re-integratie kiezen logo

Werkfit Maken specialisten in de regio Eindhoven

Vind een Werkfit Maken specialist in Eindhoven. Alles wat u nodig heeft om een re-integratiebureau met het specialisme Werkfit Maken te kiezen: bedrijfspresentaties, specialiteiten, keurmerken, beoordelingen en LinkedIn-profielen.


Logo bedrijf
Tweede Spoor   Wet Poortwachter   Re-integratie UWV   Werkfit maken   Naar Werk   Re-integratie Gemeente   Outplacement   Loopbaanbegeleiding  
Adres Paradijslaan 36
Postcode 5611 KN Eindhoven
Telefoon 040-2129542
Website https://actiefinwerk.nl
E-mail info@actiefinwerk.nl
Beoordeling/ Keurmerk 8,6 (Blik op Werk)
Contact opnemen

Actief in Werk

Actief in Werk is sinds 2005 als gespecialiseerd bureau actief op het gebied van re-integratie, outplacement en loopbaancoaching. Wij zijn gevestigd in Breda, Den Bosch, Eindhoven en Tilburg. Met een ervaren team van consulenten en loopbaancoaches werken wij aan een optimaal resultaat voor werknemers, werkzoekenden, werkgevers en diverse andere opdrachtgevers. Onze consulenten en coaches wonen en werken in de regio en beschikken over een uitgebreid regionaal netwerk van werkgevers. Een uitgebreide omschrijving van onze dienstverlening treft u aan op onze website: Actief in Werk.
 
Ieder traject bij Actief in Werk is een persoonlijk en individueel maatwerktraject. Bij Actief in Werk kan iedere cliënt rekenen op een deskundige en persoonlijke één-op-één begeleiding door een vaste consulent. 

Actief in Werk staat voor:
- Passende en structurele maatwerkoplossingen.
- Het leveren van resultaat: wij hebben één van de hoogste regionale plaatsingspercentages.
- De juiste mensen met elkaar in contact brengen binnen ons (regionaal) netwerk.
 
De kwaliteit van onze dienstverlening wordt bepaald door de tevredenheid van onze cliënten, opdrachtgevers en partners waarmee wij samenwerken. Actief in Werk is al geruime tijd in het bezit van het onafhankelijke Blik op Werk keurmerk. Dit keurmerk staat borg voor de kwaliteit, tevredenheid en professionaliteit en garandeert dat u samenwerkt met een betrouwbaar bedrijf dat aantoonbare resultaten boekt. Jaarlijks wordt in het kader van het Blik op Werk keurmerk de tevredenheid van onze cliënten en opdrachtgevers anoniem onderzocht door het externe onderzoeksbureau Panteia. In de meetperiode 2018/2019 waardeerden cliënten de dienstverlening van Actief in Werk met een 8,3 (marktgemiddelde 7,9). Opdrachtgevers waardeerden de dienstverlening van Actief in Werk met een 8,8 (marktgemiddelde 7,7). Als onderdeel van het Blik op Werk keurmerk vindt er tevens jaarlijks een audit plaats door TüV Nederland, waarbij onder andere zaken als privacy, kwaliteit, personeelsinzet, processen en behaalde resultaten worden onderzocht.
 
Wilt u meer weten over re-integratie, outplacement of loopbaancoaching? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek op telefoonnummer: 040-2129542 of per e-mail: info@actiefinwerk.nl.

Logo bedrijf
Re-integratie Tweede Spoor   Re-integratie UWV   Werkfit Maken   Naar Werk   Outplacement   Loopbaanbegeleiding  
Adres Fellenoord 130
Postcode 5611 ZB Eindhoven
Telefoon 088-0223888
Website http://www.amplooi.nl
E-mail info@amplooi.nl
Contactpersoon Thecla den Dunnen
LinkedinBekijk het profiel
Beoordeling/ Keurmerk Blik op Werk Keurmerk
Contact opnemen

Amplooi

Amplooi - de kortste weg naar duurzaam werk


Amplooi is een landelijke specialist in arbeidsmobiliteit. Met ruim 35 enthousiaste mobiliteitsexperts en arbeidsmakelaars helpen wij werknemers op het gebied van re-integratie, outplacement en loopbaancoaching. Dit doen we zowel voor werknemers met een loopbaanvraagstuk alsvoor werknemers die langdurig verzuimen of onverhoopt boventallig zijn geworden.

Amplooi gaat uit van een balans tussen maatschappelijk bewustzijn en zakelijke effectiviteit. We kijken daarom niet alleen naar de menselijke kant van het verhaal, maar houden ook het eindresultaat scherp voor ogen. Naar onze klanten zijn we transparant over de voortgang en de resultaten. Via een goed beveiligde online portal kunnen dossiers te allen tijde worden bekeken.

Ons plaatsingspercentage is bovengemiddeld hoog (48% bij re-integratie en 68% bij outplacement). Daarnaast helpt Amplooi ook loonsancties van het UWV in 2e spoortrajecten te voorkómen door deskundige en hoogwaardige rapportages. Ook bij loopbaancoaching staat de mens centraal en zorgen we altijd voor individueel maatwerk en persoonlijke begeleiding door een coach uit de regio. Mede hierdoor wordt onze kwaliteit met 3 sterren beoordeeld bij het Blik Op Werk-keurmerk.