re-integratie kiezen logo

Naar Werk specialisten in de regio Goes

Naar Werk wordt ingezet als een re-integratiekandidaat klaar is voor de arbeidsmarkt. Ontvang je een ziektewet of WIA uitkering, dan kom je in aanmerking voor een UWV Naar Werk re-integratietraject. Vind hier re-integratiebureaus voor Naar Werk trajecten richting een passende baan.


Logo bedrijf
Naar Werk  Eerste Spoor  Tweede Spoor  Derde Spoor  Re-integratie UWV  Outplacement  Loopbaanbegeleiding  Jobcoaching  50-plus  Burn-out  Modulaire Re-integratiediensten  Re-integratie Gemeente  Verzuimbegeleiding  Naar Werk 
Adres Columbusweg 10
Postcode 4462 HB Goes
Telefoon 0113-251811
Website https://www.zebra-flex.com
E-mail info@zebra-flex.com
LinkedinBekijk het profiel
Beoordeling/ Keurmerk UWV erkende partner
Contact opnemen

Re-integratiemogelijkheden ZEBRA FLEX

Met ruim 25 jaar ervaring in arbeidsbemiddeling in Zeeland, coaching en training zetten wij ons volledig in om jou met een hele persoonlijke begeleiding en aanpak duurzaam aan het werk te krijgen en/of te houden.
Dit doen we zowel voor bedrijven en hun medewerkers, als persoonlijk per individu.
Hierbij zetten wij altijd de persoon op de eerste plaats en halen samen het beste naar boven. Dit heeft in combinatie met onze grote kennis van en vele contacten in de Zeeuwse arbeidsmarkt al tot veel positieve resultaten geleid.

Wij bieden de volgende mogelijkheden:

Jobcoaching
Als erkende jobcoach organisatie zetten onze ervaren en gediplomeerde coaches zich in om medewerkers middels een hele persoonlijke begeleiding en aandacht duurzaam inzetbaar te laten zijn en blijven. Dit kan zowel intern als extern plaatsvinden.
Uiteraard is het ook mogelijk om als individu een jobcoachtraject te volgen.
Dit alles om ervoor te zorgen dat jij met volle energie en zelfvertrouwen weer positief aan het werk kan gaan of blijft.

Sollicitatietraining
Vind je het moeilijk om een cv op te stellen of een motivatiebrief te schrijven? Of wil je je graag voorbereiden op een gesprek en handige tips krijgen?
 Wij kunnen je net dat stukje extra bieden waardoor je opvalt tussen de andere sollicitanten. Dit om ervoor te zorgen dat je droombaan een stap dichterbij komt!

Re-integratie
Sinds begin 2021 is ZEBRA FLEX een door het UWV erkende partner voor het volgen van re-integratietrajecten. Bij ons zijn de volgende trajecten mogelijk:

  • Naar werk
  • Werk Fit

Naar werk is een traject gespecialiseerd in het coachen naar werkhervatting. Door onderliggende knelpunten is het voor jou wellicht al een hele tijd lastig om aan het werk te gaan. Door een persoonlijke aanpak gaat onze coach samen met jou aan de slag om een persoonlijk coachingsplan op te stellen. Alles wordt uit de kast gehaald om werkhervatting mogelijk te maken.

Werk fit is een traject geschikt voor mensen die al langer niet meer hebben deelgenomen aan de arbeidsmarkt. Arbeid is mogelijk maar lijkt nog ver weg? Samen met onze coach ga je aan de slag om stappen te zetten naar een passende baan. 

Waar staan wij voor?
  • Persoonlijke begeleiding en aanpak
  • Een vaste en ervaren coach
  • Jij staat voor ons centraal
  • Resultaatgerichte coaching
  • Goed toegankelijk kantoor met eigen parking

Belangstelling gekregen? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
Je bent altijd welkom en de koffie / thee staat klaar. Indien nodig komen wij naar je toe of spreken af op locatie

ZEBRA FLEX BVLogo bedrijf
Tweede Spoor  Eerste Spoor  Wet Poortwachter  Re-integratie UWV  Werkfit Maken  Naar Werk  Outplacement  Re-integratie naar Ondernemerschap  Burn-Out 
Adres Lindebaan 51
Postcode 4611 LW Bergen op Zoom
Telefoon 06-30293355
Telefoon 0164-230925
Website http://www.vanderburgtcoaching.nl
E-mail info@vanderburgtcoaching.nl
Contactpersoon Ruud van der Burgt
LinkedinBekijk het profiel
Beoordeling/ Keurmerk Keurmerk Blik op Werk met klanttevredenheid 8,4 en werkgevers 8,7
Contact opnemen
Van der Burgt Coaching is een bureau voor Coaching, Advies en Reïntegratie (UWV trajecten, Spoor 1 en 2). Op basis van een vraag trachten wij daadwerkelijk met de ander in gesprek te raken; Ons doel is om samen tot een win-win-win situatie te komen. Alleen zo kunnen wij u optimaal begeleiden naar een passende betrekking of een goed zelfstandig ondernemerschap. Naast de reguliere trajecten richt Van der Burgt Coaching zich op de reïntegratie en begeleiding van mensen met rouw- en verlieservaringen of met psychische - of burnout klachten en verledens.
 
Van der Burgt Coaching gebruikt voor het coachen en het begeleiden van reïntegratietrajecten methodes waarmee mensen hun eigen gedrag kunnen analyseren en begrijpen. Waar ben je niet tevreden over, wat wil je veranderen, wat zijn je opvattingen, wat zijn je gevoelens? Hierin zijn wij een intense, maar ook concrete, zakelijke, confronterende en doelgerichte gesprekspartner. De methodes richten zich op het ontdekken en stimuleren van bewustwording, zelfverantwoordelijkheid en echtheid. Er kan binnen 10 tot 20 sessies een concreet resultaat geboekt worden. Wij werken met principes uit de Transactionele Analyse, Gestalt en Socratisch Motiveren, maar vooral uit eigen waarneming, intuïtie, ervaringen en levenswijsheid.
 

Van der Burgt Coaching werkt vanuit Bergen op Zoom, Roosendaal en Goes, maar is ook bereid bij cliënten thuis of op kantoor begeleiding te geven. Wij zijn actief in de provincies Noord-Brabant, Zeeland en Zuid-Holland. Van der Burgt Coaching is aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (Nobco) en bij de Landelijke Stichting Rouwbegeleiding (LSR).