re-integratie kiezen logo

Werkfit Maken specialisten in de regio Eindhoven

Mensen met een arbeidsongeschiktheidsuitkering of een Ziektewetuitkering van het UWV komen in aanmerking voor een Werkfit Maken traject. Werkfit Maken is gericht op het versterken van de werknemersvaardigheden, het verbeteren van de persoonlijke effectiviteit en het verkennen van de arbeidsmarkt. Vind hier re-integratiebureaus voor de begeleiding van een UWV Werkfit traject. 


Logo bedrijf
Tweede Spoor  Wet Poortwachter  Re-integratie UWV  Werkfit Maken  Naar Werk  Re-integratie Gemeente  Outplacement  Loopbaanbegeleiding  Modulaire Re-integratiediensten 
Adres Paradijslaan 36
Postcode 5611 KN Eindhoven
Telefoon 040-2129542
Website https://actiefinwerk.nl
E-mail info@actiefinwerk.nl
Beoordeling/ Keurmerk 8,4 (Blik op Werk)
Contact opnemen

Actief in Werk is sinds 2005 als gespecialiseerd bureau actief op het gebied van re-integratie, outplacement en loopbaancoaching. Wij ondersteunen werknemers en werkzoekenden bij het vinden van een nieuwe baan én bij het maken van loopbaankeuzes. Actief in Werk is gevestigd in Breda, Den Bosch, Eindhoven en Tilburg. 

Een re-integratietraject 2e spoor bij Actief in Werk is altijd een persoonlijk en individueel maatwerktraject. Dit betekent dat het traject is afgestemd op de situatie, wensen en behoeften van de medewerker. Gedurende het traject kan de medewerker rekenen op persoonlijke begeleiding en coaching van een vaste consulent, die tevens het aanspreekpunt is voor de werkgever. Het aantal gesprekken, de in te zetten activiteiten en de duur van het traject zijn afgestemd op zowel de wensen van de werkgever als op de situatie van de medewerker. Dat maakt een traject maatwerk!

Hoe ziet een re-integratietraject 2e spoor er uit bij Actief in Werk?

Het re-integratietraject start met een intakegesprek waarin de persoonlijke situatie van de medewerker in kaart wordt gebracht. Vervolgens wordt er een plan van aanpak opgesteld waarin de activiteiten staan vermeld die de medewerker helpt bij het verkrijgen van een nieuwe baan. Een assesment kan onderdeel uitmaken van het traject. Het assessment kan bestaan uit testen (zoals beroepskeuzetest- of competentietest), opdrachten en gesprekken. Dit helpt de medewerker bij het verkrijgen van een nieuw toekomstperspectief. Ook wordt er een duidelijk en realistisch zoekprofiel opgesteld waarbij rekening wordt gehouden met de functionele beperkingen, maar bovenal mogelijkheden van de medewerker.

Een individuele sollicitatietraining maakt onderdeel uit van het traject. Tijdens de één op één sessies komen praktische zaken aan de orde zoals het opstellen van een CV en sollicitatiebrief, maar ook het (leren) netwerken en omgaan met social media en vacaturewebsites.

Aan de hand van het zoekprofiel gaan we gericht op zoek naar een nieuwe functie. Dit houdt in dat wij onder andere de medewerker actief gaan voorstellen bij werkgevers, waarbij gebruik wordt gemaakt van ons groot regionaal netwerk van bedrijven, organisaties, instellingen en instanties binnen diverse sectoren en branches. Daarnaast gaan wij de medewerker voorstellen op concrete vacatures. De medewerker krijgt tevens ondersteuning bij het uitvoeren van de eigen sollicitatieactiviteiten.

Vanzelfsprekend hoort bij een re-integratietraject 2e spoor ook het voeren van een zorgvuldige administratie. Op regelmatige basis worden er voortgangsrapportages door Actief in Werk opgesteld en vinden er evaluaties plaats. Indien nodig geven wij tevens advies inzake verslaglegging naar UWV.

Waarom Actief in Werk?

Wij hebben ruime ervaring opgedaan met het begeleiden van werk naar werk én begeleiding bij het starten als zelfstandig ondernemer. Tijdens het traject wordt de medewerker één-op-één begeleid door een vaste consulent tijdens frequente begeleidings- en coachingssessies. Deze sessies vinden plaats op één van de vestigingen van Actief in Werk in Breda, Den Bosch, Eindhoven of Tilburg of bij de medewerker thuis. Onze consulenten wonen en werken in de regio en kennen dus de plaatselijke arbeidsmarkt. Zij beschikken over een groot regionaal netwerk van werkgevers.

Actief in Werk staat voor:

  • Passende en structurele maatwerkoplossingen.
  • Het leveren van resultaat: wij hebben éen van de hoogste plaatsingscijfers.
  • De juiste mensen met elkaar in contact brengen binnen ons regionaal netwerk.

De kwaliteit van onze dienstverlening wordt bepaald door de tevredenheid van onze cliënten, opdrachtgevers en partners waarmee wij samenwerken. Actief in Werk is al geruime tijd in het bezit van het onafhankelijke Blik op Werk keurmerk. Dit keurmerk staat borg voor de kwaliteit, tevredenheid en professionaliteit van de organisaties die zijn aangesloten bij het keurmerk. Het keurmerk garandeert dat de medewerker een traject volgt bij een betrouwbaar bedrijf dat aantoonbare resultaten boekt. Actief in Werk is in het bezit van het hoogst aantal behaalbare sterren (vier).

Jaarlijks wordt in het kader van het Blik op Werk keurmerk onder cliënten en opdrachtgevers een anoniem tevredenheidsonderzoek uitgevoerd door het externe onderzoeksbureau Panteia. In de meetperiode 2019/2020 zijn de volgende resultaten naar voren gekomen:
Cliënten waardeerden de dienstverlening van Actief in Werk met een 8,4 (landelijk gemiddelde: 7,9). Opdrachtgevers waardeerden de dienstverlening van Actief in Werk met een 8,6 (landelijk gemiddelde: 7,7).

Voor meer informatie, een offerte of een vrijblijvend kennismakingsgesprek kunt u contact met ons opnemen: 040-2129542 / info@actiefinwerk.nl


Logo bedrijf
Re-integratie Tweede Spoor  Re-integratie UWV  Werkfit Maken  Naar Werk  Outplacement  Loopbaanbegeleiding  Haalbaarheidsonderzoek 2e Spoor 
Adres Fellenoord 130
Postcode 5611 ZB Eindhoven
Telefoon 088-0223888
Website https://www.amplooi.nl/vestigingen/eindhoven/
E-mail info@amplooi.nl
Contactpersoon Thecla den Dunnen
LinkedinBekijk het profiel
Beoordeling/ Keurmerk Blik op Werk Keurmerk
Contact opnemen

Amplooi - de kortste weg naar duurzaam werk


Amplooi is een landelijke specialist in arbeidsmobiliteit. Met ruim 35 enthousiaste mobiliteitsexperts en arbeidsmakelaars helpen wij werknemers op het gebied van re-integratie, outplacement en loopbaancoaching. Dit doen we zowel voor werknemers met een loopbaanvraagstuk alsvoor werknemers die langdurig verzuimen of onverhoopt boventallig zijn geworden.

Amplooi gaat uit van een balans tussen maatschappelijk bewustzijn en zakelijke effectiviteit. We kijken daarom niet alleen naar de menselijke kant van het verhaal, maar houden ook het eindresultaat scherp voor ogen. Naar onze klanten zijn we transparant over de voortgang en de resultaten. Via een goed beveiligde online portal kunnen dossiers te allen tijde worden bekeken.

Ons plaatsingspercentage is bovengemiddeld hoog (48% bij re-integratie en 68% bij outplacement). Daarnaast helpt Amplooi ook loonsancties van het UWV in 2e spoortrajecten te voorkómen door deskundige en hoogwaardige rapportages. Ook bij loopbaancoaching staat de mens centraal en zorgen we altijd voor individueel maatwerk en persoonlijke begeleiding door een coach uit de regio. Mede hierdoor wordt onze kwaliteit met 3 sterren beoordeeld bij het Blik Op Werk-keurmerk.