re-integratie kiezen logo

Outplacement specialisten in de regio Emmen

Vind een Outplacement specialist in Emmen. Alles wat u nodig heeft om een re-integratiebureau met het specialisme Outplacement te kiezen: bedrijfspresentaties, specialiteiten, keurmerken, beoordelingen en LinkedIn-profielen.


Logo bedrijf
Re-integratie Tweede Spoor   Re-integratie UWV   Werkfit Maken   Naar Werk   Outplacement   Loopbaanbegeleiding  
Adres Hoenderkamp 20
Postcode 7812 VZ Emmen
Telefoon 088-0223888
Website http://www.amplooi.nl
E-mail info@amplooi.nl
Contactpersoon Liane Hameka
Beoordeling/ Keurmerk Blik op Werk Keurmerk
Contact opnemen

Amplooi

Amplooi - de kortste weg naar duurzaam werk


Amplooi is een landelijke specialist in arbeidsmobiliteit. Met ruim 35 enthousiaste mobiliteitsexperts en arbeidsmakelaars helpen wij werknemers op het gebied van re-integratie, outplacement en loopbaancoaching. Dit doen we zowel voor werknemers met een loopbaanvraagstuk alsvoor werknemers die langdurig verzuimen of onverhoopt boventallig zijn geworden.

Amplooi gaat uit van een balans tussen maatschappelijk bewustzijn en zakelijke effectiviteit. We kijken daarom niet alleen naar de menselijke kant van het verhaal, maar houden ook het eindresultaat scherp voor ogen. Naar onze klanten zijn we transparant over de voortgang en de resultaten. Via een goed beveiligde online portal kunnen dossiers te allen tijde worden bekeken.

Ons plaatsingspercentage is bovengemiddeld hoog (48% bij re-integratie en 68% bij outplacement). Daarnaast helpt Amplooi ook loonsancties van het UWV in 2e spoortrajecten te voorkómen door deskundige en hoogwaardige rapportages. Ook bij loopbaancoaching staat de mens centraal en zorgen we altijd voor individueel maatwerk en persoonlijke begeleiding door een coach uit de regio. Mede hierdoor wordt onze kwaliteit met 3 sterren beoordeeld bij het Blik Op Werk-keurmerk.
 
 
 

Logo bedrijf
Re-integratie   Tweede Spoor   Wet Poortwachter   Outplacement   Loopbaanbegeleiding  
Website http://ballastpersoneelsdiensten.nl
E-mail info@ballastpersoneelsdiensten.nl
Contactpersoon Jan Ballast
LinkedinBekijk het profiel
Beoordeling/ Keurmerk Klanttevredenheid: 8
Contact opnemen

Ballast Personeelsdiensten

Specialist in tweede spoor re-integratietrajecten

re-integratiecoach Jan Ballas


Over Ballast Personeelsdiensten
Ballast Personeelsdiensten is specialist in Tweede Spoor Re-integratietrajecten en de Wet Verbetering Poortwachter. Het uitvoeren van re-integratietrajecten wordt gedaan in opdracht van werkgevers, werknemers, verzuim- en letstelverzekeraars en arbodiensten. Met het cijfer 8 voor klanttevredenheid hebben de transitieprojecten van Ballast Personeelsdiensten aangetoond succesvol te zijn. Daarnaast heeft vrijwel elke kandidaat het re-integratietraject de afgelopen vijf jaar succesvol doorlopen. Dat betekent dat Ballast Personeelsdiensten behoort tot de succesvolste organisaties in de regio. Naast het zorgen voor een nieuwe werkomgeving ondersteunt Ballast Personeelsdiensten met goede voortgangsrapportages. Een transitieproject heeft doorgaans een duur van zes, negen of twaalf maanden.

Over Jan Ballast
Als re-integratiespecialist is Jan Ballast al 25 jaar actief in personeelsbemiddeling. Sinds 2006 voert Jan met zijn bedrijf Ballast Personeelsdiensten re-integratietrajecten uit. Deze trajecten hebben in het algemeen tot doel om mensen te begeleiden naar nieuw werk. De aanpak van Jan Ballast is resultaat en absoluut mensgericht. Altijd inspelen op de behoeftes van de individuele kandidaat, altijd maatwerk. Betrokkenheid, bekwaamheid en betrouwbaarheid zijn drie kernbegrippen die Jan op het lijf zijn geschreven.