel Company

Happel Company: experts in re-integratie, outplacement en loopbaanadvies

In Noord-Holland vind je Happel Company ook in Amsterdam.

Werknemer
Ben je uitgevallen door ziekte, (gedeeltelijk) arbeidsongeschikt of wordt je binnenkort ontslagen? Heb je een Ziektewet- of WIA-uitkering, of krijg je een transitievergoeding van je werkgever? 
 
Werkgever
Heeft u een (uitgevallen) medewerker voor wie geen plaats meer is binnen uw bedrijf of organisatie? Happel Company helpt bij terugkeer naar werk of het vinden van nieuw werk vanuit ziekte (re-integratie 1e en 2e spoor) of vanuit ontslag (outplacement).
 
Expertise en resultaat
Re-integratiecoaches van Happel Company bieden individuele, betrokken en resultaatgerichte begeleiding aan uitgevallen medewerkers, bij psychische belemmeringen en burnout. Altijd één-op-één, maatwerk, afgestemd op wat jij nodig hebt om passend aan het werk te komen. Vanaf 2005 zijn tientallen cliënten met succes begeleid naar nieuw werk in opdracht van grote en kleine werkgevers, UWV en verzekeraars. 
 
Tevredenheid 
Re-integratiecliënten waarderen onze dienstverlening met een 8,4 (Blik op Werk 2015). Werkgevers waarderen niet alleen de dienstverlening, zij zijn ook tevreden over Happel Company als adviseur in de wet- en regelgeving rond uitval en re-integratie. Ons netwerk telt arbeidsdeskundigen en specialisten in de juridische aspecten van ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid. 
 
Goed om te weten 
Happel Company is houder van het Keurmerk Blik op Werk. Coaches zijn geregistreerd en erkend door NOLOC, beroepsvereniging van loopbaanprofessionals. Directeur Stijn Happel is gecertificeerd als Register Loopbaanprofessional door CMI (Career Management Institute).
 
Meer weten?
Bekijk het stappenplan re-integratie op Happelcompany re-integratie stappenplan. Bel 06 - 45 702 715 of 070 - 220 22 99 voor meer informatie, een oriënterend gesprek of voor een coach bij jou in de buurt. Informatie over begeleiding vanuit ontslag vind je op Happelcompany outplacement.