re-integratie kiezen logo

Werkfit Maken specialisten in de regio Groningen

Vind een Werkfit Maken specialist in Groningen. Alles wat u nodig heeft om een re-integratiebureau met het specialisme Werkfit Maken te kiezen: bedrijfspresentaties, specialiteiten, keurmerken, beoordelingen en LinkedIn-profielen.


Logo bedrijf
Re-integratie Tweede Spoor   Re-integratie UWV   Werkfit Maken   Naar Werk   Outplacement   Loopbaanbegeleiding  
Adres Paterswoldseweg 806
Postcode 9728 BM Groningen
Telefoon 088-0223888
Website http://www.amplooi.nl
E-mail info@amplooi.nl
Contactpersoon Marieke de Jong
Beoordeling/ Keurmerk Blik op Werk Keurmerk
Contact opnemen

Amplooi

Amplooi - de kortste weg naar duurzaam werk


Amplooi is een landelijke specialist in arbeidsmobiliteit. Met ruim 35 enthousiaste mobiliteitsexperts en arbeidsmakelaars helpen wij werknemers op het gebied van re-integratie, outplacement en loopbaancoaching. Dit doen we zowel voor werknemers met een loopbaanvraagstuk alsvoor werknemers die langdurig verzuimen of onverhoopt boventallig zijn geworden.

Amplooi gaat uit van een balans tussen maatschappelijk bewustzijn en zakelijke effectiviteit. We kijken daarom niet alleen naar de menselijke kant van het verhaal, maar houden ook het eindresultaat scherp voor ogen. Naar onze klanten zijn we transparant over de voortgang en de resultaten. Via een goed beveiligde online portal kunnen dossiers te allen tijde worden bekeken.

Ons plaatsingspercentage is bovengemiddeld hoog (48% bij re-integratie en 68% bij outplacement). Daarnaast helpt Amplooi ook loonsancties van het UWV in 2e spoortrajecten te voorkómen door deskundige en hoogwaardige rapportages. Ook bij loopbaancoaching staat de mens centraal en zorgen we altijd voor individueel maatwerk en persoonlijke begeleiding door een coach uit de regio. Mede hierdoor wordt onze kwaliteit met 3 sterren beoordeeld bij het Blik Op Werk-keurmerk.
 
 
 

Logo bedrijf
Re-integratie UWV   Werkfit Maken   Naar Werk   Tweede Spoor   Outplacement  
Adres Isebrandtheerd 49
Postcode 9737 LH Groningen
Telefoon 06-27381699
Website http://www.volkerinkenpartners.nl
E-mail info@volkerinkenpartners.nl
Contactpersoon Clariska Volkerink
LinkedinBekijk het profiel
Beoordeling/ Keurmerk Klanttevredenheid 2017: 8,7; Blik op Werk Keurmerk
Contact opnemen

Volkerink & Partners

Op zoek gaan naar het beste van jezelf

Volkerink & Partners Re-integratie

Re-integratie is vaak complex. Volkering & Partners stippelt samen met jou en je werkgever een traject uit dat is afgestemd op jouw specifieke situatie. Doel daarbij is terugkeren in je oude functie of het verwerven van een nieuwe functie die past bij je ambitie, ervaring en belastbaarheid. De kern is individuele coaching. Onze professionele coaches zijn gecertificeerd.

 Kom je vanuit het UWV bij ons, dan kom je in aanmerking voor 'Naar Werk' of 'Werkfit Maken". Het doel van Naar Werk is om de klant die het werk kan hervatten, te plaatsen. En hem te helpen om aan het werk te blijven of een eigen bedrijf te starten. Werkfit Maken is voor klanten die het werk nog niet kunnen hervatten en helpt de klant om geschikt te worden voor het werk of voor het volgen van een opleiding.