re-integratie kiezen logo

Re-integratie UWV specialisten in de regio Haaksbergen

Werkzoekenden met een Ziektewet- of arbeidsongeschiktheidsuitkering van het UWV komen in aanmerking voor re-integratiebegeleiding. Vind hier gekwalificeerde re-integratiebureaus voor UWV re-integratietrajecten als Werkfit Maken en Naar Werk


Logo bedrijf
Tweede Spoor  Re-integratie UWV  Werkfit Maken  Naar Werk  Outplacement  Loopbaanbegeleiding 
Telefoon 06-12114910
Website https://www.kploopbaanadvies.nl
E-mail info@kploopbaanadvies.nl
Contactpersoon Karin Pranger
LinkedinBekijk het profiel
Beoordeling/ Keurmerk NOLOC
Contact opnemen
Een duurzame oplossing passend bij het belang van alle partijen
 
Karin Pranger van KPLoopbaanadvies
 
Karin Pranger Loopbaanadvies werkt concreet, nuchter en praktisch. Dat betekent korte lijnen en werk met reële gespreksdoelen. Of het nu gaat om re-integratie, outplacement of loopbaancoaching, uiteindelijk draait het om plezier in het leven. Werken is onlosmakelijk een onderdeel van ons leven en het is van belang om dit met positieve energie te kunnen blijven doen. Vanuit de regio heeft Karin Pranger een groot netwerk die zij inzet voor re-integratietrajecten van haar kandidaten. Met meer dan 15 jaar ervaring in het personeelsvak is zij in staat om het beste in werkzoekenden naar boven te halen. 
 
Soms moet een werkgever een re-integratietraject naar een andere werkgever in gang zetten voor een zieke werknemer. Hulp kan daarbij welkom zijn en daar kan Karin Pranger Loopbaanadvies de helpende hand bieden, zowel qua advies als begeleiding van het traject. Een kennismakingsgesprek is vrijblijvend en zo gemaakt. Het re-integratietraject begint met een intake met werkgever en werknemer en aan de hand van dit gesprek worden de mogelijkheden op korte en middellange termijn onderzocht. Daarna wordt een re-integratieplan opgesteld die past bij de situatie en die rekening houdt met de Wet Verbetering Poortwachter. Zijn het plan en het voorgestelde re-integratietraject akkoord, dan gaan we zo snel mogelijk aan de slag.